38

жоро

преди 9 години

не мисля че трябва д а има избори само разходи те всичките са едно

37

ван

преди 9 години

абан абан и пак абан гань хаидушки ю'./

36

bg

преди 9 години

МАЙНАТА МУ ЧЕ Е ***. ЛОШОТО Е ЧЕ СВЕТА ВИДЯ КАКВО СЕ РОДИ ОТ ГРУПОВИЯ СЕКС НА ТРОЙКИ,,ЕДИН КОСТЕЛИВ ОРЕХ ПРОЯДЕН ОТ ЧЕРВЕИ КОЙТО НИКОЙ НЕ ГО КУПУВА ,,СРАМ МЕЕ''

35

Алекс

преди 9 години

По-голяма смешка не бях чувал отдавна. И Жорж Ганчен не беше толкова оплетен в конци колкото тоя ***.

34

internetlumpen

преди 9 години

"Мушмороци, сладкопойни чучулиги", луди и по-малко луди, пчелички Маи, клонирани съсели, маркучоносители, съдени и недоосъдени, и то на първа банка, Догана го няма, но той и преди не влизаше в НС, а пък ДПС не е слизала от управлението. Е, на какво, на какво разчитате, българи ?С такива "депутати" надеждите ни са мираж. Иначе, добре ги издържаме и обгрижваме.3а пореден пътПремиерът не намери смелост да поеме вината и да каже - да провалих се, да не успях да оправдая очакванията ви...3а пореден пътПремиерът не намери смелост да 3аяви с високо вдигната глава - вадя оставката от джоба ми

33

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА бе дай моля повече информация за източниците .Така хвърлени думи нищо не значат

32

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЕ, да не е като ленторезача Б.Борисов да обикаля нон стоп , а си върши работата. Някои смятат,че има криене , когато не даваш всеки ден интервюта и че всеки премиер трябва като простака Б.Б. да занимава народа със собственото си его .

31

Анонимен

преди 9 години

Станишев ще избяга в Брюксел, ами другите да му мислят къде ще се крият от руснаците.

30

toto

преди 9 години

Г-н Орешарски ! Всички видяха ,че нямате "топки", ако са Ви останали поне "орехчета", моля подайте си ОСТАВКАТА.................!!!!!!!!!

29

даскала

преди 9 години

До ПародияА, бе олиг*френа си ти, защото толкова години не си разбрал, че г-н Орешарски никога не е членувал в БСП или ДПС. Някога беше в ръководството на СДС. Разбира се, че закона позволява да има и безпартийни кандидати - депутати, министри и т. н.. Впрочем в този кабинет има всичко 6 министри - членове на БСП и ДПС, ако погледнем фактите такива каквито са. Не може да слагате всички под общ знаменател!

28

Анонимен

преди 9 години

Що махнаха статията за глупостта,която Бобева е казала?

27

Анонимен

преди 9 години

Оставката на Орешарски се превърна в пародия.

26

ОСТАВКА

преди 9 години

ОСТАВКА!!!

25

Анонимен

преди 9 години

Ако сам вземаше решенията щеше да се аргументираш и нямаше да мрънкаш като ученичка

24

никсан

преди 9 години

Браво на Орешарски и сега показаха,че са една класа над псевдопартията"ГЕРБ" и така наречената АТАКА!Запомнете от мен,ако се върне пак пожарникара Бойко ще бъде хиляди пъти по зле та то народа е казал-"*** народ-слаба държава!"не вярвам,че искате да живеем в слаба държава .Чудя се как искате да ни управляват простаците!

23

Анонимен

преди 9 години

Тея шушумиги пак почнаха да играят театри и да създават суматоха. Да излезем мощно на 14ти, за да демонстрираме за пореден път година по-късно, че нищо в нагласите ни не се е променило. ОСТАВКА!

22

Анонимен

преди 9 години

ТОЛКОВА БЕЗЛИЧЕН ,ТОЛКОВА НАГЪЛ ,ТОЛКОВА ДЕБЕЛОКОЖ ....ГЛУХАРСКИ Е ПО-ДОБРЕ ДА СЕ СКРИЙ КАКТО ДО СЕГА СЕ КРИЕШЕ....

21

Пародия

преди 9 години

" Особено в тази конфигурация, в която сме сега, когато премиерът няма политическа партия и ПГ. "За пръв път чувам или виждам написано някъде, че по света има такъв вариант премиера да няма политическа партия. Орешарски, *** такъв - нима нямаш партия. Как тогава си се кандидатирал и как си бил избран питам ??????

20

Анонимен

преди 9 години

Някой спечели от псевдо оставката на правителството.

19

Анонимен

преди 9 години

Фирмите, които строят Южен поток са пет.Три са на дпс и Пеевски.Другите две се казват ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ и Пътно Строителна Техника.За тези които не знаят - фирми на Бойко Борисов.