61

fire

преди 10 години

HALA MADRID! LA DECIMA!

60

Анонимен

преди 10 години

Лелее, горките Атлетико! И те са прокълнати, като Бенфика! През 74-та на финала с/у Байерн водеха до 90 та м. с 1:0(тогава нямаше продължения), когато Шварценбек им изравни с един снаряд от центъра. На другия ден мача се преигра и Байерн би с 4:0! 1974 - 2014! Хм..., дали не е някаква 40-годишна закономерност?!

59

Анонимен

преди 10 години

До DO 70ГУНДИ БЕШЕ СЛЕДЕН НА ВСЯКА КРАЧКА ОТ ПАРТИЯТА, ТАКА ЧЕ НЯМАШЕ КАК ДА ОТКАЖЕ ДА СТАНЕ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР! ИНАЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РАЗДЕЛИ С ФУТБОЛА И ДА СЪСИПЕ ЖИВОТА СИ И НА СЕМЕЙСТВОТО СИ! НО ТОВА ПРАВИ ЛИ ГО ПО-МАЛКО ВЕЛИК, КАТО ФУТБОЛИСТ!

58

DO 70

преди 10 години

GUNDI BESHE PARTIEN SEKRETAR NA OTBORA!TOVA E FAKT NEUSPORIM!

57

Анонимен

преди 10 години

ИМА ЕДНА СТРАНА КАЗВА СЕ БЪЛГАРИЯ ТАМ ИМА ЕДИН ОТБОР ЛЕВСИ ЗА НЕГО СЪМ РОДЕН И ЗА НЕГО ЩЕ УМРА .... ГУНДИ ПРЕД ЕМИСАРИТЕ НА МИЛАН.

56

муньо

преди 10 години

Дреме ми какво драскат тук некви пишман критици,дето само знаят като папагали да повтарят пари имали Реал,букита и т.н.Айдеее 10 купи на КЕШ в коя витрина са.....на Реал.еваларка на Атл.ама те си знаят кои командва парада в Мадрид от 15-20 год.нямаха победа.

До Ярость МарксаПусни си видеоклип от мача. Голът на Рамос падна в 92:49 минута. Дори съдията да беше дал 3 минути, резултатът отново щеше да бъде същият. И ако искаше съдията щеше да даде 15 минути. Защото накрая играчите на Атлетико само бавиха играта, вместо да играят футбол. то не бяха лежанки, кражба на 10-15 секунди тук и там, туткане на вратаря при изпълнения на аут и други подобни. Не е виновно продължението, а калпавата игра на Атлетико.

54

Фен

преди 10 години

Когато Реал печелят - футболът губи .

53

Ярость Маркса

преди 10 години

До НагоренПопокатепетълДразнеща е не победата на Реал, а начина по който я постигнаха. Просто многото пари нямаше как да не победят. Щяха да играят не 5, 15+ минути в края на редовното време за да може Реал да изравни. Не съм фен на Парцелона, там е същата лудница, както при Реал и им се правят същите подаръци.

Като чета коментарите на очевидните антифенове на Мадрид (фенове на Барса) си мисля, че различни мачове и турнири сме гледали. Ако направим равносметка, в турнира Реал Мадрид победи шампиона на Италия, после бронзовия медалист на Германия, после вицешампиона на Германия - силния Дортмунд, след това размаза от бой шампиона на Германия и Европа Байерн, за да бие заслужено накрая настоящия шампион на Испания. Всички до една престижни победи срещу шампиони.И после титлата на Реал не била заслужена.

51

Анонимен

преди 10 години

61Правиш секс??С магарето ли?Или с някой *** вонящ вкиснато....Ти си толкова жена колкото и ДучИтУ.

50

lewskar

преди 10 години

Реал победи един Атлетико без звездите си , симпатичният отбор нямаше шанс и големият го победи.Извода от Евротрунирите е 3 испански отбора на финал , а и се вижда че идва и ново поколение , макар и да бяха не толкова атрактивни на терена , а къде е онзи България , която и в два поредни финала имаше Българин на терена ,Костадинов , Стоичков , Бербатов , а от долу нищо за сега .Тази Година имаме 2 *** шампиона Иванов ,Миланов , дано скоро видим някой от тях , като Стоичков .

49

бб до 59

преди 10 години

Да си чувал за еманципация?Да,гледам футбол,работя,правя секс,,,и съм щастлива ;)

Реал Мадрид си спечелиха титлата напълно заслужено. Целия мач гледах. Атлетико два пъти минаха центъра за 90 минути. Един случаен удар имаха към врата и той взе, че влезе. Останалите 60 минути паркираха автобуса пред вратата си, лежаха, симулираха. Така се печели само Лежанската шампионска купа, а не КЕШ. Голът пък влезе в 93 минута, а не в края на продължението. Реал Мадрид е заслужен шампион, Атлетико просто извади късмет с този финал. Симеоне с тази тактика нищо хубаво няма да спечели.

47

Анонимен

преди 10 години

57ФенКА на футбола??Отврат....Жена която гледа мачове.....Е такава мога само да .......... "piss on you".

46

бб до 52

преди 10 години

Защо не се ориентираш към голф :)

45

1

преди 10 години

ПЛАТИНИ-адата продължава!Честито!

44

Анонимен

преди 10 години

Леле, този на снимката какъв *** е!!Тези палячовци , ритнитопковците за какви се вземат?!

43

Анонимен

преди 10 години

До бб до Мачът беше гол: Ами не можеха да си направят 5 паса без да сбъркат. Със сигурност минава в графата посредствени финали

42

бб до Мачът беше гол

преди 10 години

Даааааа,ясно е,че разбираш от футбол ;) и може би играеш по-добре??? ;)