26

bobideli

преди 9 години

Kakva e markata na boilera.tova e vaino za vsi4ki nas ...

25

урунгел

преди 9 години

Баси зривът.Да метне чак до колата-яко.Приставям си собственика как се е опулил!

24

staroto

преди 9 години

МАКАР И РЯДКО СЕ СЛУЧВА ДА ГРЪМНЕ БОЙЛЕР, МАКАР И ОЩЕ ПО-РЯДКО СЕ СЛУЧВА ДА ГРЪМНЕ НЯКОЙ АЕЦ , НО НАЙ-БОГАТИТЕ НЕ ИСКАТ ДА РАЗБЕРАТ , ЧЕ ТОЧНО ТЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ НАЙ-МНОГО АКО ТАЗИ ПЛАНЕТАТА БЪДЕ ПРЕВЪРНАТА В ЧЕРНОБИЛСКА ПУСТИНЯ !!!

23

потребител

преди 9 години

Може да е Теси, те имат 5г. гаранция както е казано че е имал.Те все пак са компания тип МФ (маркетинга първо, за останалото потребителя да духа супата).Казвам го от лош опит с тази фирма. Не повторих, но и веднъж ми беше много.

22

С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ

преди 9 години

-------------------------- 22ТООООООООООООЧНО ЗА НЕГО ГОВОРЯ ТАКИВА СЕ СЛАГАТ НА ВСИЧКИ БОЙЛЕРИ ПРОИЗВЕДЕНИ НАПРИМЕР В ЕЛДОМ-ВАРНА, ОТ БЛИЗО 10 ГОДИНИ НАСАМ :)) РАДВАМ СЕ , ЧЕ СИ СЕ ПОРАЗРОВИЛ ИЗ НЕТА И ФОРУМИТЕ

21

Анонимен

преди 9 години

До С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ Има и комбиниран "Възвратно-предпазен" клапан... Това че ти не знаеш точното му название си е твои проблем.

20

Анонимен

преди 9 години

Мога да ви уверя, че не е нито Индезит (с двата водосъдържателя), нито Елдом - прекалено са тънки и се пробиват веднага след като се стопят анодните предпазители.

19

Анонимен

преди 9 години

Станишеф е виновен !

18

Анонимен

преди 9 години

Да, б,...да...

17

С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ

преди 9 години

ДО НОМЕР ------- 12 :)) ### И с акъл не помагаш, както ти казаха. Възвратния клапан служи при повишаване на налягането при нагряване на водата - затоплената вода да не се връща във водопроводната мрежа. Системата за защита на бойлера се състои от терморегулатор + термореле + "балансен" клапан, настроен за 9-9,5 атм (за работно налягане се приема 8 атм). Проблемите идват когато пипне "инж. Ганев".... ### ХУБАВИЧКО ПОТЪРСИ ИЗ GOOGLE.BG --- ФОРУМИ ЗА ВЪЗВРАТЕН КЛАПАН + ЧУЧУРЧЕИ ПАК ЕЛА :)

16

Maks

преди 9 години

В друга медия пишеше, че бойлера е бил в гаранция. Дано напишат и марката на производителя за да проверим дали гаранционния бойлер не е с дефекти . Добре че няма жертви експлозията е била явно много мощна.

15

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 2 Естествено - не ставай смешен. Бай *** постоянно се чуди как да прецака държавата, и като стане дебела - почва да *** че държавата нищо не прави за него.

14

Анонимен

преди 9 години

До Продават ни *** А аз си мисля че какъвто и да е бойлера - ако го монтира или ремонтира гъзорък майстор- резИлтата ще е същия..

13

Продават ни боклуци

преди 9 години

Дано се намери някой благодетел да ни осведоми каква марка е бойлера.Ще извърши една благородна постъпка за която ще му сме благодарни всички ние!

12

Анонимен

преди 9 години

До С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ И с акъл не помагаш, както ти казаха. Възвратния клапан служи при повишаване на налягането при нагряване на водата - затоплената вода да не се връща във водопроводната мрежа. Системата за защита на бойлера се състои от терморегулатор + термореле + "балансен" клапан, настроен за 9-9,5 атм (за работно налягане се приема 8 атм). Проблемите идват когато пипне "инж. Ганев"....

11

С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ

преди 9 години

До Анонимен ------------------ 10 И с акъл не помагаш :)))))Бойлерите в такъв тип блокове са от преди "демокрацията" или от зората на същата, а тогава пазара беше ограничен. Няма значение какъв е бойлера, въпроса е как се монтира и експлоатира... А в случая и как експлодира :-)))) ######################### ВЪВ ВСИЧКИ НОВИНАРСКИ ЕМИСИИ КАЗАХА, ЧЕ БОЙЛЕРА Е ВВВВВ ГАРАНЦИЯ НА 4 ГОДИНИ Е БИЛ , ОТ ОБЩО 5 НЕ СЕ ОБАЖДАЙ НЕПОДГОТВЕН ! ЗАПОМНИ ЛИ --- НЕПОДГОТВЕН --- НЕ !!!

10

Анонимен

преди 9 години

До С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМИ с акъл не помагаш :)))))Бойлерите в такъв тип блокове са от преди "демокрацията" или от зората на същата, а тогава пазара беше ограничен. Няма значение какъв е бойлера, въпроса е как се монтира и експлоатира... А в случая и как експлодира :-))))

9

DeDe

преди 9 години

Марката на бойлера е ....100 процента съм сигурен ,че е елпром Варна ,дето ни заливат с глупави реклами.Е, рекламата се вижда на снимката.

8

С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ

преди 9 години

ДО ------------- НОМЕР 7 tesist Ква марка е бил болера?Бългърски или не? ##################################### ЕДВА ЛИ Е БИЛ БЪЛГъРСКИ :) , бългЪрските са от много тънка ламарина, плюс това имат ВЪЗВРАТЕН КЛАПАН, който дори и защитата да не сработи - при нагряването на водата от 90 градуса надоге - възвратния клапан започва да изпуща !!!

7

tesist

преди 9 години

Ква марка е бил болера?Бългърски или не?