14

Кеплер пасти да яде

преди 9 години

Нагорен ти си голям наивник, моето момче!Наличието на скали е само една от предпоставките това е вярно,но чети внимателно запазила е атмосферата си и основно от водород и хелий.Едва ли тази атмосфера има нещо общо със ситуацията на Марс или Венера... а няккави си 560 години са по-малко от миг в Галактиката,така че едва ли се е променила много,освен ако някаква цивилизация не я е променила насила,но шансът за това клони към 0!

13

Анонимен

преди 9 години

До НагоренПопокатепетълAz bih kazal, che gledame snimka na zemiata ot archiva na dnes.bg i reuters :).

12

Marto

преди 9 години

Да се чете, открили са Фидосова, 17 пъти по-тежка.

Тази планета е доказателство, че е възможно наличието на живот извън земята, но не и че самата планета става за живеене. Скалистият й произход не я прави по-добра от скалистите Марс и Венера, където животът е задушен изначално. Освен това е много близко до звездата си и температурата е убийствена. Вижте разстоянието. Това са 560 св. години. За не разбралите - в момента гледаме снимки на планетата от 1454 г. Как изглежда в момента - правнуците ни ще разберат през 2574 г.

10

maika ti lelq ti

преди 9 години

До Българинза такива като тебе няма спасение :D :D :D

9

да да

преди 9 години

абе нова планета глупоости, македонците живеят там от векове !

8

Българин

преди 9 години

Няма ЖИВОТ НА ДРУГИ ПЛАНЕТИ НЕ ХВЪРЛЯЙТЕ МИЛИАРДИ ЗА ТОВА, ЖИВОТА НЕ Е ПЛОД НА ЕВОЛЮЦИЯТА ЗАТОВА НИКЪДЕ ДРУГАДЕ ТОЙ НЕ СЪЩЕСТВУВА ОСВЕН НА МЯСТОТО КЪДЕТО БОГ ГО Е СЪЗДАЛ И ТОВА Е ЗЕМЯТА.

7

Анонимен

преди 9 години

Абе то планетата добре ама тук става дума май за скок във времето.Става въпрос за сина на Сергей Дмитриевич Станишев. кръстен на дядо си.Пораснал и се изучил и се е върнал във времето като ученият с български произход Димитър Съселов, директор на проекта за произхода на живота към Харвардския университет.Открил своевременно машината на времето някъде след 50 - 60 години

6

Анонимен

преди 9 години

Ако на тази планета има и 17 пъти повече нефт, от колкото на Земята, скоро там американците ще експортират демокрацията.

5

брей

преди 9 години

Странно, на мен не ми плащат за писането, но също първата ми мисъл беше да пратим *** натам.

4

Анонимен

преди 9 години

Потресен съм като чета коментарите на промитите мозъци...

3

шибаняци

преди 9 години

Я ме светнете,къде са обявите за платени драскачи,че да се пусна и аз? Виждам,че се развиват под всяка статия,независимо дали е за нова планета или за *** ядящо баничка. Дайте поне и аз да намажа

2

до Гневен Българин

преди 9 години

Колега аз ти предлагам да ги пратиме в Сирия те как ни пращат сирийци да ги храниме и тях щото малко са ни наще ***!!!!

1

мутра

преди 9 години

Ехааа,горещо било!Че дигнем сега едно комплексче и по цел ден,че дъним чалга,че пуснем карачки и че зимам по 20 евра на шезлонг!