176

[[

преди 10 години

НЕНКОВ магистър по политическа икономика. магистър по политически менижмънд .докторант вфилософския университе СТАНИШЕВ специялист по униформите. кои според вас трябва да бъде в брюксел.

175

Dimitar blagoeff

преди 10 години

Другарю Неков пикаещото момченце те зове. След 5 години никой няма да си спомня нито за СерГей, нито за който и да е гей от ЦК на БСП, а другаря Пирински ще те насочи към най-добрите швейцарски банки . . .

174

гост

преди 10 години

Не е грешка!Нека Момчил Неков не се отказва!Подкрепен е студентите си,и от много други събеседници тази сутрин по всички телевизии!Това вътрещен вот на не съгласните да се включват в листите паращутисти като 5тата в листата с връзки която никой не я знае!!Момчиле , колкото и да те притискат не се отказвай! Това е бъдещето на младите !

173

Онуфри

преди 10 години

Ох, толкова са прости тези от БСП, че не виждат как Бойко ги е*ава. Като скачат срещу думите му, всъщност потвърждават, че преференциалният вот за номер 15 е целенасочен, т.е. наистина хората предпочитат този кандидат, а не Станишката. В голям цугцванг се вкараха, хахахахаха!

172

Анонимен

преди 10 години

какви грешки бе господа???че електората ви е под строй не е лъжа,онзи ден бях там и видях,докараха един старчески дом ПОД СТРОЙ да гласуват,куцо и сакато и да не си мислите,че ви вярваме,че имат собствено мнение?та те едвам ходят,айде стига сте ни правили на балъци,че нещо много почна да ни писва

171

Анонимен

преди 10 години

Време е да се издърпа кокала от устата и да се натика там където му е мястото - отзад!

170

Анонимен

преди 10 години

Не е грешкаПросто голям шамар му удариха на Станишев избирателите муОтдавна му казаха,че се изолшрал от членската маса

169

до 202

преди 10 години

като невероятния ти любим лидер е уникалния умник и интелигент и е прочел няколко библиотеки с книги какъв е ефекта бе анонимна българке???да не живееш в Швейцария на Балканите случайно?и това, че пишеш с големи букви не те прави по-умна!!!

168

АНОНИМНА БЪЛГАРКА

преди 10 години

ЗА 188. ЗА СЕГА НЯМАМ УВРЕЖДАНЕ В ЧЕРЕПНАТА КУТИЯ. МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ , ЧЕ СЪМ ПО-УМНА ОТ ТЕБ 100 ПЪТИ.АКО ИСКАШ МОЖЕМ ДА СЕ ВИДИМ ЗА ДА СЕ ДОКАЗВАМЕ ЕДИН ДРУГ. ПРОЧЕЛА СЪМ НЕ САМО " ВИНЕТУ" И СЕ ХРАНЯ НЕ САМО С КАРТОФКИ И ПРЕПЕЧЕНА ФИЛИЙКА С МАС А И РАБОТЯ НА ДЪРЖАВНА РАБОТА. ВСИЧКИ СТЕ МНОГО БУЙНИ И СИЛНИ , НО ВСЕ ГЛЕДАТЕ ДА СЕ НАВРЕТЕ НА ДЪРЖАВНА РАБОТА . И ИМА ЗАЩО.... А ПЪК АЗ СЪМ ТЪРСЕНА ПЕРСОНА ПРОФЕСИЯТА МИ Е ТЪРСЕНА НА ТОЗИ ЕТАП И ТО МНОГО...

167

Лора

преди 10 години

Време е хората, и грамотните, и неграмотните, и българите, пръснати като пилци по четирите краища на света да се върнат и те, и всички дружно да ви захвърлят в миналото на историята! Време е за млади хора, с ново мислене и нови възгледи!!! Писна ми от продажни политици, писна ми от стари политически памперси!Обирайте си розите,и герберите,и фесовете,и лъвчетата,и палячовците...и дим да ви няма! Писна ни от вас!

166

миньор

преди 10 години

Тази партия е партията, която ни даде шанс за съществуване. Нещо,което плюещият Борисов ни отне. Не си позволявайте да плюете над сто годишна партия, защото колкото и да крадете и плячкосвате, още има в държавата неща, построени и изградени от тази партия. Няма да ви ги дадем, ЗЦАПОМНЕТЕ!

165

Анонимен

преди 10 години

Каквато партията,такъв и електората и

164

Анонимен

преди 10 години

Това ще породи доста вицове в бъдеще...

163

мамин кольо

преди 10 години

добре, защо аджеба неизлезе един политик и да каже-искам да доида на власт да си оправа семейството децата родните има нема некви 20милиона да кажем и другото за народа!!!един 4естен бе-абе държавата пари нямала незнам си кво а вси4ки драпат да ни управляват бе-скоро много скоро някой ще превърти и ще стане неква касапница у тоя парламент мммммм даааа

162

444

преди 10 години

До ФутурологА небивал успех. Щом е в тази партия вероятността са е свестен е много малка. Свестните хора не са в тази партия, иначе са съучастници на ***, крадците и олигарсите в нея.

161

DA

преди 10 години

До ВасоТака и не разбрах МИНЬОРИТЕ ОТ БОБОВ ДОЛ искат ли ИЗВИНЕНИЕ от БОЙКО БОРИСОВ!

160

еди си кой

преди 10 години

1-задължително гласуване2-право на глас имат хората със средно образование +.........е за толкова години демокрация нямали кой да ги приеме тея неща бе мммммммммм

159

Шоп

преди 10 години

Е тоя пич требе да е уидер на уевицата, а не ...оня предател Сатанишев.

158

Анонимен

преди 10 години

Първо, издънката е очевадна, със сигурност този е световно неизвестен.Второ, Борисов не е изказал твърдение, а обосновано предположение.

157

Анонимен

преди 10 години

15 на 15идва от 15 години затвор за 15 депутата от БСП