135

TrollTerminator

преди 10 години

До Боби 167Хъм Боби миличък, това че САЩ, НАТО и ЕС са лоши не прави Русия автоматично добра! Понъпани мозъчните клетки, виждам, че ги използваш по принцип! Русия отдавна също се стреми към глобално поробване, именно това ги прави също като САЩ. Разликата е в методите, които използват, Русия винаги е предпочитала повече силовите методи, бруталната пропаганда и заграбването на териотрии от други държави, САЩ прави същото но с малко по финни методи, но това не прави едните по-добри от другите.

134

Анонимен

преди 10 години

тоя такъв махнурлук го гони че изобщо не знам дали и знае кой е!

133

TrollTerminator

преди 10 години

До Tina 166Да виждам колко ти е акъла точно Путин да наричаш най-добрия държавник! Разлика между Путин и НАТО няма, те са просто двете страни на една монета. Монета от която страдат по-слаби държави като Украйна в случая! "Най-добрия държавник на съвремието" е ядосан, защото не може да си краде той на спокойствие! И да го изкарваш добричък, защото пречи на НАТО да краде, за да краде самият той си е пълна глупост! Ако беше решил просто да попречи, без да граби територии бих го признал!

132

Tina

преди 10 години

Споко, Расмусен. Не се напъвай за оценки.Знаем, че за НАТО "изтегляне" означава Русия да прибере войските си до Владивосток, да нареже всички ракети и цялото си въоръжение, да разруши всички погранични съоръжения, та да можете свободно да влезете като "смели завоеватели" и да си грабите ресурси необезпокоявано...Защо ли ми се струва, че Путин няма да е съгласен и ще си продължите дрънканиците колко сте възмутени, че най-добрият държавник на съвремието не ви оставя свободно да си крадете...

131

Анонимен

преди 10 години

А ние не виждаме запада да се е изтеглил от Украйна. Или си въобразяват, че някой ще им разчисти терена доброволно и ще ги въведе във владение на собственият си дом? Горбачов го няма, Елцин също.

130

Анонимен

преди 10 години

За Родину ! За Путина !

129

Анонимен

преди 10 години

Господа русофили,вече ще ви плащат с китайски юани. Ура !

128

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен,аз пък чух, че щели със севернокорейски вони да се разплащат. Това е началото на края на Путин.Вече нямал пари за ботокс завалийката. А на вас щял да ви плаща с китайски юани.

127

б.ю.б.ю.

преди 10 години

Каквото и да пишете,соросчета пъпчиви,глобалната обстановка е следната--- империята на злото САЩ,тръгна към дъното.И от там няма връщане....поне в близките 200-300 години.А истината е проста---всички тяхни грехове ще си ги платят---даже с лихвите.......

126

Вурст за всички

преди 10 години

Един *** виснал под клона... все е от полза!

125

hasmukarsen

преди 10 години

юдео масонска ционистка ***.........боли ме фара какво виждате. Целите ви са ясни и на слепите- заробване на държавиците и техните ресурси. Добре че е Путин да ви се противопоставя че иначе съвсем ще е зле. Никога не сте мислели за народите а само за печалби и пари. Давате кредити на *** продажни ръководители на държавите в беда и после им го вкарвате десет ката. Голяма философия е )))) и се съмнявам че вече има нормални хора които не го знаят това. Мръсни крадци и поробители

124

Анонимен

преди 10 години

Изглежда, че вече никой не бръсне за слива Путин. Вече 5-ти път гланокомандващия на Русия заповядва на Шойгу да изтегли руските войски от границата с Украйна и никой не иска и да чуе какво казва главнокомандващият камо ли пък някой да му изпълни заповедта.

123

Анонимен

преди 10 години

Моя съвет е да си прережеш вените и да спреш да се самоизмъчваш.

122

Анонимен

преди 10 години

Другарю Путин, вие съвсем ми объркахте понятията за фашизъм и хунта. Интересна фашистка хунта управлява в Киев, парламента работи, журналистите критикуват хунтата от първия до последния хунтаджия, народа протестира без да бъде спиран по никакъв начин, готвят се избори с пълна пара. Искам такава хунта да управлява и у нас, на мястото на "законното" правителство на Орешарски.

121

Анонимен

преди 10 години

***, убедихте ме. Русия е голяма работа. Искам да емигрирам там . Дайте ми съвет в кой град на Сибир да отивам. И какъв руски автомобил да си купя за пътя. В България няма живот. Или да питам някой от тия 400 000 руснаци, които са полудели да живеят в България.Чакам ценни съвети, ***.

120

Квинтесенция

преди 10 години

Квинтесенция: Антифашистите от Югоизточна Украйна се борят за свобода срещу фашистката диктатура в Киев, инициирана, създадена и финансирана от ЕС, Нато и Сащ!

119

Анонимен

преди 10 години

На своя територия армията може да си се разполага където си иска, на никой не му пука какво виждало НАТО.

118

мирно и спокойно

преди 10 години

Жителите на Донецката народна република искат да живеят мирно и спокойно. Бюрократите от ЕС, Нато и Сащ, искат, със санкции, да нажежават обстановката и да насъскват към гражданска война! Фашистката хунта на оберщурмбанфюрер Турчинов, украинския Пиночет, иска жестоко и безнаказано да убива мирни и невъоръжени жители!

117

с любезното съдейств

преди 10 години

Статията е написана с любезното съдействие на отдел "Лъжа и дезинформация" на Цру!

116

за тяхно добро!

преди 10 години

Яйценюк и Турчинов искат да избият цялото мирно население на Донецката народна република, и то, за тяхно добро!