101

Анонимен

преди 9 години

Дано руснаците им пратят повечко ПВО и някоя и друга ядрена ракетка.

100

Анонимен

преди 9 години

БОЖЕ, ПОМОГНИ НА ИРАК! ДА ИЗТРЕПЯТ ВСИЧКИ АМЕРИКАНЦИ, АКО ЩЕ ДА СТРЕЛЯТ И ОТ АНТАРКТИДА. ПРЕЗ ГЛАВА ДА СЕ ВЪРНАТ ПРИ ЖЕНИТЕ СИ И ПОВЕЧЕ ДА НЕ СМЕЯТ НИКЪДЕ ДА НЕ ПРИПАРЯТ.

99

Анонимен

преди 9 години

До ДО 126Страхотен правопис... Само като видях че започва с "аве, лице", прочетох коментара единствено за да се посмея на правописните грешки... Никой не взема насериозно мнение за религиите от "лице", което пише иЗлям :) Иначе си пиши, така ти олеква :)

98

до 126

преди 9 години

Aми отивaй дa ги крепиш щом толковa искaш. Стaни джихaдист и чaкaй девиците.Тези тaрaмбуки рaзбирaт сaмо когaто получaт поковaн ботуш нa врaтa.

97

ДО 126

преди 9 години

Аве лице..ти знаеш ли че "възстанниците" са фенове на радикалния излям... т.е. изтребване на всичко живо що непочита мохамед или ахмед там техния си ***! И пребиване на жените всеки дне и сумати извращения в които са заченати тези животни там! КАква подкрепа от БГ-та направо си доста зле

96

Анонимен

преди 9 години

По скоро Нормални ХОРА и религиозни фанатици (християни, мисюлмани и т.н. откачалки) неможем да споделяме една земя..спрете с тези измислени религии ! А по темата... да хвърлят по 4-5 атомни на Изтока там и да не ни занимават с повече пълзящи червей към нашите граници !

95

Ангел

преди 9 години

Третата световна ни е в кърпа вързана благодарение на мекотелото Обама.Сега САЩ ще си седят кротко след години когато чашата прелее ще се намесят Европейци и Руснаци но вече арабите ще са достатъчно ислямизирани ,силни и обединени за да направят голяма война е чак тогава САЩ ще се включат ,както през втората световна.Тогава вече трябва да ги изтрепим до крак.Повече от ясно е че християни и мюсюлмани не можем да поделяме в мир и разбирателство ,планетата земя.Или ние ,или те

94

do 123

преди 9 години

Кажи само, къде не са постъпвали така краварите...и кога, щото последните 100 години, номера им е един и същ навсякъде!

93

worldwide

преди 9 години

Новия Световен Ред е сбъркан.Ако Америка не рухне,света няма да се успокои,не разбраха ли тия *** че арабите не знаят и не разбират демокрацията като понятие,затова тях ги управляват/ха диктатори,шейхове и крале.А афганистан са собствени племена които и руския ботуш не ги смаза.Ама това техните олигарси са сила,признавам,могат да запалят каквато си искат война,засега.

92

Анонимен

преди 9 години

това става като оставиш диваците без контрол, изтеглиха се краварите и талибаните започнаха да вилнеят. скоро и в *** ще е така...

91

Анонимен

преди 9 години

Когато силите са балансирани, между две страни в конфликт, малко помощ на едната страна накланя везните! Това е перфектна стратегия! Играеш посредник, от теб зависи всичко

90

Анонимен

преди 9 години

Америкаците,винаги се стремят да поддържат баланса на силите, това което се случва ще балансира силите в Ирак и Сирия

89

Анонимен

преди 9 години

америкосите започноха да ги ръфат от всички страни--------------Никой не ги ръфа, американците се изтеглиха от Ирак, най-много да помогнат с някой въздушен удар и толкова.

88

Анонимен

преди 9 години

В момента евакуират американските бази край Багдад. Това напомня операцията "Поривист вятър" - срамното бягство на напердашените янки от Сайгон :)Иракският народ отнесе мъките, заради имперските мераци на Вашингтон. Икономиката, с изключение на заграбените петролни компании, е унищожена напълно. Има да въздишат за времената на Садам, когато българи им ходеха на гурбет...

87

Анонимен

преди 9 години

Садам беше сатрап, но не толкова, колкото американците. По негово време Ирак беше в икономическо благоденствие и в някаква относителна политическа стабилност. Реките от кръв потекоха с окупацията на янките и разпалването на етническите и религиозните вражди.

86

Анонимен

преди 9 години

do bmyusulmanite sa nad 1,5 miliarda i se uvelichavat s vseki izminal den, a hristiqnite namalqvat s vseki izminal den, hristiqnite trqbva da pravqt poveche detsa

85

АНТИМУТРА

преди 9 години

ЧЕ ТО ТАМ ОТКАКТО Е ПОЧНАЛА ВОЙНАТА НЕ Е СПИРАЛА!!!КЕ ИМА И 4-ТА,5-ТА,8-*** И 215-ТА И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА :D

84

Анонимен

преди 9 години

Кери проплака, че видиш ли светът бил застрашен от въстаниците в Ирак, като че светът се изчерпва с петролните интереси на семейство Буш.Ама с техните камъни по техните глави - въоръжаваха сунитските банди в Сирия, а сега същите главорези пък ги гонят от Ирак.

83

Анонимен

преди 9 години

Това са хората на Саддам Хюсеин

82

до 111

преди 9 години

до Русия 111РУСИЯ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ НЕ МОЖЕ ДА РЕШИ, НА СЕБЕ СИ НЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ!НА РУСНАЦИТЕ В УКРАЙНА НЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ, РУСИЯ Е ПРОПАДНАЛА!