7

доборжелател

преди 9 години

До prokuroraзначи не си никакъв фен на Мейдън!!и в двата случая имаха сериозни основания да ги отменят!!за съжаление се случват и лоши неща.нали дойдоха 2 пъти вече,кво още не си доволен???

6

доброжелател

преди 9 години

До BURZUMкво дрънкаш бе,чалгар нещастен,кво спамиш из нета????ела да те наритам яко с кубинки,па да видим кво ще дрънкаш!!!!

5

maiden fan

преди 9 години

Запа или не,но си струва да се види-това е великата музика,с която е израсло едо поколение,пще от началото на 80-те,още от времето а соа доднес,това не е някаква мода,сега дошла и утре забравена,а световна метъл класика,възпяваща практически всички основн филос.въпроси на човека и човечеството,историята по ненадинат начи

4

До организаторите

преди 9 години

Как можахте да заврете Мейдън в зала бе ***.

3

Анонимен

преди 9 години

До prokuroraГледах ги на Рок Ам Ринг точно преди 4 дни. Още ги бива старчоците.*** е, че у нас ще свирят в неква умряла зала пред 2000 човека. Как изобщо са се съгласили да дойдат тук след като 10 дни по-рано са свирили пред 100 000 човека не знам. Аз лично ще пропусна това мъчение да ги слушам в зала. То и Националния звучи като ***, ама пак е по-добреИначе и Металика направиха добър концерт снощи. 2 часа и половина се раздадоха. Да се надяваме, че това няма да е последния Рок Ам Ринг.

2

koko

преди 9 години

фен съм на Мейдън, но ме загубиха като фен хахапоследно?

1

prokurora

преди 9 години

Фен съм на Мейдън, но ме загубиха като фен, след като 2 пъти си отменяха концерта у нас. Американската Металика с по-голямо уважение от англетата.