35

LAST OTTOMAN^S

преди 9 години

botev e zastrelan ot bulgarski asker,levski e predaden ot bulgarin.eeeeeeeeoste ne priznavate istinata....cetete svetovni istorii za tyas ot cujdestranni iztoritsi....velik e botev da ama ne

34

emigrant

преди 9 години

Pet statii v novinite tuk za ispankoto kralsko semeistvo i samo edna za Geroite zaginali za svobodata ni i Botev...Sram me e...niakoi *** tuk obi4a da blije zadnicite na 4ujdencite....zasramete se govorete pove4e za nachata strana!

33

Анонимен

преди 9 години

edni ymriaha da ni zarobiat drygi i te sa v sofia tia paraziti zaslyjavashti kyrshym i podlogite im v provinciata .

32

Анонимен

преди 9 години

Ботев, Левски, Караджата! Искаме си отново страната!

Ботев е велик българин и като такъв е доста конфликтна личност. Той и Стамболов са били често разтегляни "от осанна до разпни го". Ботев е много "огнен" човек, пали се лесно, иска агресия. Тогава той е бил отричан от други наши революционери заради силните си думи. БРЦК хич не го харесвали. Самият Ботев се скарал с Л.Каравелов заради липсата на революционна активност у втория. Дълги години след *** му Ботев е бил низвергнат, докато не възстановяват култа към него. Герой.

30

Анонимен

преди 9 години

АКО НЕЗНАЕТЕ КАКВО Е УМРЕЛ ***.АСТ ПРОЧЕТЕТЕ КОМЕНТАР НОМЕР 16

29

?

преди 9 години

А кой ще ни освободи сега от сегашните поробители ? България има нужда от друг Ботев и Левски !!!

28

Анонимен

преди 9 години

България загива ,за 25 години продажниците направиха това което турците не можаха да направят за 500.За съжаление този процес с влизането ни в ЕС и НАТО вече е необратим,ние сме обречени на асимилация и унищожение.Къде сте Ботев и Левски да видите докъде са ни докарали западните еничари!?

27

1

преди 9 години

Велик е с това, че поведе хората на сигурна смърт.

26

N

преди 9 години

Само се радвам че Ботев не е жив да види как тъпите комунисти предават доброволно властта на турците над България!Но не им се сърдя,все едно да се сърдиш на камък когато те удари след като няма грам акъл в него така е и с комунистите,ако имаше умни комунисти в страната нямаше да има демокрация!

25

Муни

преди 9 години

А бе *** мислите ли,че 2.5млн. Турци и *** ги боли за Ботев и компания честно кажете ???

24

Йово

преди 9 години

Светла и вечна им памет на всички от четата на Христо Ботев.

23

Merry

преди 9 години

А статията за баловете има 400 коментара... тъжно

22

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 9 години

Българският народ все още не е постигнал свободата си !!!! Българският народ все още е роб и живее в робска страна, просто сега душманите са други, но издевателствата над народа, кражбите и беззаконието са същите ! Българският народ все още не е постигнал завета на Левски за чиста и свята република ! И Българският народ трябва да се бори, защото няма кой друг да извоюва държавата от ръцете на политическата мафия, освен самият български народ !

21

Анонимен

преди 9 години

Ботев и Левски са вярвали в комунизма и Русия.

20

Христо Македонски

преди 9 години

Кинтите за Врачански окръг са били свити от Никола Обретенов младо момче-авантюрист както Заимов отговорник за същия окръг.Ботев като идва и вижда че няма никаква подготовка и никакво въстание съвсем резонно пита-Къде са кинтите за Въстанието....после следва изстрел до пещерата в една от почивките-1 вариант Ботев омерзен и изтерзан физически(имал е големи мазоли по краката защото бил с много малки за неговия размер ботуши) самоубива.Вариант 2 бива думнат от аферистите от четата.Всичко е за КИНТИ

19

сирените ме стрестна

преди 9 години

Аз си помислих че руснаците ни нападат. Ама като видях че хората си вървят спокойно и аз спокойно се разхождах

18

лъжлива пропаганда

преди 9 години

Че Ботев не го ли убиха неговите саратници заради златните алтъни?В нашата история има доста неверни неща , а се смеем на македонците.

17

Анонимен

преди 9 години

Земята на Ботев и Левски стана земята на еничарите продажни.

16

Анонимен

преди 9 години

Доживяхме времената, в които повечето наши политици, дори артисти и музиканти са сложили в кабинетите си портрета на Бойко Борисов, вместо тези на Левски и Ботев. Толкова е жалко, че е без коментар.