106

Анонимен

преди 9 години

"Популизма на кабинета - пагубен за финансите". Лошото е, че вие от ГЕРБ не можете да проумеете, че не сте адекватна алтернатива, на който и да е кабинет, защото вашата простотия е пагубна за абсолютно всичко, не само за финансите!

105

българин

преди 9 години

Докато комунистите се дрънкат в парламента, преди една седмица ДКЕВР тайно УВЕЛИЧИ ЦЕНАТА НА ПАРНОТО в цялата страна с 12-19%. ВСЯКО ДОМАКИНСТВА С ПАРНО ЩЕ ПЛАТИ 200-350 лв. ПОВЕЧЕ ИДНИЯ СЕЗОН. ТОВА Е УБИЙСТВЕНО и ЗА ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ НЯМА НИКАКВИ ОБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ. НЕ СПЕТЕ, БЪЛГАРИ, ДУШАТ НИ И НЯМА КОЙ ДА НИ ПОМОГНЕ. НА ПРОТЕСТ НА УЛИЦАТА ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕТО, ПРЕДИ ДА СА ГО ПРИЕЛИ ОФИЦИАЛНО. НА ПРОТЕСТ НА УЛИЦАТА, ДОКАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО чрез ДКЕВР НЕ ОТМЕНИ УВЕЛИЧЕНИЕТО. ПРОТЕСТ НА УЛИЦАТА СЕГА!

104

скърбящ за БГ

преди 9 години

Борисов и компания , писна ми от вас българоубийци ! Колко онкоболни унищожихте ,колко заведения и фирми фалираха. Вие сте наркотрафиканти, рейдъри и убийци. Амен !

103

Joro

преди 9 години

To sled BSP koi iska da upravlqva.Sled Jan Videnov kakva razruha beshe.Sega pak.Trqbva da se zabranqt sus zakon komunistite!

102

до 122 анонимен

преди 9 години

Прочети това *** и ако можеш да разсъждаваш може и да поумнееш : - razuznavane/?p=20233

101

Анонимен

преди 9 години

Само би искал пожарникар , милиционер , стругарка и разни *** от паркингите да му дават тон в живота!

100

Тиквоч

преди 9 години

Буда си иска кафеварката...

99

Haha

преди 9 години

герберасти, не всичко е ограничения. Понеже само искате да режете разходите, затова няма да видите повече власт. Режете, пълните гушите найдуците около боко, там паши котки фидоски и секакви карикатури. Аман от вас мазници такива.

98

Анонимен

преди 9 години

Предпочитам БСП даже и ББЦ пред ужаса ГЕРБ с ДПС в коалиция. Това вече ще бъде истинското ново робство за България

97

наивници

преди 9 години

Няма кафепиене , няма отказ от властта.........

96

последни новини

преди 9 години

"Станишев казал на своите: Гответе се за избориМестан пресоли манджата, коментирали в ръководството на БСП"

95

Анонимен

преди 9 години

Баце сака пак да гепи.

94

Радка Пиратка-Пукал

преди 9 години

До КОШМАРАСиренцето го видя, а капанчето!? Иииииии, така се налапахме и нагепихме, вече 25 години лапаме и гепиме! Добре, че беше ти, Кошмара, да ни обясниш!

93

до 112

преди 9 години

На мен също ми се стори позната тази серия, но не бях сигурен.Иначе за плащането то е ясно кой им плаща Борисов и Цветанов с парите, откраднати от народа.

92

Матей Миткалото

преди 9 години

До Вече от ГЕРБ - 94---------Снощи в същата послдователност бяхте написали същите коментари,някой ви плаща за реклама ли?---------"Благодаря на Бойко- Съвременния Левски- АПОСТОЛ на свободата!",за да сравняваш ББ с Дякона, запази си час при психиатър.Боже, боже, нацията изтъпя тотално! от Матей Миткалото

91

полудял

преди 9 години

Елате ве Герб....ние ще ви покажем колко ви обичаме. Само се върнете на власт...

90

Rumen

преди 9 години

още заеми. Това БСП го може най-добре.

89

Анонимен

преди 9 години

БМБ-топидиота в държавата!ЦГЦ-престъпник на свобода!И тия двамата искат да крадат отново и да ни баламосват с милиционерски обещания...няма да стане!

88

Куроландес

преди 9 години

Дребният и среден бизнес брутално унищожен от ГЕРБ, тъкмо беше започнал да надига глава и сега отново ще го сринат ... жалко.ГЕРБ е оръдието на еврогейовете, *** и олигархията.

87

Анонимен

преди 9 години

Герб май искат да се кандидатират за живи факли, защото това ги очаква ако дойдат на власт и продължат да грабят. Този път нада ли хората ще се самозапалват..По скоро ще запалят тези които са виновни за страданието им.