676

Анонимен

преди 9 години

На гн Цветанов 6те му осъдят ку.а Но съдебната доганова и станисева система сте бъде раз4аркана до ента степен.Цицерони и неговата свита в затвора.Няма начин.Товае БГ мафята.ДПС БСП И ЦИЦЕРОНИ.

675

БГ

преди 10 години

По времето на Цветанов бяхме свидетели на странни неща...протест на митничари , протест на на полицаи, протест на съдии/това най много ме трогна/.Кокинов го изгониха не защото влияел на дела , а защото казваше кои са гейовете в прокуратурата , и единия се знаел , ама се питало кои били другите.Май доста българи се сещат" кои са другите..."

674

Анонимен

преди 10 години

Няма страшно, следващите избори идват. А тогава ГЕРБ ще съдят, колят и бесят. Много корумпирани съдии и прокурори ще паднат. Както и червени гугутки. Тези наистина направиха от Цветанов мъченик. Няма проблем, всеки си носи кръста... Съдебната система и червените и те ще понесат своя. След следващите избори ;). Няма да има втори Костинброд за да им отърве задниците този път.

673

Анонимен

преди 10 години

Мое мнение е, че 60 % от управляващите за тези 25 години са за затвора. Всеизвестна казармена максима е, че един тиловак (разбирай политик) е дстатъчно 6 месеца за да е натрупал актив за да бъде съден.

672

Анонимен

преди 10 години

ЦЕЦО.ОТВОРИ СИ УСТАТА И ИЗДАЙ АВЕРА СИ КОЙТО ОКАЗВА НАТИСК В СЪДА...-ЧАКАМЕ ШШШОУУУ...

671

АНОНИМЕН

преди 10 години

ЩОМ ЦВЕТАНОВ КАЗВА , ЧЕ ИМА МНОГО КОРУПЦИЯ АЙ СЕГА ДА ГО ОСЪДЯТ И ДА ДОКАЖАТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД , ЧЕ НЯМА КОРУПЦИЯ , НО АКО НЕ ГО ПРАТЯТ В ЗАТВОРА ЩЕ Е ПОРЕДНОТО МИ РАЗОЧАРОВАНИЕ , . И ЗА ДА ПОВЯРВАМЕ В СИСТЕМАТА ЦВЕТАНОВ ТРЯБВА ДА ПОДХВАНЕ ХОРОТО И ДА СЕ НАНИЖАТ И ДРУГИТЕ ЩОТ ТЕ АКО СЕ НАНИЖАТ ЩЕ ТРЯБВА НОВ ЗАТВОР , ЗА ДА ГИ ПОБЕРЕ ТОЙ ЦВЕТАНОВ ГОРКИЯ ХИЧ НЕ Е КОРУМПИРАН .

670

vesko02

преди 10 години

Вица на деня "Независим български съд"

669

анонимен

преди 10 години

правите ли разлика м/у подслушване и не подслушване винаги когато има престъпление човек за да го хванат се подслушва , а той го е прикрил, а НОРМАЛНО ЛИ Е КОГАТО ЗАДЪРЖАТ ВАШ БЛИЗЪК ЗА НЕЩО КОКУШКАРСКО ДА ОБЕРАТ ТЕЛЕФОНИТЕ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО И ДА ГИ ПОДСЛУШВАТ ЗНАЧИ ЗА ЕДНИ ДА ЗА ДРУГИ НЕ И СПРЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ НАЙЗУСТ БЕЗ ДА СТЕ СЕ СРЕЩАЛИ С ПОЛИЦИЯ , СЪД И ПРОКУРАТУРА . ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО МУ ИМА МОТИВ И КОЛКО ОЩЕ

668

анонимен

преди 10 години

за такова престъпление даже малко са му дали и както казва ЦВ че напоследък в държавата стават не нормални неща , даже много са нормалните неща , с тази присъда която ти дават съдът трябва да докаже , че най_после работи качествено и всеки трябва да си понесе вината и не само ЦВ много са тия които трябва да застанат пред темида а този адвокат дето те защитава да си ходи щот май много неща незнае .ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ В ОЗЕТО

667

прости сметки

преди 10 години

Ако има нещо което е притеснително, това е неуважението към съда. Политизирането на съдебната система от Цветанов му изигра лоша шега.

666

До 796

преди 10 години

Този който кълне,след време клетвата му се връща с още по-голяма сила върху него и близките му.Затова когато решиш да изречеш следващата си клетва се позамисли малко-дяволските помисли не са угодни Бога.

665

Някой

преди 10 години

Браво а сега е ред на "станимашко ама неще" и на "сидер-пидер". После и на други известни нам заслужили.

664

!!!!!

преди 10 години

С какво е по-различен Цв. Цв. от останалите политици-мафиоти? Ми много е просто, не се е научил да чисти добре след себе си?! Само 4 години затвор, доживотен трябва да е, не само на него, а на всеки дръзнал да пренебрегне националните интереси!!!Иска ми се да вярвам че поне някаква присъда ще има, без значение 4 или 40 години. Време е СЪДА да покаже до колко е компрометиран!

663

до 801

преди 10 години

Ти,като пееш този панагерик за червен цецко крадецко,с лютня ли си акомпанираш,или с крушово листо,м!?

662

Анонимен

преди 10 години

Комунистите и бандитите най-ненавиждат нормалните хора като Цветанов.Единствен с нормално семейство, единствен разбил галевци, трактори и килари, единствен давал отчет за доходите който *** преиначават в 6 апартамента.Мафията управлява държавата.Проклети да са скачащите на Цецо и близките им коитоги поддържат.

661

Анонимен

преди 10 години

Това дело е лесно и прозрачно. Има 6 разпореждания на съда, които не са изпълнени от министър. Правомощията на министъра в тези случаи са САМО да разпореди изпълнение на решение на съдебната власт. Това не е извършено. Дотук е за условна присъда. Но се явява и допълнителна тежест - поставяне на чадър над предполагаем нарушител на закона и издигането му в йерархията на държавната власт. С други думи - пряко участие в мафията !Тук присъдата може да бъде доста по-голяма!

660

пародия

преди 10 години

Уверенно вървим по пътя на Украйна.Там също първо вкараха Тимошенко в затвора.Единствената ми надежда е в Европейския Съюз.

659

Анонимен

преди 10 години

До 800Присъдата е ЕФЕКТИВНА!

658

:))

преди 10 години

Първо,тия 4 години са условно,дали ще са 4 или 40,все тая!Второ,това е на първа инстанция,до трета я камилата,я камиларя!И трето,кога сте видяли министър осъден,та се радвате и подскачате като *** дето му белят бонбон?!

657

//?

преди 10 години

За Цветанов добре а другарите Р.Овч,Сергей,Волен,Костов,Томов и т.н. кога?