120

Пешо

преди 9 години

И понеже имаме много пари ще ги дадем за избори защото имаме богат избор от политици умни,способни хора които никога не са се проваляли?

119

[[

преди 9 години

ОХЛЬО ти си за панделата там ще преосмилиш добре.НАГЛЕЦ

118

анонимен

преди 9 години

157,нещо пропусна Борисов,май?.Или ти го имаш за успешен Примиер?И някой няма ли да го отвори , как се печелят избори.?Вдигни пенсиите с 20-30% и пиши го Мутрата-аут....

117

махай се

преди 9 години

Този е егати НЕКЪДЪРНИКА.само се проваля.Нестига че е грозен ами за сметка на това е и много ***.Ей *** махай се ама не от правителството а от България.Некадърник.

116

Анонимен

преди 9 години

Ще остане в историята като наи-неуспелия премиер заедно с Беров иВиденов.По безочие е ненадминат.

115

swako

преди 9 години

Не му се говорило за оставка защото още не бил се напасал -понеже *** му оставили много малко и се чудел как да се задържи докато дойдат парите от последния заем за да се нагуши и тогава да рита

114

Анонимен

преди 9 години

...Какви финансии бе, че ти при дупка в бюджета от половин милиард качи пенсиите 20 %. Да не говорим за неговото"...усещане",/ че АЕЦ Белене можел да бъде успшен проект/ .Този си е поръчков Лакей и Мижитурка. Кой знае какви простотии ще роди , за следващите , които ще плащат след него?

113

Пламен

преди 9 години

В крайна сметка ставаме по зле във всяко отношение ( стсваме по зле ). Орешарски няма основание да не си ходи.

112

отвратен

преди 9 години

Този няма никакво достойнство и е дребнава мижитурка! Той се провали и като икономист,и като политик! Дори няма смелостта и достойнството сам да си подаде оставка, след като стана за смях пред целия свят!!! тОВА ГО МОЖЕ САМО български политик!!!

111

Ботев

преди 9 години

Някой да му каже на тоя че не е министър на финансите вече. Премиер е. И носи отговорност.

110

Една

преди 9 години

Впечатлена съм от каменното изражение, което се появява на лицето на Орешарски винаги, когато е в обсега на камерите.Хващам се на бас, че това е отработена пред огледалото поза .Този човек всъщност е злият гений на правителството, който явно страшно си е пожелавал да стане премиер и стана. Всякакви приказки за златен пръст и задкулисни договорки с ДПС ставаха излишни, ако именно този г-н беше проявил поне частица от своя "професионализъм" и си беше подал оставката още миналата година.

109

asd

преди 9 години

Тоя нали щеше да я подава като загуби доверието на БСП и ДПС? Май трябваше още миналата седмица да се е разкарал.

108

Bulgarin ot Germania

преди 9 години

Viktor ORBAN za Bulgarski premier ! Oresharski klekna pred US-senatorite i PREDADE Bulgarskite nacionalni interesi.OSTAVKA !!!

107

Щирлиц

преди 9 години

Орешарски е премиер от квотата на ДПС предложен от БСП .Обзлужва интересите на Цветан Василев и Васил Бошков Черепа ! ОСТАВКА И НА СЪД ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА МУ Достатъчно е да отбележим липсата на бърза помощ и да го заключат за геноцид

106

Do 145

преди 9 години

Има има това са сороидите и американофилите които ги еб.. на всяка крачка пиндосите без да се усетят! :)

105

Анонимен

преди 9 години

По тъпо нещо от комуниста и русоофила няма на тази планета.

104

Анонимен

преди 9 години

ПО НЕЛЕП Е ОТ СТАНОШЕВ,НО ПО ДОСТОЕН ОТ ПЛЕВНЕЛИЕВ,ТОЕСТ ОТ ПЛЕВНЕЛИЕВ ПО СМОТАН НЯМА

103

Бесепар-бивш

преди 9 години

Тоя става неадекватен като Жан Виденов през 97-*** с малката разлика,че този се държи и като селска .*** пред американски моряци!Оставка!

102

Пешко

преди 9 години

Важното е, че вече няма страх

101

Циганин

преди 9 години

И тоз нормален мъж (много малко има таквиз у нас ) го равзалва власта !За него най-добре е да си подаде оставката и да излезне пред народа в някоя медия и да обясни ситуацията с Южен поток + и - на проекта .