14

optimist

преди 9 години

Браво! НОВА 1

13

Анонимен

преди 9 години

До НовотелНа Краси Гергов му подрязаха крилцата през последната година. И както обикновенно става в такива случаи, плъховете напускат потъващия кораб.Не, че ги обвинявм. Всеки има право да търси по-добра работа, но докато имаше пари в ЬТВ лижеха г*зове и си мислеха, че са хванали дедо Господ за м*дите.

12

Новотел

преди 9 години

За мен върви някаква игра с Краси Гергов. Тя беше от много близките му хора. И като знаем, че Цв. Василев настъпи в БТВ, логично е важни и близки кадри на Гергов да отиват в Нова. Гергов се опитва да спаси бизнеса си чрез подставени лица. Забележете как едно време БТВ и каналите на FOX бяха едно. А сега кой продава рекламата на FOX? Нова тв. Дали е случайно?

11

Махленски

преди 9 години

Прехвърлила се пчеличка от трън та на глог. Утре ТВ7 ще плаща повече и ще полетят натам. Като политиците от партия в партия. Ама като има загубеняци да ги гледат, така ще е. И на трите телевизии европейските офиси са в Лондон- ционистката столица на Европа. А пък медийните им групи на всички са регистрирани ... къде- САЩ разбира се.

10

Сексопат

преди 9 години

Ако съм мноооого "загорел", бих я "треснал"....мда-ааа....

9

Анонимен

преди 9 години

Само да не превърнат и Нова в подобие на БТВ,където се редуват само турски сериали и махленски новини.Ако пуснат друг филм през уикенда,той задължително ще е поне на 25 години.

8

Анонимен

преди 9 години

Ако искаш да гледаш бТВ, пусни си НОВА !

7

Анонимен

преди 9 години

И НОВА НЯМА ДА ГЛЕДАМЕ ВЕЧЕ С ТЕЗИ РОДООТСТЪПНИЦИ И СЛУГИ ЖУРНАЛИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ 25ГОДИНИ ДЪРЖАТ НАРОДА ПОД ТЕЖКО ВЛИЯНИЕ И МАНИПОЛАЦИЯ ОБСЛУЖВАТ ПРЕСТЪПНИ РЕЖИМИ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ И САЩ И ЕВРОПА.

6

БСТ

преди 9 години

Все още има журналисти, които са готови да платят високата цена за това, че не навеждат глава пред силните на деня. Поклон пред такива журналисти.

5

й

преди 9 години

Нова ТВ,прекалявате с рекламите-дълги са и човек забравя до къде е стигнал с филма.Нали уж работите за нас,но не са само рекламите.Направете ги по-къси и по начесто.Не ги гледам вече и предизвикват у мен обратна асоциация-каквото рекламирате, да не го купувам!!! И спазвам този си обет!!!

4

ДА

преди 9 години

ДА Я ЗАКРИВАТ ТАЯ БТВ-БЕЗ ТОВА НИКОЙ НЕ Я ГЛЕДА ВЕЧЕ!

3

лепец

преди 9 години

Има мило излъчване, а и шампоана й не е Хед ен Шолдърс за 4 лева.

2

--

преди 9 години

Не е лесно цял живот да работиш медиен слугинаж - защото в България нормални медии почти няма.

1

Анонимен

преди 9 години

Тези като някакви маймуни прескачат от клон на клон - бтв-нова и обратно.