71

azzzz

преди 9 години

До всички нехаресващи Русия: Аз ли не съм разбрал, но нали ЕС имаше план за 3 степени на санкции спрямо Русия? Това коя част е сега? Мисля, че е втората! На третата ще им спрат и дървата от Сибир! Не скачай в морето ако не можеш да плуваш - отнася се за ЕС и САЩ. Това което надробиха ще си го сърбат. Днес газа отива в Китай. Утре - ще има газ, но ще ни го плащате в рубли! Как ви звучи? Мразят Русия дала хиляди жертви за свободата им, а обичат САЩ които ги убиват - няма като нас!

70

Hanonimen

преди 9 години

HAHAHHAHAHAAAAA.... Jalki licemerni ''upravnici'' , na konci... Smeshno, sramno llicemerie !

69

TIMOFEI

преди 9 години

До цифрички СУПВЕР АМА АЗ ХИ4 НЕСЪМ СЪГЛАСЕН ДА МИ ГЪРМЯТ ПОД КРАКАТА ЗА ЕВТИН АМЕРИКАНСКИ ГАЗ А И ДА КАЖА ТОЗИ ГАЗ НЕЕ НА САЩ АМИ НА ДЪРЖАВИТЕ ДЕТО ЩЕ ИМ *** МАМАТА

68

TIMOFEI

преди 9 години

До НагоренПопокатепетъл не си по умен от ника си сори а и си гледаи в твоита 4иния да не ти земе манджата някои Русия я остави на мира гпляма лжжица е за тебе и политиката също

67

Анонимен

преди 9 години

А га призоваваше за санкции.....?!

66

АК47

преди 9 години

Като няма газ Европа ще мине на дърва-в Сибир дърва много. Русия ,на който може да плаща ,и дърва ще продаде.Място за сърдене няма-това свободната пазарна либерална икономика ,за която цяла Европа и САЩ налагат на света със силата на сло... ,пардон, оръжието исках да кажа!

До БобиИ аз искам да сме газов център в Европа. И аз искам на наша територия да се събират всички тръби и ние да държим техните кранове, да отваряме и затваряме... Но реалността е, че в момента само Русия ще пуска тръби през нас и ние ще станем още по-зависими от руснаците. Връзката с Гърция ще се осъществи до 2-3 години. Плевнелиев преговаряше с Катар за възможни доставки на газ към България, а защо не и към Европа. Но е нужна воля на правителството за отделяне от руския газ. Засега няма.

64

Анонимен

преди 9 години

Няма да псувам мръсно тези които ми хвалят Русия и няма да ги кълна въпреки че се държат като не Българи но поне млъкнат или да си ходят в скапаната държава Русия!Не казвам нищо за руския народ,говоря за властниците им.и хунтата в Москва.

Много се радвам на развитието на кризата. Преди време проектът Набуко беше спрян, интерес нямаше. След сегашните събития очаквам отново да се заговори за тръба до Азербайджан, Катар и други източници и постепенно откъсване от руския газ. Постепенно до пълно. Русия загуби ли пазарите си в Европа, губи всичко. Затова очаквам Путин да си съдере *** да опази руския пазар на запад. И заради това даде заден по украйнския проблем, притиснат от икономическия риск.

62

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 9 години

На колене пред Кремъл.Нали сте много отворени, бе западни ***?! Нали ще налагате санкции на Русия?Договор за 400 милиарда беше подписан днес между Русия и Китай.Паяци смешни, Русия взели да плашат с гей правата си и третия си пол. Нещастници!

61

Гочо

преди 9 години

Барозу,много имаш да се извиняваш на Путин!

60

Salajadin

преди 9 години

A BOKO TIKVOCH I KO SA ZA PANDIZ PALAS,PORADI PRODAZBA NA NACIONALNITE NI INTERESIDA SI PODGOTVIAT ADVOKATITE

59

СИД

преди 9 години

"Русия и Китай подписаха колосалния газов договор за 400 милиарда долара"Газпром" ще доставя по 38 милиарда куб.м за срок от 30 годинимай трябва да се помоли по-настойчиво!

58

Salajadin

преди 9 години

До Анонимен89SPRAT LI RUSNACITE ENERGONOSITELITE ZA EVROPA,I VNOSA OT EVROPA OSOBENO SLED DNESHNIA DVUSTRANEN DOGOVOR S KITAY V OBLASTA NA 40 OBLASTI OT IKONOMIKA I VOENNA PROMISHLENOST,EVROPA SE RAZPADA OKONCHATELNO,I BEZ TOVA GI IADE MIZERIATA BLAGODARENIE NA MIRIKANCITE,TAKA CHE NIKAKAV 17 VEK PALEN RAZPAD GI CHAKA,A NIE PAK CHTE GO YADEM NEMIT,SHTE VIDITE,NO KAKVO OT TOVA SLED OGROMNATA ZAPADNA POMOSHT SME SHTASTLIVI,IMAME SI VURST PO TELEVIZIATA

57

Анонимен

преди 9 години

Тоз газ ще си го дишат руснаците ако го спрат. Вижте само процента на експорт към Европа от Русия какъв е.

56

Лоша работа

преди 9 години

До 89:На какво се радвате, нали ние сме най-на топа на устата?

55

Stamat

преди 9 години

Za sankcii! (cheers) ;-)

54

Анонимен

преди 9 години

Вие тука така говорите сякаш Русия дава газ на Европа без пари... Алоо Европа издържа руснаците бе. Европа без руски газ ще се оправи ама Русия без европейски пари не съм сигурен.

53

Лоша работа

преди 9 години

Путин досега не е казал, че ще спрат газа за ЕС, напротив. Каза ЕС да помогне на Украйна да си плати дълга и че от 1 юни Украйна ще получава газ с предплащане. Каза още, че Русия не отговаря ако украинците по стар тертип пак задържат /т.е. крадат/ от транзитния газ.

52

Анонимен

преди 9 години

До 89ti nali osuznavash 4e i ti si 4ast ot tiq tarikati?