63

Анонимен

преди 10 години

Нали знаеш вица Сърбите искали България да се потопи а Гърците да гори а Турците да има заметресиния в България от Бог обаче станало обратното Турция тресе силно в Гърциая гори а Сърбия се потопила отишали те при Бог и казали какво става и той отговорил объркал съм картите със стара и голяма България!!!

62

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен1 милярд ще им даде не чу ли мен ме интересува за хората които са пострадаха скоро от дъждове и ветрове в България и за село Бисер да се помогне !

61

Валентин

преди 10 години

До Милена ред 66Вярно е сърбите са "много смели" особено когато те нападат в гръб.(справка българо-сръбската история от 863 г. до 1885 г. и по късно)

60

Милена

преди 10 години

Васо написа:"Щом и при тази ситуация се намериха тука *** да да пишат глупости и да сеят омраза, как ни търпи Господ не знам. Или ни е създал да бъдем лошия пример на човечеството. "Абсолютно си прав. Прекрасна природа, некачествена семка са българите. Завистливи, алчни и гадни....А сърбите дори и да не са в ЕС и към НАТО, всички ще им помогнат, както е било и до сега. Единствено за Косово където Клинтън бомбандира. За разлика от *** сърбина не е вълк единак,не завижда и е смел

59

Анонимен

преди 10 години

"...Германия, България, Австрия, Люксембург и Словения са предложили помощта си на Сърбия в борбата й срещу наводненията, предаде РИА Новости, позовавайки се на думите на официалния представител на европейския комисар по хуманитарната помощ Дейвид Шерък..." Ето, сега малко по-спокойно ако може.

58

Анонимен

преди 10 години

До EUНапротив, може да помогне и го прави. Без значение кой къде членува хуманитарна помощ може да се получи от всички страни на пленетата.

57

Анонимен

преди 10 години

колко наивни ***, които мислят че някоя "майка" бди над тях и че има нещо друго освен интереси..за никой не трябва да ни пука освен за НАШАТА ДЪРЖАВА, нашата МАЙКА БЪЛГАРИЯ, но естествено и това вече е утопия..Пълно е с млади хора които си продават дупетата за долари, и стари, които са си ги продали за рубли и си мислят че баничките ще струват пак 5 стотинки..Ние сме дали на Русия толкова, че още има да ни връща, ама пустата къса българска памет е национална черта..

56

EU citizen

преди 10 години

До Бял БродникКакто майка, която обича децата си, дори и да слушат ------------:))))))

55

Анонимен

преди 10 години

Сърбия потъна във вода, Русия изпрати помощ...на другия ден ..Сърбия част от Русия...

54

Stamat

преди 10 години

Velika Russia pomaga na pi4ovete surbi, a vie pliuite, pliuite... ;-)

53

Не сте Хървати и мре

преди 10 години

Сърбо-*** са предатели и 100 години ги хрантутим насила. Да *** сърбогъзите.

52

********************

преди 10 години

Сърбия е прокълната Държава за това се разпада , селд 100 години нема да има Сърбия

51

Анонимен

преди 10 години

Колко ни помогна ЕС и НАТО на нас когато бяха голямите пожари, толкова сега те ще помогнат и на Сърбия. ако си спомняте тогава Русия изпрати самолет за погасяване на пожарите и то само да си платим горивото. От ЕС и НАТО нищо хубаво не може да се очаква, те по скоро изпратиха на Сърбия бомби с обеднен уран , разрушиха им мостовете, убиха хиляди мирни граждани. Сега дрънкат оръжие пред Русия . Това са демократите убийци и грабители, никакъв ЕС никакво НАТО - долу мръсните гадове.

50

Анонимен

преди 10 години

golemiq korab potana

49

Анонимен

преди 10 години

Къде е ЕС да помогне,нали иска да прилапа и Сърбия,може и НАТО да помогне - с бомби.

48

Анонимен

преди 10 години

4akai malko ufffffffff ooopppppp *** premestih go

47

EU

преди 10 години

България за съжаление не може да помогне понеже Сърбия не е в EU

46

Анонимен

преди 10 години

nema milost za Srabskite KASAPI

45

Господ

преди 10 години

Господ вижда и наказва , изпоколиха совствените си хора , цяла Сърбия да потъне

44

Бял Бродник

преди 10 години

Русия никога няма да изостави православните си братя славяни. Както майка, която обича децата си, дори и да слушат