89

Край

преди 9 години

То е ясно разбрал си се с Пеевски да ритнете Станишев. И за слепите е ясно е че по време на тноето управление Пеевски стана още по дебел парично и комадваше министерство на транспорта.

88

Анонимен

преди 9 години

Боко и категоричност? Кога - сутрин, по обяд или вечер? Той (Мутрата) е "категоричен" най-малко три пъти в денонощието!

87

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 105Сидеров вече не е ага, той е НИКОЙ!

86

Р.Р

преди 9 години

Темистокъл казва, че няма смисъл да си лидер, ако не се самообогатиш и не направиш и приятелите си богати с властта, която имаш... И БМБ се възползва от това

85

7

преди 9 години

Лъжеш.За власт си готов на всичко.И ти ще управляваш с ДПС.Българи не гласувайте за продажниците и за тези които ви манипулират.Мислете с главите си,а не това което ви дават по телевизията .

84

Анонимен

преди 9 години

Само пих кафе с Местан, ама то след кафето както знаем следват и други работи....:)

83

Киллър

преди 9 години

Бойко убиеца си е отворил кирливата уста, а по ваше време какви самозапалвания имаше, в името на финансовата дисциплина свалихте гащите пред УСЪто и водехте политика на холокоста по отношение на българския народ

82

Анонимен

преди 9 години

до 119Ще преподавам, ако има кой да възприема.Не понасям неграмотни да раздават акъл и да се държат високомерно с хора, които имат знания, освен, че са грамотни и могат да мислят със собствените си глави. Имат възпитание и благодарение на това, изслушват мнението на другите.Неграмотността е свързана задължително с липсата на други, много важни качества.

81

Анонимен

преди 9 години

До глава овчО 99Ами кака Станишка дали ще я приемат да учи за пожарникар ? Зер тя вече се изучи да брои копчетата на сутиена си, а фондацията на страшния Сорос я изучи на английски в Лондон !

80

Анонимен

преди 9 години

До само да кажаСамо да ти кажа, че цените на "газта" не се определят нито от бате ти Бойко, нито от кака ти Станишка, а от международните пазари и цени на петрола, а има и едни държавици дето клечат само на петролните кладенци и ако някой им каже увеличават добива на петрол-респективно свалят цените и на северното джудже му става гадно!

79

111

преди 9 години

най доброто което имаш да направиш е да врънете това което откраднахте и разпродадохте за 24ги да си заминете по живо и здраво и да не се връщате никога ,а заедно със вас да си вземете и нелегалните престъпници който ги пропускате свободно по границата за сметка на вашият джоб да се пълне повече и да страда народа , ама кой ни е виновен като сме овце, че ви търпим

78

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 9 години

"ДОБРЕ ДОШЛИ В,ЕВРОГЕРБЕРСКА РЕПУБЛИКА ***!"

77

BOKO TIKVATA

преди 9 години

АБЕ ЗАЩО ОСВЕН ПРЕМИЕР НЕ СТАНЕШ И ЕВРОКОМИСАР-ДА ОТИДЕШ ДА ОСЕРЕШ И БРЮКСЕЛ.ХЕМ ЩЕ УПРАЖНЯВАШ МАЛКО И АНГЛИЙСКИЯТ СИ.ПЪК МОЖЕ ДА СТАНЕШ И ШЕФ НА ЕНП.ТИ СИ МНОГО ПОДГОТВЕН ТА ЧАК ПРЕПОДГОТВЕН.ТИ ЗА ТОВА МРАЗИШ ТОЛ-КОВА ТОЯ СТАНИШЕВ-ТОЙ СТАНА ШЕФ НА ПЕС,АТИ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕШ ШЕФ НА ЕНП.НИТО СИ МУ НА АКЪЛА,НИТО НА ИНТЕЛЕКТА,НИТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО.ТИ РАЗСИПА МНОГО ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ ОТ НЕГО.

76

Анонимен

преди 9 години

До Анонименти ще преподаваш или кво

75

Анонимен

преди 9 години

Кога е бил категоричен този употребяван индивид?Сега бъдете сигурни в турското робство в 21 век!Не желая да ме управляват простаци, мутри, престъпници с грабителски вманталитет!

74

Анонимен

преди 9 години

110сигурнО, не сегурнУ

73

лс

преди 9 години

предлагам да си доведем 5 министри от европа и проблема ни е решен,стига с тези айдуци ,сърбахме им попарата на всички мръшляци, е по бедни не сме били никога-,,,инак ни чака терминал 2 ,това е друго спасение няма ,,,,,,,

72

Анонимен

преди 9 години

95Очерниха, не Учерниха

71

Анонимен

преди 9 години

112пише се със с

70

бг

преди 9 години

българи умрете и от зганта се оттървете на оооооо