11

Анонимен

преди 10 години

Не си мислех, че тоя е чак толкова нагъл, безсрамен и явно човека има сериозни психични проблеми. Няма друго обяснение за такова изказване.

10

Killuminati

преди 10 години

лукавияt на снимката май наистина е слуга на Лукавия, същия онзи който четеше в Света Гора молитвата Отче Наш по следния начин: "както и вие прощавате на длъжниците си и не ни навеждай в изкупление на избрания ни от лукавия (?!)"

9

Никой

преди 10 години

Това ако наистина го е казал Орешарски, че сме имали най-добри показатели след ЕС. Не знам, аз го имах за много умен човек.

8

Анонимен

преди 10 години

НЕДОСТОЙНА МАФИОТСКА МУТРА СИ ТИ ОЛИГАРСКИ ! И ЗАТОВА САМО КЪМ ТВОЙТА ЛИЧНОСТ Е ИМАЛО ТОЛКОВА МНОГО НЕЗАППОМНЕНИ ПРОТЕСТИ. ЩЕ ТЕ ЗАПОМНИМ С ТЪРСЕНЕТО НА ЗАДНИ ВХОДОВЕ ПО КОИТО СЕ ДВИЖЕШЕ ТИ ДАЛИ ЗАЩОТНО СИ МНОГО ПРОЗРАЧЕН ,ТАЗИ ДУМА ,КОЯТО ВИНАГИ НЕПРОЦЗРАЧНИТЕ КОМУНИСТИ ИЗПОЛЗВАТ !

7

Анонимен

преди 10 години

Ama razbira se molya vi se ako Oresharo ne, beshe milioner , a bezraboten sashto nyama negativna finansova ocenka. Puka mu skoro shte e bezraboten milioner!

6

Рали1

преди 10 години

"Орешарски не е доволен от работата на НАП и митниците"-февруари 2014г."България отлага ударното усвояване на 15 млрд.евро след 2016 г.Помощта от ЕС е за периода 2014-2020 г.Именно на еврофондовете разчиташе и бизнесът,но в момента кранчето е пред пресъхване - България е със замразени еврофондове по две програми"Околна среда"и"Регионално развитие",с реален риск да бъдат спрени и парите по"Конкурентоспособност"и Програмата за селските райони."Колко още да чакаме? Какво да чакаме?Оставка !!!

5

С.Дянков

преди 10 години

Честит рожден ден другарю Борисов,аз не съм крал пари,но забегнах за всеки случай.

4

Анонимен

преди 10 години

....Както и при предишните четири неуспешни вота на недоверие, при влизането на министрите в пленарната зала депутатите от ГЕРБ скандираха "Оставка".... Викат "оставка" пък на гласуването 10 човека си бъркат в носа... вие знаетели изобщо кво искате ве? ***.

3

Анонимен

преди 10 години

И като падне, на следващия Ден Господ Бог слиза и веè България е Швейцария. *** , какво следва ГЕРБ+ДПС или БСП+Барекофф? РБ са на 4%... КОЙ идва питам аз, не Кой сложи Пеевски? КОЙ ИДВА? ДС и БКП пак=ГЕРБ+БСП+ДПС+РБ+БАРЕКОФФ+АТАКА.

2

Анонимен

преди 10 години

Къде са депутатите от ГЕРБ.Искат оставка, но ги няма в залата когато се гласува вота на недоверие?Ако всички депутати от ГЕРБ бяха в залата, с подкрепата на независимите и Атака вота щеше да мине.

1

Анонимен

преди 10 години

Жалките и некадърни тиквени правратаджии, какви ли номера и селски хитрини не прилагат цяла година, Вождат Тиква дори на инструктаж, чак в Щатско отиде и пак не могат да бутнат законноизбраното правитлество на Република България.Ама то от Циркаждии, какво друго да очакваш ...