11

Анонимен

преди 10 години

Благодарение на това "компетентно" "некорумпирано" и "професионално" правителство стандартът на живот спада и ще продължава да спада. Не може на ръководни функции да се поставят хора, които дори не знаят български(хора на ДПС) и да има развитие и икономически растеж. Наскоро бе закрит един от най-оборотните обектити на McDonald's(този на магистрала Тракия). Очаквам скоро ново ниво на стагнация в българската икономика благодарение на "мъдрото" управление на тройната коалиция.

10

Анонимен

преди 10 години

Те всички обещани ползи от тройната коалиция не намаляват, а просто си ги няма. Творци на манипулации и преврати сътвориха батак и ни набутаха в него. Сега с популизъм, заеми, хвалби и кражби се опитват да ни водят за носа, ама този път балами вече няма. Жалко че бедността и необразоваността са на път да ни натикат в десета глуха под ръководството на агресивни националисти като Болен Сидеров. Не вярвайте на търгаша Бареков и неговите слагачи. Гласувайте. Не оставяйте хора с кебапчета да ви лъжат

9

Анонимен

преди 10 години

Кво ти пука бе ? Важното е ,че вече няма страх! Така каза Орешарски !Естествено ,че ще падат заплатите, ще се увеличава безработицата, ще задлъжняваме все повече от изтеглени безумни заеми. Икономиката ще се свива, износът ще намалява, ще обедняваме . То е ясно !Все пак сме избрали комунисти да ни управляват !Ние асфалт не ядем !

8

Анонимен

преди 10 години

Нека намалее че нема каде да ги изхарча само главоболие

7

Анонимен

преди 10 години

Първата си заплата през 1979г похарчих да си купя едни дънки и една каса бира да почерпя приятелите си. Това за мен е БВП на глава от населението - едни дънки тогава струваха $16 и бирата беше двайсетина стотинки.

6

Анонимен

преди 10 години

БВП на човек за БГ за 2013г $14400.

5

Анонимен

преди 10 години

А цените с колко се увеличиха? Защото то е хубаво, че средната заплата била еди каква си, ама въпросът е какво може да си позволи човек с тези пари.

4

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

БОГ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ С ТЕЗИ СРЕДНИ ЗАПЛАТИ ПО 700 ИЛИ 800 ЛВ. !!!АБЕ КАК МОЖЕ БЕ , ХРАНИТЕ ВИ СА ПО-СКЪПИ ОТКОЛКОТО В ГЕРМАНИЯ , А ЗАПЛАТИТЕ ВИ БИХА ОТЧАЯЛИ ДОРИ МАЙМУНИТЕ ОТ АФРИКА ?! МАЛЕ МИЛА СТРАНА ЧЛЕНКА В ЕС , А СРЕДНАТА ЗАПЛАТА Е 350 ЕВРО ! В ТУРЦИЯ И МАРОКО МИНИМАЛНИТЕ ЗАПЛАТИ СА ТОЛКОВА ,А ЦЕНИТЕ ПО-ЕВТИНИ !!! КВО ДА НАПРАВЯ ЗА ВАС ,НЕ ЗНАМ ?! ВЪПРЕКИ ЧЕ СЪМ АТЕИСТ ,УТРЕ ОТИВАМ ПРИ ХОДЖАТА ,ЩЕ МУ ДАМ 50 ЕВРО ДА ОТПРАВИ ЕДИН МОЛЕБЕН ЗА ВАШЕТО БЛАГОДЕНСТВИЕ ! ПОСЛЕ ЩЕ ОТИДА И В ЦЪРКВАТА!

3

Анонимен

преди 10 години

---И БВП намалява от 6000д/човек 1972г на 1900 долара днес.Имаме си национални предатели,които се стараят да ни затрият и имената им ги знаете всички. ---В НРБ през 1972г БВП на глава от населението е бил точно $80.

2

Анонимен

преди 10 години

Конфискуване на придобито държавно имущество и затвор или олово за всички крадци от прехода!

1

Анонимен

преди 10 години

И БВП намалява от 6000д/човек 1972г на 1900 долара днес.Имаме си национални предатели,които се стараят да ни затрият и имената им ги знаете всички.