4

Анонимен

преди 9 години

По случая със сирийските бежанци написаха цял закон, само и само ние да понесем негативите от бежанската вълна, а те да останат с чисти ръце и незасегнати интереси. Всички закони, касаещи вътрешната организация на ЕС удрят нашите и защитават техните интереси.

3

Анонимен

преди 9 години

ЕС е създаден за да защитава интересите на големите държави за сметка на такива като нас. Нямаме работа там. А и в Украйна доказаха, че за да постигнат целите си са готови да горят живи хора. Нискоморални лицемери, говорещи високопарни фрази. С такива не се работи. Вън България от Ес.

2

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен #2Ами защото не беше Верона, а Венето, и макар да гласуваха за независимост или широка автономия, с голямо мнозинство гласуваха ЗА ЕС и НАТО.

1

rumen221

преди 9 години

Проблема са двойните евро- и американски стандартиОбама, Меркел, Путин, Оланд и Кралицата са КРАЙНИ НАЦИОНАЛИСТИ! Те защитават нацията си, независимо от кръвта и сълзите на другите нации... И ТОВА Е ДОБРО за народите им иЛОШО ЗА НАС!Камерън заяви, че няма да подаде оставка, ако Шотландия обяви независимост от Обединеното кралство на референдума през септ. - РойтерсЗначи това била европейската демокрация ЗА ШОТЛАНДЦИТЕ РЕФЕРЕНДУМ, ЗА УКРАИНЦИТЕ - ЧАСТНИТЕ УБИЙЦИ на ЦРУНе-е-еее! Честните хора сами избират бъдещето си!- ТОВА Е ИСТИНСКИЯ ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ МОРАЛ!!