15

Bes dumi

преди 10 години

Abe,Xora ne vi mi e sram ot Nqkolko mec.cheta kommrntite vi (Vse edni i sashti ***,lichi si;) ot-kade taq zloba?? Ot kude ?vashite jeni Po krasivi li sa, pitam as?a za Vanessa:Bravo momiche za tova sh Nikoga ne prochetox i edin Skandal za teb sigurna Sam she si edna prekasna Maika A vie pluite plunchovci,takiva!!

14

Анонимен

преди 10 години

Не зная защо , но като погледна тази жена и нещо ме кара да отвърна поглед! Не казвам, че не е стойностен човек и професионалист: просто не я харесвам!

13

Анонимен

преди 10 години

Марийче, искаш ли и ти така ?

12

Анонимен

преди 10 години

ВАНЕСА ПАРАДИ В ЦЕЛИЯ ФОТОШОП!

11

razgradski pop

преди 10 години

extreme photoshop..

10

де

преди 10 години

Без фотошоп тази е направо отвратителна. А вие не го мислете Джони Деп. Той е последният, който ще остане без сирени. и то - много. И стотици пъти по-хобави и знойни от тази скумрия.

9

Анонимен

преди 10 години

Ох, старичка е. Макар и фотошопната. Някои жени имат странна съдба - стават секс-символи на детска възраст и после оп, изведнъж на старческа - пак!

8

Анонимен

преди 10 години

Какво ще ѝ съжалява бе!?Тая няма никакви цици! Плоска като дъска!Джони Деп ще си вземе, която си поиска. Съжаляваме я нея.

7

На Джони мамата

преди 10 години

Джони има голяма бухалка, не бих искал да си представям, какво й се е случвало.

6

трол

преди 10 години

тази е дъртичка, фотошопната и замазана с макиаж. прави впечатление, че "вип" женските персони, като се поразделят с тоя или оня почват да се снимат напред назад по разни списания за избиване на комплекси от сорта : гледай какво готино парче съм ... а и да хвърлят въдицата за някой по замотан руски олигарх или западен наследствен милионер ... :) ... елементарно уотсън

5

Анонимен

преди 10 години

Мария, напиши една статия за блясъка в секса.

4

Ръмпълстилскин

преди 10 години

Абсурдна статия. Името не прави даден човек по-красив отколкото изглежда. Амбър Хърд е в пъти по-хубава от Ванеса...

3

Анонимен

преди 10 години

И кво е загубил ? Че няма други жени и то по-хубави от тая ли ? Мисля, че е загубил набор от комплекси в рокля.

2

българин

преди 10 години

Глупави статии. Ще съжалява той. Джони Деп най-добре знае какво е оставил. Все пак се е будил (сутрин) до нея толкова време. Но за отбелязване, за разлика от тези нереални, бъкани от преработка той я е виждал естествена. Недейте създава митове, карайки хората (особено жените) непрекъснато да подражават на несъществуващи и несъществували неща...

1

райската иваничка

преди 10 години

Чак се просълзих от съчувствие към Джони Деп. Това фотошопско творение трябва да се види в оригинал, за да се успокоим всички, а най-вече многострадалния автор/ка на тази дописка.