206

Ей

преди 10 години

Пак ти казвам: Нормалния човек не си мисли, че е господ на пътя, не се прави на велик! Повече толерантност на пътя и внимание. Това важи за всеки! Лекаря, ако по погрешка даде грешна диагноза - е убиец, нали? КАТ пуснаха Ставински да кара пиян и малко след това какво стана? Всеки е отговорен за постъпките си! Когато селянина пали старнища не иска да направи пожар, нали? Иска зелена трева за овцете. Ама, ако в пожара изгори нечия къща? Кой е виновен? И тоя - просто обратен искал да направи...

205

Ей

преди 10 години

До АнонименНе ми излизай с тия въртели! Шофирам от 10 години - активно. Спазвам правилата и винаги - ти разбираш ли - винаги спирам на пешеходци! Имал съм актове, но за дребни нарушения. Нормален човек в подобно положение няма да влезне. Аз по пешеходни зони не влизам с кола. И на градско не летя със сто! Знаеш ли колко деца щяха да са живи, само ако се спазват правилата? Не карай пиян, не лети в населено място с 80 - 100 км/ч, не изпреварвай от дясно, не минавай на червено... Колко му е?

204

Анонимен

преди 10 години

Дo Eй А ти,като седнеш зад воана,мислиш ли за безопасността на пешеходците? Или пък се правиш на велик пред хората,за да те разберат,що за шофьор си? Давал ли си предимство на пешеходец? Май не! И ако ти попаднеш в такова положение ,че неволно блъснеш някого,как би се чувствал,ако някой хора ти искат смъртта ти? Този,човек,не е предполагал и за минута,че в тоя ден,може да бъде неволно виновен за смъртта на едно дете. И все пак не забравяйте,че този човек е добър и сигурно се разкайва за това!

203

Ей

преди 10 години

До АзЕй такива като тоя *** почерниха сума ти семейства! Колко родители си погребаха децата заради такива като него знаеш ли? Мислят се за господ, кой седнал пиян и дрогиран, кой карал с несъобразена скорост, знаци не спазват! Резултата е, че загиват хора - разбираш ли! А тия родители как ще живеят! Куче да ти убият - страдаш, а това е дете на 4 години! Смърт заслужава! Смърт!

202

Аз

преди 10 години

До въпросИ защо трябва да използваме тая тактика:"око за око-зъб за зъб"? .Нещо можеш ли да постигнеш със злобата си? Не мислиш ли,че на човека му е хиляди пъти по-зле и му е съвестно,че неволно е направил това? А ти,кой си,че да отмъщаваш? Хора,обезумели от злоба,не забелязвате ли,че дори и да осъдят човека до живот,той има по-страшен съд(вие за жалост го нямате,понеже сте духовно слепи)-собствената си съвест,която ще го изобличава до края на живота му?

201

230

преди 10 години

До rado_darkЯ се спри с тая злоба! Човека нямал намерение да бъде убиец и то на дете! Откъде да знае,че ще се случи такова нещо? Ей,злобни хора-спрете се! Нито родителите са искали детето им да е блъснато,нито шофьорът ,когато тръгнал за работа е имал намерение да блъска дете!

200

Иван

преди 10 години

Много бих се радвал ако заради случая хората най-после излязат на улицата и започнат да бесят политици и мутри по стълбовете! С демокрация доникъде не стана, трябва кръв да се пролее и то не малко!!!

199

Коко

преди 10 години

""Крещях:Спри бе! Прегази детето ми като животно, буквално пред очите ми", сподели през сълзи потресеният баща на Паоло, докато гледа розовият велосипед с помощни колела на сина си. Близки на почерненото семейство разказват, че дълго опитвали да имат деца. 14 години чакали тази радост, а преди 4-години след инвитро процедури им се родили близначетата Паоло и Анжела."

198

Гроздена

преди 10 години

Стоял си над него докато има колики, после докато му порастнат зъбчетата, шарката... Гледаш го как расте, как се променя и изведнъж... Всичко свършва. Защо? Защото поредния самозабравил се ***, мисли, че може да си прави каквото си иска. И да му се размине. Хора - от вас зависи! Вдигнете се - 10; 20 000 човека, пред дома му, не оставяйте това да е поредното убийство, което ще се потули. 25 години търпим да ни правят на маймуни! Колко хора си погребаха децата - до кога?

197

Калин

преди 10 години

Не го оставяйте да се измъкне! Съдът и медиите ще потулят случая! От вас зависи!

196

Анонимен

преди 10 години

Проблема не е в кмета а в Полицията! !! Тя е органа по закон следящ и контролиращ изпълнението на закона за движение по пътищата. Това че някой нарушава закона е работа на мвр да го санкционира !! Къде е МВР??! Вижте и в София - с колите в кафета на по витошка. А МВР го няма.. не е работа на едно търговско дружество като градска мобилност да въдворява ред!!

195

бесен

преди 10 години

Кмете ! Направи така че да няма повече загинали и ранени деца по старозагорските улуци. НИКОГА ПОВЕЧЕ !!! Гърбици,камери,прегради,огради,полиция каквото трябва! Свърши си работата!

194

Анонимен

преди 10 години

Доста вероятно е този да лъже, че са го ударили с камък по главата! Май е свръхотракан и има опит в разни скандали. Ако наистина симулира, постига: 1. "Лежане" в болница, а не в ареста; 2. Може би известно, макар и минимално, съчувствие в някои; Гнусниците, които карат бързо, особено в населени места, и изобщо всички, които съзнателно карат рисково, са за пребиване и, по-възможност, за елиминиране.*** освен, че е карал в пешеходна зона,, го е правил с висока скорост

193

бесен

преди 10 години

В живота си досега не бях виждал разплакани мъже! Днес на това място на трагедията видях доста. Просто им тръгваха сълзите по лицата! :(Един *** разплака цял един град !

192

бесен

преди 10 години

Смъртното наказание трябва да се върне! Какви са тези глупости ,че на всеки можело да се случи !? Кой нормален човек минава през пешеходна зона с кола като и дава *** газ без да гледа !? Този екземпляр е използвал колата като оръжие и това е убийство ! Показал е явно незачитане на законите на държавата,нормите за поведение в обществото по най-гадния начин отнемайки един детски живот по особенно жесток начин по начин и със средства опасни за мнозина ! Така ,че Смърт!!!

191

законност

преди 10 години

Сега ще кажа нещо, което няма да се хареса на много хора, но това е единствения начин. Движението на автомобили в центровете на големите градове трябва да се ограничи максимално, синята зона от 1лв. там където е трябва да стане 2 както в София. Глобите трябва да бъдат удвоени или утроени, без да има възможност за измъкване. Докато всички дребни душици които искат да ходят до тоалетна с колата и такива, които работят в центъра на зарежат колите си и да се намали трафика няма да стане нищо.

190

не ви вярвам

преди 10 години

Сигурен съм че огромна част от бабитите пишещи тука също гледат на закона,като че ли е създаден за само за комшията.А като стане сакатлъка всички се вайкати сочат с пръст и от утре пак по старо му.Стара бг традиция.Жалко за детенцето и родителите му.

189

Пурко

преди 10 години

Трябва най-тежкото наказание! Какво търси този джип там - Докога с тези чалъми,.... променете си манталитета, защото тази безнаказаност ще докара гражданска война в България и първите дали фира, ще са ей такива мутри, мутрещи се и тн.

188

въпрос

преди 10 години

Само да попитам ако застрелям *** на излизане от болницата ще ми се размине ли и на мен с 2 години условно?

187

rado_dark

преди 10 години

Сапунджиев ***.