148

Анонимен

преди 10 години

а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а ***, пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875 П.Р. Славейков

147

Бай Хой...

преди 10 години

Не сме народ, не сме народ, а ***, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът

146

Анонимен

преди 10 години

така яко кяри а ние яко губим...Да, вие, американската агентура губи яко. Беларус получава газ на четири пъти по-ниска цена от България - заради американските военни бази. Но скоро наивният ганьовец ще прогледне и измете чуждите ***...

145

до 176

преди 10 години

ами пич,наистина не разбираш.газпром предплаща по строежа по изкуствено завишени тройно з сметки ,после си ги удържа от транзитните такси.така яко кяри а ние яко губим

144

радо

преди 10 години

цената на тръбопровода през австрия е 2 млн евро за км, през бг е 7 млн.действителната цена в бг е 30%, другото са корупционни пари които ние ще плащаме заедно с най скъпата газ. 504 км през територията на бг умножени по 5 млн или 2.5 милиарда евро от джобовете на българския народ за руските олигарси и българските им продажни агенти. отделно скъпата газ

143

Анонимен

преди 10 години

В предизборните фантасмагории на БСП се хвърля с усмивка и пълна убеденост руската страна. Какво ли още ни чака през тази последна седмица. Май ще трябва да изключим телевизорите и компютрите, за да не ни тровят нервната система. Нека си манипулират. Нека си изнасят празничните програми. Нека си провеждат боксовите срещи. Нека прегракват от крясъци и може да имаме късмет за малко тишина в предизборния ден. Пък и превратът този път ще ни се размине. Поумняхме. По-добре късно, отколкото никога.:)

142

Анонимен

преди 10 години

Не знам,питай турците как са им прокарали "Голубой поток".

141

DO 176

преди 10 години

KADE SHTE OTIDE KONDEZA?V LOPATKITE NA KOMPRESORITE?AVARIRAT VEDNAGA!

140

DO176

преди 10 години

TI GO DOKARA I POCHNA DA GO PRODAVSH!TI VARIL LI SI RAKIA BE CHOVEK!

139

Евроинтегратор

преди 10 години

България има нужда от диверсификация на евнергийните източници, а не от Южен Поток. Милер грешно си е направил сметката - България никога няма да участва в Южен Поток, защото нашите комисари в Брюксел няма да позволят това -Южен Поток е незаконен според законите на ЕС. Вместо това нашите американски братя от Шеврон ще ни разработят шистовия газ и хем ще ни го продават евтино на нас, хем ще ще снабдяват ЕС с шистов газ от България - и за двете страни е изгодно а не като заробващия Южен Поток.

138

АМБ

преди 10 години

Пичове аз едно не мога да разбера.Как така 3 страни искат да ползват тръбата за транспортиране на газ?Доколкото знам Газпром дава мангизите. Демек си правите къща със собственни средства и идва комшията и ти казва...абе пич аз ще живея на 1 етаж да речем.Как става това? Без да дадат и цент и искат да получат на готово.Е то си има начин...плаща се такса за транзитиране,но каква ще бъде тогава цената?

137

DOanonimen

преди 10 години

ti ne chetesh li che tova tehnologicheski e nevazmojno?

136

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЕдинствените, които имат интерес тръбата да не се строи тръбата са янките. ------с това вече ме утрепа, какъв им е интереса на янките ?

135

do 171

преди 10 години

I 1000 km raztoianie.

134

ODIT

преди 10 години

SERPENTINATA NA KAZANKATA ZA RAKIA E POTOPENA VAV VODA ,NALI I IZKARVA KONDEZ[RAKIA]NA IZHOD!AKO NIAMA OHLADITEL SHTE IZLIZA T ALKOHOLNI PARI TOEST GAZTOVA E PRINTSIPA I NA GAZOPROVODA!TEMPERATURA NA DANOTO 3 GR.V TRABATA NAD 300GR I 350 ATMOSFERI NALIAGANE!I KVO PRAVIM SEGA?????

133

ODIT

преди 10 години

PO SUSHA MOJE NO NE I PO DANOTO NA CHERNO MORE!

132

Демократ, нема страх

преди 10 години

До НАТО и ЕС ...Като стигне България,си я наврете отзад...в противен случай духът на бай Сталин ще ви го отпери - и отзад, и отпред!

131

55

преди 10 години

Като стигне България,си я наврете отзад !!! Това няма да ни оправи енергийното дередже !!

130

Анонимен

преди 10 години

Българските *** също ще бъдат допуснати до тръбата на Южен Поток.Там ще могат да продават газта,която ще изпикаят от ярост.

129

дядо

преди 10 години

@166-бреййй ти знаеш какво мисли Брюксел ттцтцтцт Брюксел мушмороко му дреме за теб,а Австрия и Унгария вече работят по проекта,ако не мине през нас,ще мине през Румъния,но понеже те не са такива ценители на "дами с бради" ще си ползват по-евтин газ и ще си цоцат такси,а ти ще се запознаеш лично с Любо Пенев да ти обясни за супата!