48

Анонимен

преди 9 години

Този ако поне малко приличаше на мъж,щеше да е любовник на баща и

47

Анонимен

преди 9 години

местя

46

АНОНИМНА БЪЛГАРКА

преди 9 години

ХУБАВИ СА ПАРИТЕ НА БАЩА И. ПЪК И ПРОБЛЕМА Е МЕЖДУ ТЯХ ДВАМАТА. ТЕ ЩЕ СИ ГО РЕШАТ САМИ. ВЕЧЕ ОБЩЕСТВОТО НЕ СЕ НИТО ИНТЕРЕСУВА НИТО ВЪЛНУВА ОТ ЛЮБОВНИТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ НА НЯКОЯ ДВОЙКА. МОЛЯ СТИГА СТЕ НАБИВАЛИ В СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА ЖИВОТА НА НЯКОЙ.

45

Аз

преди 9 години

Смятате ли, че е нужна на някой тази информация?

44

Анонимен

преди 9 години

Интересно ми е защо трябва да знаем личните драми на тия двамата ? Нещо допринасят ли в обществото толкова много, че да има причини да ни ги описвате по медиите ?

43

Boje

преди 9 години

Preberi du versiite

42

jan

преди 9 години

Кои са тези двамата?Или с тази статийка и коментарите под нея се прави социологическо проучване за оглупяването на електората.

41

Тарикат

преди 9 години

Вземам момъка!

Тази новина ме навежда на две теми за размисъл. Първата - кой, по дяволите, е този Иво Аръков? И с какво той е заслужил популярност? Какви са постиженията му? Аз ли съм глупав, че не го знам, или той е толкова незначителен? И втората тема - С какво Мика Стоичкова е допринесла за благото обществото, че слухът за раздялата й трябва да е водеща новина? Какво е направила, какво е постигнала? Баща й беше велик, ама тя какви заслуги има, освен че е дъщеря на Стоичков?

39

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Мика е хубаво и скромно момиче.Бори се и търси собствен път в живота.Да не...съжалява за артиста.Трябва й...истински мъж,който да я подкрепя и обича..Да потърси сина ми,който е на подходяща възраст,студент е вече четвърти курс икономика с...английски в УНСС.Преди това беше 6 години в Щатите и се е...блъскал достатъчно,като е видял 2 и 200.Успех Мика,животът е пред...теб.

38

земявладеецът

преди 9 години

то момчето по хубаво от момичето . ако ми попаднат у мойто село знчи ше се целувам с момчето после ше *** утрепа с мутиката и ше *** заровя под ***. а на катъря ше му надяна един чувал на главата до като ми потскача и пръцка на *** .

37

Ti

преди 9 години

До azИ как разбра,че е ***,бе ***??? Типично по български> дайте да оплюем всичко и всички, от нас по-хубави и умни няма,затова сме цъфнали и завързали.Освен да слагаш етикети на хгората,друго не умееш! Това момиче може да не е красавица,но в никакъв случай не е ***.Грешката й е,че е живяла в Испания,където хората са добри и добронамерени, и се е заблудила,че и в БГ са такива, а не елементарни и посредствени като теб.

36

Анонимен

преди 9 години

Дреме ми

35

Анонимен

преди 9 години

До barselonaTova momiche e postignala sama poveche ot kolkoto ti shte postignesh prez jalkia si jivot

34

vesko02

преди 9 години

Не беше ли роман ,или по голяма повест.Всъщност приказка,накрая имало ли е изобщо нещо или просто среща в клуб по интереси?Има ли значение?

33

barselona

преди 9 години

Да бе вярно,тази с какво е доказала че е силна личност и какво въобще може да прави това момиче освен да е дъщеря на татко си,писна ми да я гледам по медиите да се самовъзхвалява за някакви си проекти и не знам си какво там...я малко по-спокойно селска моме

32

az

преди 9 години

много грозна ,че и *** бе..

31

Анонимен

преди 9 години

Коя е овцата на снимката?

30

Анонимен

преди 9 години

Толкова грозна - по-грозна от баща си...кой би я търпял

29

Бат Пепи

преди 9 години

И аз бих я уважил!