8

Алекс

преди 9 години

"Според магистратите там не са посочени конкретните облаги, които би получил Желязков с действията си." - Добре де кажете все пак какви са му облагите щото откак гръмна тоя скандал още не мога да вдяна.

7

Анонимен

преди 9 години

до 111111 Ти да не си от сценаристите на предизборните клипове на Атака. Много жалка история сте.Пробвай се по-добре като телефонен измамник.

6

Риба,ама цаца

преди 9 години

Айдеее, и на малките деца стана ясно, че това е нормален надпечат, какъвто винаги има при подобни големи поръчки. И собственика на печатница от БСП го каза, само прокурорите се правят на неразбрали. Цяла година симулират дейност и взимат заплати за подобни простотии. Кого ще накажат накрая за похабените средства, време и ресурс накрая за петте, шестте измислени дела с предизборен и пиар ефект срещу ГЕРБ. С това се занимават прокурорите, а ненаказаните престъпници купонясват

5

111111

преди 9 години

В петък вечерта се прибрахме около 9.30 ч вечерта и до нас имаше клуб на партия Герб.В клуба имаше хора,около клуба спрени мутренски джипове и хора които разпалено си говореха.С една дума ,направи ми впечатление нервната обстановка и даже говорихме със съпругата ми за това,че нещо се случва,нещо не е в ред.И на другия ден бомбата с неразнесените по градовете бюлетини -имаше листче и с приготвени бюлетини и за нашия град.Тогава това ми направи впечатление и затова го споделям.

4

Анонимен

преди 9 години

Това дело е ярко доказателство, че родната прокуратура за нищо не става.

3

Анонимен

преди 9 години

Потулиха я тази история, че се готвеше нещо е ясно и за децата

2

Винету

преди 9 години

Прокуратурата и съдът!? Отговори ли собственикът на печатницата сам ли си ги напечата или няКОЙ му ги поръча?

1

Анонимен

преди 9 години

А делото срещу Бюрека и Мая кречеталото, кога???????