15

Хаспел

преди 9 години

До ГериИ аз това се питам - къде са всичките тези "НЕДОВОЛНИ , ГОТОВИ ДА БИЯТ" хора които КРЕЩЯХА СРЕЩУ 7% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ ...СЕГА - 10% , на места 18% ДОРИ - ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ ....ПЛЪХОВЕ - ЗА КОЛКО СЕ ПРОДАДОХТЕ НА ПЛОЩАДА ? Аз си СПОМНЯМ 20-30 КИНТА НА ДЕН ....ПЛАЗМОДИЙ - КЪДЕ СТЕ СЕГА БЕ , ХАЙДЕ НАВЪН ДА ВИ ВИДЯ *** ТАКИВА .....

14

Анонимен

преди 9 години

То това е начина до се отървете от тия кожодери " Топлофикация"q, не го ли разбирате?

13

kristko

преди 9 години

Аз мисля,че е време да стачкуваме и ние като Спешната помощ или да се оставиме на мародерите в тая престъпна България да ни уморат бавно и мъчително като не спират да смечат кръвта ни алчните гадове!Избирайте роби български!

12

Анонимен

преди 9 години

до искахме и ЗАПАДНИ ЗАПЛАТИ ***. Тогава ще плащаме по западните цени! в противен случай ако заплатите ще са малки нека върнем народните цени!

11

Анонимен

преди 9 години

По-високи цени на парното ще накарат хората да купуват климатици за да преминат на евтин ток. Ще се увеличи и търсенето на бързовари и бойлери.

10

Анонимен

преди 9 години

Защото не ви теглим една и даси направим локално на входа, и без това сме два входа с една абонатна и тя е в съседния вход. Имае си изградена ел инсталация и всичко необходимо.

9

Ще

преди 9 години

Ще обясня накратко.Топлофикациите не им пука за топлината, която продават.Те даже не желаят да съдят длъжниците, които стават все повече.Защо?Защото крадат ток от така наречената когенерация. който безбожно скъп.Номерът им е да купуват ток за нужди евтино от НЕК и го препродават обратно като когерационен ток в пъти по скъпо.Те тука е заека.

8

Мирослав

преди 9 години

Те май мрънкат само за орязването на разходите, а не заради вдигането на цените! Поредния цирк!

7

77777

преди 9 години

Доколкото разбрах от статията, топлофикациите не искат да са на загуба от изменението на цените, което е напълно разбираемо. Свалят едни цени за топлофикация, вдигат други и в крайна сметка топлофикациите ще са на загуба. Според мен ДКЕВР ще наложи новите цени, за да успее да поддържа по-ниска цена на тока, а при парното ще има две стъпки - преди отоплителния сезон, когато ще плащаме по-скъпо за топлата вода, а след няколко месеца ще се добави и парното.

6

Гери

преди 9 години

Аз се питам къде са сега всички протестиращи,които по-миналата зима уж бяха срещу поскъпването на тока и парното и затова искаха сваляне на правителството.Ако са праволинейни би трябвало всички сега да са по площадите,защото това правителство дойде с идеята да се справи с този проблем и да намали цените,а сега какво-не само,че няма да се намалят,ами щели да се увеличат шоково.Но за съжаление българската памет е по-кратка и от три дни!

5

Анонимен

преди 9 години

Еха-а-а ,като лъжете,поне мигате ли :))) ! Търговец,против повишаването на цените на това което продава !?!?!? По голям виц не бях чел :))) !

4

Анонимен

преди 9 години

Какво ли ще правите като паднат панелките след има няма 10г. гадове мръсни кръвопийци, после слагайте парно във *** катуни.

3

яко а

преди 9 години

Как го натряскаха на собствения си електоратНали цените щяха да са само надолу като дойде БСП?И обърнете внимание за първи път ДКЕВР иска увеличение, а топлофикациите НЕ искат?

2

Анонимен

преди 9 години

Имаш крава - пиеш мляко.Искахте да ходите без виза на Запад да проституирате и да миете вагони, плащайте западни цени на ток и парно!

1

N

преди 9 години

Ами комунисти и *** на власт какво друго да ни дадат освен високи цени и ниски заплати,все едно че не си ги знаем вече 25год. ни управляват тези ***!