21

иван

преди 9 години

Не ни губете времето!!! Стига толкова. Съдбата ви ни е ясна. хайде тази седмица подавайте оставка и отивайте в историята!

20

konstantin.dimitrov

преди 9 години

Не само времето, а и парите ни! С всеки изминал ден с това правителство потъваме все повече

19

niq.toneva

преди 9 години

Достатъчно време загубиха, а лошото е, че продължават да го правят.

18

dimitrov - france

преди 9 години

Хайде малко разум ,а не да се отстъпва на мутропоклонниците от ГРОБ - каква ще бъде ползата от оставката и нови избори : да се похарчат за тях 20 милиона , да дойдат на власт мутрите и да окрадат каквото могат - нали за това припират с такова нетърпение ,да не е за друго !

17

Анонимен

преди 9 години

За една година тези управляващи ни върнаха поне 10 години назад. Незабавна ОСТАВКА!

16

saraleks79

преди 9 години

ОРЕШАРСКИ СТИГА СЕ КРИЕШ КАТО МИШКА ПОДАЙ ОСТАВКА И НЕ ГУБИ ВРЕМЕТО НА НАРОДА ВСИЧКИ ЧАКАМЕ ТОЛКОВА ДЪЛГО ТАЗИ ОСТАВКА

15

Нено

преди 9 години

Не само, че ни губят времето, ами и сериозно вече се гаврят с нас! ОСТАВКА, БЕКАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ВЕЧЕ, ЗА ДА СЕ УСЕТИТЕ, ЧЕ НЕ ВИ ИСКАМЕ.!?

14

Doreto

преди 9 години

За жалост Станишев ще си поиграе още малко с нервите на народа!

13

Гацов

преди 9 години

България няма време за губене!!! Страната ни е в ужасно състояние благодарение на това пагубно правителство и все още не пускат "кокала" Оставка възможно най - скоро!!!!!!

12

aataka

преди 9 години

kade e d-r pogarnikar da mu vidq glupavata musura

11

Анонимен

преди 9 години

Вижте снимката в сайта на оффнюз от гласуването: Присъствали 168, гласували общо 224! Пък после ми говорете кой какъв е - не съм нито за ГЕРБ, нито против БСП, ама това вече е безогледна наглост!

10

народ

преди 9 години

Що бе? Ние, друго ако не, време поне си имаме.

9

Кутеф

преди 9 години

Дрогари, за днес опорните точки са:1. Само 600 000 са гласували за герберастите- това не е народа;2. Герб са готови да грабят, няма да го допуснем;3. Когато се появи статия за рождения ден на Борисов- всички да се концентрират там и да бъдя залята с негативни, груби и обидни коментари;Венсеремус, дрогари! Стотинките ще си получите какт овинаги от Позитано 20 след 17:00 часа!

8

43

преди 9 години

Защо никой не даде отговор, къде отидоха 4 милиарда от фискалния резерв по времето на герб?Нито пенсии се увеличиха,нито раб.заплата,нито майчинство,нищоооо.Пари нямаше за хората,не се давах,но 4 милиарда изчезнаха.Тогава тройната коалиция остави 8 милиарда резерв.Сега е 6 милиарда.Май това управление не е толкова некадърно.

7

Анонимен

преди 9 години

Е нали Рапона каза, че ако Помака му даде мандат, ще го бави максимално? Абе тези изобщо знаят ли какво искат?

6

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ - национално идиотска партия.

5

До ха , ха

преди 9 години

A за вас колко гласуваха? 350 000, това ли е народа?

4

б

преди 9 години

Да бе,тези с 600 хил. гласа къде са тръгнали.Егати наглеците.Народа,та народа.Народа не е 600 хил.човека.Не вярвам да има човек в тази държава който да иска високи сметки за ток и затягане на коланите.

3

Мутроландия

преди 9 години

Много удобна позиция са заели ГЕРБ - буквално нищо не правят, само лаят. За това ли са в парламента? Като не искат да са в парламента да не ходят на избори!

2

Анонимен

преди 9 години

Ха сига, Микоооов прекалено много депутати в залата бе???? Или си пиян от снощи и виждаш двойно или ......? Време ти е с Мая и анелия да си стегате багажа и на пикник при Ким Чен в Корея, чух че имал вакантни места за сервитьорки!!!!!!!!