82

xxx

преди 10 години

Мутрите и тия дето им подражават в Стара Загора и Казанлък са особенно нагли!!! Полицаите само им правят теманета и им се кефят! За тях законите са последното нещо, ккоето ги интересува и за това е виновна просташката ни държавица пък и всички ние!!! Тоя трябва да го тикнат доживот на топло, но сигурно вече е уредил невинноста си. Другите *** са бакшишите, за които също трябва да се вземат драконовски мерки!!! и тия дето им подражават в Стара Загора и Казанлък са особенно нагли!!! Полицаите само им правят теманета и им се кефят! За тях законите са последното нещо, ккоето ги интересува и за

81

Анонимен

преди 10 години

Няма Бог, има безкраен студен космос

80

гражданин

преди 10 години

Искрени съболезнования към близките.Трагедията е ужасяваща.

79

todorb2000

преди 10 години

Плащаме скъпо, и ще продължаваме да плащаме скъпо, ако не станем общество от граждани. Винаги се вайкаме по случил се инцидент, и после бързо забравяме, докато се случи следващия инцидент.Болката за родителите на детето е непрежалима, светла му памет на детето, а за нас поуките. Дано станем по-критични граждани, първо към себе си, а после към другите.Държавата ни е "разпасана". Държавата трябва да се приведе съгласно закона.

78

Аз

преди 10 години

Прокуратурата и съдът - в отпуск. Освободете човека, дайте го на близките на детето. Точка.

77

Анонимен

преди 10 години

До 85 и 86Така е там, у нас са евразийските стандарти... :(((

76

до 85

преди 10 години

И в Испания полицаи въвеждат ред пред училищата, но у нас полицията пази дУпетатите и министрите и митингите.

75

Анонимен

преди 10 години

Във Франция по време на вземане на деца от училище полицаите от Общиннска полиция са задължително пред училището.Колите се отклоняват така че да не представляват опасност за родителите и децата.Какво пречи да вземем полжителните практики от страните в ЕС.Надявам се някой Общинар да прочете това и се приложи във всяка Община.Не само да се правят много важни с Паяците .Половин час преди училище и още толкова след училище.

74

mannheim germania

преди 10 години

TOVAE BALGARCKA MAFIOTDCKA DQRJAVA I NISCHTO OBJTO NQMA CC *** BOG DA PASI VCI4kI

73

Тройната коалиция

преди 10 години

НашитеПолицияСъдебна системаса най добрите в света.

72

Анонимен

преди 10 години

До Това имам предвидВсички тези не би трябвало и колело да карат....

71

Анонимен

преди 10 години

Спи ангелче, сънувайлюбимите играчки от цветя.Спи ангелче, будувайна небето през нощта.Спи ангелче, и ни се усмихвайотгоре всеки ден.Помни - не си самотноще дойдем всички пак при тебенякой ден...

70

Анонимен

преди 10 години

ko my pyka nali kara djip.

69

Цар Киро

преди 10 години

Пуснете човека бе. Той просто е маневрирал.

68

Предлагам

преди 10 години

Предлагам да се организира контра група!Да спасим Нашия човек!Няма начин този богат човек, да не дава храна на много хора, какво ще стане с тях ако го затворят.Има джип, значи вероятно е наш човек! Да не се закача!

67

алкап

преди 10 години

правилата - кой реши че може безнаказано да гори литри кислород за да си вози дебелия *** в ЖИБ. Еми който го е решил да му кажа не не е така. Кислорода се плаща и то x5 cenata na gorivoto.

66

До № 66

преди 10 години

Токо, като начало просто спазвам правилата за движението по пътищата вече 20 и кусур години. И ако всеки правеше това- нямаше да има случаи, като този. Сигнали подавам, когато считам, че има нарушения. Ти какво предлагаш още да направя?А ти какво направи?

65

Анонимен

преди 10 години

Мария, пише се "в пешеходна зона", не може да да те сгазят "на зоната", както не ходиш "на центъра".

64

alkap

преди 10 години

над 1,5 cc скоро даже над 1,2cc няма нужда от такива коли в града.Това тряя се набие в глвътъ на всеки

63

Анонимен

преди 10 години

Джиповете вън от населените места.При огромните задръствания и липса на места за паркиране малката компактна кола е много по-полезна.Но за комплексаря да се изфука с мощно возило е А-то и Я-то в неговия живот.Затова и пет пари не дава за чуждите животи.Трябва допълнително обучение за тези специални коли.