15

Marcho

преди 9 години

И двете ще ги взема, не искам да ревнуват една от друга.

14

Бг

преди 9 години

Гласувах за Амра, но сега съжалявам, като видях на Виктория снимките в нета.. Мале, мале.. ох на дедооо...

13

мнение

преди 9 години

Незаслужено нисък резултат за аржентинката Виктория Ванучи!

12

Мъж

преди 9 години

До До Мъж 11Не е истина. Искрен човек си изглежда, заслужаваш уважение за отношението което демонстрираш. Всички сме гости на този свят и ще бъдеш възнаграден\а за тях, това го знаеш виждам.*** може да заключват темата!

11

Анонимен

преди 9 години

На Ванучи много скучна снимка са и праснали...Напишете в гугъл името и и даите изображение...мале

10

До Мъж 11

преди 9 години

Ако това, което пишеш, е истина, ще се моля на Бога за теб. Дано ти помогне по-скоро да се върнеш към нормалния начин на живот и да си стъпиш на краката.

9

Мъж

преди 9 години

До До Мъж 5женаПо-скоро се целя в алчността и лицемерието по принцип. А защо използвам простащина предимно, понеже така е по-скандално и читателите запомнят глупостите. А колко съм изгубил може да се опиташ да сметнеш, щом в момента ти пиша от телефон и гледам как вали от новия си дом под моста и чакам да спре да ходя да събирам вестници и дъски за довечера за огъня, за да се сгрея хубаво и да ходя към 2-3 часа да се бия с другите просяци за огризките които изхвърлят от макдоналдс.Мрръсни СА!

8

До Мъж 5

преди 9 години

Ама ти проектираш този поведенчески модел върху жените изобщо или пък върху българките изобщо - това казваш в повечето си коментари. Човек започва да се пита дали не си изгубил при развод жилището, което си наследил от родителите си? Но ако имаш дете от тази жена, тогава, къде да го отгледа тя? Или пък си се събрал да живееш с разтурена жена и, когато те е обрала до шушка и те е прогонила, ти протестираш. Но нали не са те накарали насила да се събереш с нея? Или пък случаят ти е съвсем друг?

7

Анонимен

преди 9 години

Боко е правил разкрачена стойка в овалния кабинет.

6

Анонимен

преди 9 години

не ви ли липсва "финансовия" ***

5

Анонимен

преди 9 години

Тия двете за днес май са най-добрите от всички до тук които видяхме.

4

Мъж

преди 9 години

До До 1Нима не ти допада градивната ми критика към даден поведенчески модел? Мога само да се надявам, че не го поощряваш, за разлика от куелю, букай и бтв

3

Анонимен

преди 9 години

Двете госпожици от снимката като че ли си приличат. Избрали са еднотипни жени и ние, естествено, ще гласуваме за тази от Балканите.

2

До 1

преди 9 години

Предлагам да разкажеш какво точно ти се е случило, та пишеш такива сентенции под всяка статия.Кажи си, ще ти олекне.

1

Мъж

преди 9 години

Не е ли една нашенска стара мома с развалени зъби да им покаже как се лъже, краде и се правят аборти на 16, никакви красавици не са. Постъпките красят човека искам да кажа!