11

Gal

преди 10 години

Ако ги събереш от ромите...ще те признае цял народ.Нали вие ги научихте ,че могат да не плащат.Щото ние,останалите ***,ще платим и заради тях.Доста финанси ще се натрупат в хазната г-н министър...Вие сте на ход.

10

ТОЗИ

преди 10 години

С Бареков братя да бяха, нямаше да си приличат по малоумие. Та то си им личи от километри. За съжаление са , че се вземат много на сериозно. Ех, мила Българийо ДОКОГА?

9

крайно време

преди 10 години

От здравно осигурените с пропуски се изисква цялата пропусната сума ,въпреки че не са влизали в лекарски кабинет и не са консумирали медицинска услуга...........от държавата ,която си прави ПиАр-а за сметка на лекарите /на които на довнесените вноски нища не им се дава/ и за социално слабите не се внася вноска назад във времето?!?!

8

Анонимен

преди 10 години

тоя се реши с пиратка

7

Nasko

преди 10 години

Дайте му на тоя гуглата, ямурлука и остена, за да подкара говедата,, - ***, вижте го на снимката, всички външни признаци за този вид хора са изписано...толкова ясно, че как да го сбъркаш??

6

Анонимен

преди 10 години

Тоя Чобанов участва в предизборната кампания на коалицията и едновременно с това си върши работата на министър.Много кадърен министър,бе.Как му остава време за почивка.Не бива да се преуморява,че може да се разболее от работа-ще бъде непрежалима загуба в този толкова важен за България и Европа момент.Няма да има кой да осветява пътя към светлото финансово бъдеще на медицината в служба на човека.Не ще позволим такава загуба.Той не иска,но ние ще го въдворим в някоя психиатрия с еднопосочен билет.

5

versaux

преди 10 години

Чобан на турски значи овчар..... какъв това министърче ямболийче !

4

Винету

преди 10 години

И този плондер го впрегнаха да облъчва избиратели с обещания. А след изборите ще говорим друго, ама какво от това.

3

Анонимен

преди 10 години

Kak ще ги събере, като никой не променя това, че при платени само около 500 лв, за 36 месеца и влизаш вече като здравно осигурен, а ползваш кл.пътека за многократно повече. В коя държава го има това?

2

Анонимен

преди 10 години

ЧОБАНОВ!

1

млад червен бунак

преди 10 години

Направо цъфтим другари.