76

диалектика

преди 10 години

до ИСТИНАТА: Никакъв референдум.Просто,на всенародно искане от Народното събрание,да обяви закон,за едностранно напущане на ЕС,така както предишно Народно събрание ни набута там.И толкова.И това трябва да стане в съвсем скоро време.А след това всякакво влизане в каквито и да е съюзи,да става задължително с референдум.За препоръчване е,никакви съюзи!

75

Анонимен

преди 10 години

Барозу се таралежи на България пък в немската фирма правят тръбите за трасето под водата.Защо не каже на Меркел да не ги правят-аааа,да защото германците ще загубят 1 милиард евро и баба Меркел ще му каже да си гледа работата.Виж ,ако си изберете Бойко пак той е послушен-спря Белене ,ще спре и Южен поток.За това се клати правителството и се искат оставки.Другото са локуми за раята

74

Анонимен

преди 10 години

А така ,браво Барозу.Значи за вас е важна енергийната сигурност на Украйна и за това не искате руската тръба да я заобиколи.А нашата сигурност очилат мишок.Ако на 10 юни руснаците затворят крана заради това ,че Украйна не плаща и краде газа какво ще кажеш за енергийната сигурност на България ,която е равноправен член на мафиотския ви ЕС.Каквото стано и преди -ние гризнахме дървото и загубихме милиарди ,а вие си имате Северен поток.Ами откажете се от руския газ и ги накажете тия руснаци бе

73

Анонимен

преди 10 години

Много важно докато дойде време да бъдем "наказани" ЕС няма да го има както и тоя Барарози.Сега гледаме с надежда към англичаните да разтурят еврогейския съюз и Европа да се върне към корените си без повече експерименти.

72

Анонимен

преди 10 години

Za kakvo edinstvo govori toia buhal. Kato sme tolkova edinni v Evropa, zashto zaplatite v bulgaria sa 10 puti po malki ? Zashto protestirate kogato bulgarite otivat da rabotiat v drugite "bratski" durjavi, nali sme edinni, nali niama razlika ? Kato sme tolkova edinni, zashto ne pozvuliavate na ostanalite durjavi da se razviat, samo 4 imat pravo na glas y ostanalite da se spasiavat kakto mogat ?

71

Анонимен

преди 10 години

Това не ви ли прилича на един вид подтисничество , ако искаш да се развиваш ,да бъдеш по-добър от другите ,да бъдеш независим групичката ще те смаже.Продължават да ни превръщат в роби на техните интереси ,единственото нещо което трябва да изпълняваме са заповеди ,ако не се подчиняваш ти спират едно или друго нещо .Кой е вътрешния пазар на ЕС -техния пазар ,от нашия те не се интересуват и излизат с фразите че не отговаряме на изискванията и така до безкрай

70

Анонимен

преди 10 години

Че той Е съобразен със ДЕЙСТВАЩОТО законодателство. Има едни закони, с които не е съобразен, но те не са приети още. Господин Бароуз, ако финансирате цената на газа у нас, ако инвестирате 2 милярда и отворите работа за 20 000 души, може и да помислим дали да се вслушаме в съвета ви. Във всеки останал случай можете да отидете да правите мръсотии някъде другаде. Вън България от евромизерията! Превърнахте евросъюз в *** дума и символ на мизерия!

69

Анонимен

преди 10 години

Другарю, Барозу, ината ви за "Южен поток" ще ви удари доста брутално. Тая зима ще е студена за не малко държави от източния блок и ще форсира разпада на все по-тоталитарния ви и лаком за власт съюз.

68

Анонимен

преди 10 години

ЕС: Номерата на "Матрьошката" няма да минат !

67

Анонимен

преди 10 години

До Доктор Сър Пичук Доктор Сър Пи...кльо! Пак пишеш с мозъъка дето е в *** ти! Т.е. лъжеш! Типично за *** и радетел за ГЕЙвропа.

66

Анонимен

преди 10 години

до 82,тогава Барозу да си гледа ***, а ние ще строим в България каквото си искаме!Първо трябва да обесим Кунева, за назидание на всички ***!

65

бг

преди 10 години

ТИЯ ПРИКАЗКИ САИ ГОВОРОРИ ДРУГАДЕ А НЕ ТУК .ХАЙДЕ !АОООООООООООООООООООО

64

Анонимен

преди 10 години

до 81: А, защо Барозу да реве, че ти тлащаш на Путин "най-скъпо газа" !...да не си осиновен ?и второ: ..."еднакви заплати и социални придобивки" !!! за глупавия ти коментар ли ?

63

Анонимен

преди 10 години

Барозу, първо еднакви заплати и социални придобивки, а после единни условия към доставчиците!Барозу, досега защо не рева, че България плаща най-скъпо газа! Защо, бе демократе?

62

Анонимен

преди 10 години

Преди да напуснете сами ЕС, ще ви изгонят !

61

УУУУУУУУУИ

преди 10 години

НАКРАЯ ЩЕ ЯДЕТЕ БАРОЗА ЗАПЛАШИХА ОТ БРЮКСЕЛ!

60

Анонимен

преди 10 години

Цялата работа е, че кончитите от Брюксел искат поръчката за строежа.Бърка им в здравето, че български фирми ще вземат работа и парите ще останат в България, а няма да бъдат изнесени в Германия примерно.Не са свикнали на такова отношение,обикновено те се угояват на наш гръб, а ние лапаме мухите.Затова така пищи Барозувската ***.Гнус ме е от тия.

59

Анонимен

преди 10 години

Барозу е ***,слуга на сащисаните кръволоци,които искат да изличат България от лицето на земята, защото исторически и духовно сме свързани с рускаците.Изордите от Брюксел искат само да им целуваме задниците и да им се подчиняваме,докато седим бедни, мизерни и наритани.Повтарям - Брюксел са ***,които мачкат България.Народе?????

58

x

преди 10 години

ВКАРАХА НА В ЕС ЗАЩОТО ЗНАЕХА ЧЕ ЩЕ ДОИДЕ ДЕН ДА НИ ЗАПОВЯДВАТ С КОГО ДА ПРАВИМ ТАРГОВИЯ! КАТО БЛОКИРВАТ БАЛГАРИЯ, БЛОКИРВАТ САЩО И ЦЯЛ БАЛКАН! ТОВА ИМ БЕШЕ ЦЕЛТА А НЕ ЧЕ МНОГО ИМ ТРЯБВАМЕ! НИЕ СМЕ ОТ НАРОДИТЕ ДЕТО ЩЕ БЪДАТ ЗАТРИТИ! АКО СТЕ ЧЕЛЕ ЗА ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД!ГЛЕДАИТЕ НА ЮТУБ "НАМ НЕ СНИЛОС "ТАМ ЩЕ ЧУЕТЕ ЦЕЛИ ЛЕКЦИИ НА ТЕЗИ ТЕМИ И ЗАЩО СМЕ НА ТОВА ДЕРЕЖЕ!

57

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Благодарим на господин Барозу, че ни спасява от поредната национална катастрофа, която щеше да ни донесе южния паток на ***. Откъде на къде ще се тегли заем от 1.3 млрд лева за 20г, което прави към 3 млрд. лева с лихвите за да се финансира чужд енергиен проект, от който няма да получим и стотинка. А заема ще се плаща от Българския народ. Браво на ЕС, че ни спасява от този огромен грабеж, който ни готвеше русия. Дано южен паток никога не се реализира.