121

Анонимен

преди 10 години

Правителството оцеля,ама народът няма шансове за оцеляванеТия крадат и безчинстват,защото знаят че нямат свои избиратели пред които да се отчитатПълна анархия

120

Garibaldi

преди 10 години

До американецо Кучетата дето лаят,не хапят! Анадъмъ.......

119

Анонимен

преди 10 години

Тиквун май *** два вагона мас от "болни прасета"?!? Не му се сърдете на речника, просто акъла му е толкова, т.е. изобщо няма акъл.

118

ффф

преди 10 години

Умрете долни комунисти !!!

117

умират трудно

преди 10 години

Много точно-ОЦЕЛЯ,но е с много поражения и няма да живее дълго.

116

американецо

преди 10 години

Тия *** оставка доброволно никога няма да подадат! Бог да пази България братя! Кръв ни чака!

115

хе, хе,

преди 10 години

До знаете ли че: "Орешарски е бил агент 1990-1991 в Икономическа полиция?!"че кой управляващ не е някакъв полицейски агент. Ако не е такъв, просто няма и да помирише някаква власт. Обявяват само ненужните. Другите са секретни.

114

Боко-милиционера

преди 10 години

Боко само ти него разбра ,че вот няма да мине.Едно кафе не решава проблема.Местан се обърна и ти го заби в джуките.Сидеров те нарекоха мафиот и с кого остан в този парламент с онези отцепници на капута ли!!!

113

Анонимен

преди 10 години

Много разбирачи тука...туй то, българина си иска свинаря цар да го управлява и да чака да все някой да го оправи... Качеството на живот и стандарта е въпрос на манталитет

112

sevi

преди 10 години

bg kabineta i bg NS na narkomafiata ot dps i bsp se dalji na 400 000 narkoproizvoditeli v bg.a referndum iskaha poveche ot 500 000 bg grajdani.energiinia monopol e samo solta na bg mandjata.

111

Анонимен

преди 10 години

аман от недоверие на кабинета,това събрание няма ли други задачи,народа е гладен и бос,оправете икономиката

110

анти герб

преди 10 години

Болят ли ви зъбките герберастки мишлета , а ?????Правете като вятъра Бойкови седерасчета !!!Вашето квичене е музика за ушите ми ;)))))))))))

109

Анонимен

преди 10 години

***!

108

българин

преди 10 години

"Кабинетът" са престъпници. ДКЕВР - също! Софийска общине - също! СЪБУДЕТЕ СЕ! ИЗЛЕЗТЕ НА УЛИЦАТА НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО! НЕ СЕ ПРИБИРАЙТЕ, ДОКАТО, ВМЕСТО УВЕЛИЧЕНИЕ, ПРАВИТЕЛСТВОТО, чрез ДКЕВР (уж независима) НЕ ПОСТАНОВИ НЕЗАБАВНО НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО! ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ РАЗХОД ЗА ВСЯКО ДОМАКИНСТВО С ПАРНО В ГОДИНАТА! НА ПРОТЕСТ! НА УЛИЦАТА! НА БУНТ! ЗА НАМАЛЕНИЕ, А НЕ УВЕЛИЧЕНИЕ ЦЕНАТА НА ПАРНОТО! ДА НЕ ЧАКАМЕ! НАМАЛЕНИЕ ЦЕНАТА НА ПАРНОТО ВЕДНАГА!

107

ДКЕВР

преди 10 години

Е, вдигнали цената на парното, народа мълчи. Естествено. *** са хитри и подли. Октомври ще си идат, зимата топлото ще ни излиза скъпо и чак тогава народа може пак да излезе на улицата и ще има метеж. НО, ГОЛЯМО НО, ще пометат тези които ще дойдат след тази тройна коалиция и после тези сегашните *** пак ще се върнат на власт.

106

До ivzaИ аз съм за ниска цена на тока, но няма да се съглася с вашето мнение. Цената на тока в момента се задържа. Но всеки знае ефектът на пружината - можеш много да я натискаш, натискаш, но ще дойде момент да я отпуснеш и напрежението, което е събрала, ще те изстреля във въздуха. По същия начин през 1995-6 Виденов изкуствено задържаше долара евтин и щом го отпусна - само за 6 месеца един долар стана 3000 лв. Цената на тока е нормална, само заплатите ни са ниски, поради което всичко е скъпо.

105

ivza

преди 10 години

Изкуствено задържане цената на тока-що за определение от хора от висшия ешелон на властта.Такова нещо няма.Цената на тока и сега е висока и ако някой не знае как да управлява е по-добре да си ходи да пасе овцете,защото от него само овчар става.Цената може и да падне надолу, ако има кой умно да взема решения и то в интерес на българския гражданин, а не на монополите.Да, ама от там идват дебелите пачки за чиновниците и докато не ги изметем така ще е..........

104

знаете ли че

преди 10 години

Орешарски е бил агент 1990-1991 в Икономическа полиция?!

Не стана ли ясно вече, че кабинетът ще просъществува максимум половин до една година. Много политолози го казаха. Целта е да се разпределят парчетата от пицата, наречена "Южен поток". Да се подпишат договори с подходящите хора, да се вземат комисионните. После правителството изневиделица подава оставка и отиваме на избори. Хем народът щастлив, хем олигарсите си взели своето. За следващия кабинет ще останат само разходите, плащането по заемите на Орешарски и шоково поскъпване на тока.

102

Анонимен

преди 10 години

Промяна не може да има в държава,където работят само 2млн. от тях половината на държавна хранилка.Когато тези хора чакат само подаяния и не искат да работят,ще си кретат и така.В това време турците ще си правят,каквото искат и парче по парче ще си присвояват от територията ни.