160

Shapka78

преди 10 години

Каква беше ситуацията с гейовете преди двадесетина години и каква е сега. За по любопитни - проверете в нета за Прозорец на Овертон. Технологията явно се използва с пълна сила. Вчера гледах интервю с David Cronenberg, в което за последния си филм, той говореше че има сцени на открито кръвосмешение.."ама то било нормално, щото на времето инцеста било нещо сравнително често срещано. " е те така....

159

Браво Москва!

158

VALIANT

преди 10 години

До Анонимен 185Този брадат и *** травестит изпя нещо, което вече се забрави. Преди години една украинска група от *** също спечели Евровизия. Да си чул нещо за нея...???

157

Анонимен

преди 10 години

Браво московчани!Силен отпор на извратеняците!!!!Мъжете май сме на привършване затова трябва да ни пазите,жени,иначе виждате ли какво ви чака.***,които вместо да ви радват само ще ви плашат.

156

Анонимен

преди 10 години

До ХА ХА ХАПсихично болен безделник с ниско самочусвие си хахахахахаха. Ястреб е много нива над теб, ясно?

155

Ros

преди 10 години

Bravo na Moskva! Pravilno sa napravili! Zatova sega iskat da unijojat Putin i Rusiq! Za6toto Rusiq spq da bude poslu6na na evreit ot Zapada i stana silna! Da jiveee Rusiq! Dolu USA!

154

ХА ХА ХА

преди 10 години

ястреб *** откак се появи таз кончита вече не ми обръщаш никакво внимание резак!

153

Анонимен

преди 10 години

Болни хорa били гейовете.При тaкaвa нaпреднaлa медицинa и фaрмaцефтикa дa сте чули дa е нaпрaвено опит зa лечение нa гей ? НЕ. Просто товa се търби от зaпaдa и се нaлaгa кaто модa зa дa имa дегрaдaция нa личностa .Щом тaкa се лекувaт некa ги прaщaт в Aфрикa при *** нa лечение. МAМИЦAТA ИМ ПЕДЕРAСКA !!!!

152

.

преди 10 години

i toq *** trqbva da go zabranqt navsqkade po sveta ...

151

Анонимен

преди 10 години

До До *** 143,144Ще кажеш на детето си, че травеститът е батко/чичко, който се връща от карнавал? Та то да почне да му подражава?---------------------Само тъпо дете ще почне да подражава.

150

Анонимен

преди 10 години

BYDI MYJ OBRYSNI SE

149

Анонимен

преди 10 години

Песента е много хубава!Силна е, емоционална и завладяваща! Разбира се, аз на никого неналагам мнението си. Някой може и да не я харесва като песен и това е негово право.Става дума, че не е нужно човек да е хомосексуалист, за да хареса тази песен. Достатъчно е, обаче, да е *** задръстеняк, за да не я хареса.

148

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 184US и ЕС харчат пари за 'пушкала', защото са под постоянна заплаха. Вчера беше заплаха от някакви мюсюлмански побъркани фундаменталисти; днес е от някакъв православен побъркан диктатор.А между другото, въпреки това, страните от НАТО харчат за изследвания три пъти повече, отколкото целия останал свят.В този дух: Ако Русия отделяше 10% от парите от нефта и газа за научни изследвания, също щяха да бъдат решени, ако не всички, то поне някои проблеми на човечеството.

147

пишманеуропеец

преди 10 години

в първия европарламент имаше католически свещеник от Италия ,който се изказваше против обратните . евродепутатите го върнаха и се наложи италианците да изпратят друг . това е показателно за същността на новопръкналата се империя : гейропа . а сега --айде на евроизборите

146

Анонимен

преди 10 години

MOJE DA NQMASH RABOTA.MOJE DA NQMASH KAKVO DA QDESH TI I DECATA TI.MOJE DA NQMASH PARI ZA LEKARSTVA I DA SI PLATISH TOKA, NO NE GEI PARAD OTIDI ZADYLJITELNO TAKA SHTE DOKAJESH CHE SI DEMOKRAT I FEN NA USA. MMM.....VI GOVEJDA TRETOPLOLOVA.

145

Анонимен

преди 10 години

Ако US и ЕС бяха дали само 10% от парите за пушкала и за разпалване на местни конфликти отдавна щяха да бъдат решени всички генетични проблеми на човечеството.А такива определено има по разбираеми причини (радиация, замърсавани, емиграция и ред други фактори).Само че я кажете на натовец - ракети или изследвания ше ви отсвири на секундата.

144

турчин

преди 10 години

бетер наша работа дано само да не роди преди някой от нас

143

жена без брада

преди 10 години

Гнусно! Жена с брада и ***! Мъж с грим и маникюр!Нито мъж, нито жена!Да ти се приповръща! Следва Содом и Гомор!

142

..

преди 10 години

Кончита пее за птицата Феникс-окултиски символ.Любопитен факт.В зала на ООН се помещава огромна картина с птицата Феникс.А що е то?Фениксът се издига от пепелищата,като в...order out of chaos.

141

Продължение на 176

преди 10 години

Пак посред бял ден, край паметника на цар Освободител видях преди няколко години група от 7-8 млади мъже.Помислих ги за скандинавски туристи,нямаше да им обърна внимание,ако единият от тях не беше с коси,които отзад покриваха даже късите му панталони.Тогава загледах и другите и видях,че са изрусени.То не бе фръцкане, плавни жестове с меките китки,преправяне на гласчетата,за да звучат "нежно"!Говореха на български.През подлеза излязоха към градината срещу университетаДа му се доповръща на човек!