11

Николай Цонев

преди 9 години

Сега ако ми падне ще го скъсам от еб.....ане.

10

333

преди 9 години

Дреме му....лапача си е намерил какво да прави,не го мислете вие....сега ще излезне адвокат на свободна практика и ще продължава да лапка от баламурниците дето ги наричате престъпници....ама истинските се крият там,сред елита на обществото.

9

Анонимен

преди 9 години

Усеща се раздвижване на пластовете, което е за доброто на България. Плъховете напускат потъващия кораб.

8

Анонимен

преди 9 години

Тоя си е абсолютен престъпник.

7

Коце

преди 9 години

Едно тъпо милиционерско, руско недоразумение по-малко..........Но милиционерите ги е страх от Армията. Във всяко поделение на БА караулът ще открие огън на поражение по всеки Натрапник.

6

адв Марковски

преди 9 години

Браво, колега! Като адвокат ще изкарваш в пъти повече. Познаваш се със съдии и знаеш как работи системата отвътре.

5

Рали1

преди 9 години

"Манолова призна пред БТВ,че интересът на БСП към печатницата в Костинброд датира от 18 април.Датата не е случайна.Точно от средата на април БСП започна чрез ежедневни пресконференции и медийно облъчване да лансира тезата,че изборите на 12 май ще бъдат ФАЛШИФИЦИРАНИ.Ръководни представители на БСП и лично С.Станишев всекидневно отправяха заклинания,че ГЕРБ може да спечели предсрочните избори единствено и само чрез ФАЛШИФИКАЦИИ."Признание ,че Костинбродсия балон се спука!Защо бягате,господа???

4

Анонимен

преди 9 години

Ко,ко "Булгартабак" ми той е опоскан, Маргините ми те са оправдани, военния министър той вече ни съди в Ес, Костинброд нито Мая нито Бюрека са подсъдими, че ко е работил тоя *** от снимката????Лошото е, че цялата Цацаратура е на този хал!!!!

3

Анонимен

преди 9 години

От разговорите на Боко с Найденов и Джамбазов разбрахме, че този си пада по мъжките ласки!

2

Анонимен

преди 9 години

Един *** по-малко в прокуратурата.

1

Анонимен

преди 9 години

В България ако на човек му се наложи да отиде до съда по-добре да отиде до млекарницата или баничарницата ефекта е същия!!!!