14

111

преди 9 години

До ля ляНе се притеснявайте! На запад хората имат и влакове, и магистрали, и ток имат! Инвестирайте 100 лева в билет, от там на Терминал 2 и готово! Не чакайте БСП да построи комунизма, няма да стане!

13

ля ля

преди 9 години

а можеше преди 10години да се наблегне изцяло на железопътния транспорт и да се заложи на евтини и бързи пътувания за българските граждани! без вредни емисиии без магистрали без бензин и газ само ток КОЙТО ИМАМЕ И МОЖЕМ ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ САМИ!!!

12

аа

преди 9 години

най-добрият вариант за бдж не е да се обяви във фалит, а е да затегне жестоко контгрола над приходите и разходите. като частна фирма, не е толкова трудно.

11

Анонимен

преди 9 години

мамка му! не се свършиха бандитите-приватизатори в милата ни Родина!докато не стане и у нас като в Китай/за огромни щети на държ-а,за корупция от която се трупат огромни суми/-разстрел.лешоядите като Наанаканиев и измислени трансп. министри разбирачи ще си връткат далавери за сметка на всички нас.имало друга компания.ами разбира се-частна!и познай тогава колко ще е достъпен този вид транспорт за обикновения гражданин, дето един пирон не е откраднал през мръснишкия им преход!

10

Анонимен

преди 9 години

kradaxa praha pari iztochvaha danak dds v tia jelaznici sega doide vreme da se razfasova .

9

?!?

преди 9 години

Станишев обеща БДЖ няма да се продава, тя работи и печели вече втора година и си връща дълговете. Тея експерти, какво разбират прес лидера на ПЕС и БСП и бивш кандидат за Евро депутат.

8

Вярно ??

преди 9 години

Кога ще обявите БЪЛГАРИЯ в несъстоятелност ???На кой ще я продадете ???

7

Анонимен

преди 9 години

Сигурно Турция им плаща да вземе Товарния транспорт.Това застрашава Националната сигурност на България !Няма държава по света , която да губи от Железопътните си превози и транспорт ! Лицемери , продадохте България !

6

Анонимен

преди 9 години

Ще вземат от БДЖ 3,000 товарни вагона ?Печалбите идват от товарните превози !И същевременно да се обяви в несъстоятелност ?Кой ще ги вземе тези вагони без пари ?ТРАНСПОРТА на една държава е част от Националната й сигурност ! Българийо , кой те управлява !

5

ии

преди 9 години

да най-добре.И да го продадат за 1 лв на някой.Далаверка от всякаде.В които и град да погледнем БДЖ държи поне по един квартал земя.Същото като БТК продадоха го за 300 мил. и после само с 10% от акциите си върнаха 30% от парите, без да бройм подарения лиценз и за виваком.100 % съм сигурен че ДПС натиска за продажбата и БДЖ ще бъде купена от някоя турска фирма.Турция направиха преди няколко месеца железопътния тунел под босфора (за 7++ милиарда евро ако не се лъжа)

4

Анонимен

преди 9 години

В цял свят се инвестира редовно и влаковете са по-удобни и бързи от автобусите (и по-скъпи) -- у нас не е съвсем така. И все пак тези приказки за "друга компания, която да поеме превозите" ми миришат на наши хора, които мислят да се напапкат като лешояди от трупа на БДЖ...

3

Рали1

преди 9 години

"Нов товарен жп превозвач може да застраши серизно бизнеса на държавната компанияБДЖ - Товарни превози.Компания, свързана с Хр.Ковачки,е поискала лиценз за извършване на жп превози на товари.Това става ясно от отговори на Министерството на транспорта на въпроси наТруд.Искането е подадено от компаниятаТБД -Товарни превози,а от бранша коментират,че то вече има нужните вагони и локомотиви.Справка в търговския регистър показва,че неин собственик е ТЕЦБобов дол.Отсрочка на 41 млн.лв.дългове?

2

Анонимен

преди 9 години

В цял свят това е печеливша компания, а тук не, пълна загадка.

1

Анонимен

преди 9 години

Преди да се обяви в несъстоятелност требе ба се намери един ломски *** и да му се прехвърли кухата компания. Колко пъти да ви го показват ората.