106

Анонимен

преди 10 години

Пак ли ми хвалите Русия а не България?!?Да ви е....а в *** не грамотни!Жалко за България и хората тук!Нещастници!

105

мунчо

преди 10 години

СЕГА Е РЕД НА АВАКОВ ......ЯЦЕНЮК.......ТУРЧИНОВ....

104

xxx

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВМного си ербап бе! Май игите ти идват в повече!

103

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

СЪОБЩЕНИЯТА НА ТУРЧИНОВ ЯЦЕНЮК АВАКОВ СА ПРОТИВОРЕЧНИ НА ИСТИНАТА НЕ ИМ ВЯРВАИТЕ ТЪРСЕТЕ ИСТИНАТА ОТ ОЧЕВИДЦИ.ЦЕЛТА НА ТЕЗИ ХОРА ДА ВКАРВАТ РУСИЯ ВОЙНА СЪС ТЯХ ЗА ДА МОЖЕ САЩ И ЕС ДА УНИЩОЖАТ РУСКАТА ИКОНОМИКА.И ТЕ СА ФИНАСНСОВ ОБЕСПЕЧЕНИ ОТ САЩ

102

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

До До trafoPOST ДЕСЕН СЕКТОР СА БЕНДЕРОВСКИ ФАШИСТИ КОИТО Е БИЛ ВЪА УКРАЙНА И РУСМЯ ИОВА ГО ЗНАЯТ

101

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

До Шоп *** ПУТИН ЩЕ ХВЪРЛЯ И СЕСТРАТИ НА ВОИНА ПРОТИВ ЕВРОПА

100

Анонимен

преди 10 години

Еще трое подонков, сжигавших людей в Одессе, нашли свой приют на кладбище.Остальных участников одесской Хатыни просьба не беспокоиться - Вы уже в списке и не сегодня, так завтра к вам придут молчаливые, но не вежливые люди. Охота объявлена. И теперь охотиться будут за вами.

99

трафоПОСТ

преди 10 години

blitz.bg/news/article/266875

98

phg

преди 10 години

Тия пък... Няма ли по-ячки дървета в центъра на града?

97

До trafoPOST

преди 10 години

"Убийства, отвличания, всяване на страх така действат комунистите" Странно, за първи път чувам, че евро....ейците, хамериканците и десен сектор са комунисти!

96

До 146

преди 10 години

Това на какво са готови българските медии вече го видяхме, но това да ги обвиняваш в русофилство, по-голяма смешка не съм чувал. Не знам дали обесения е ръководителя на милицията, но това че е задържан Олег Ляшко май е вярно. В Мариуполе, когато се е опитал да избяга от там. Трябва да ти кажа, че не ми се иска да бъда на неговото място. Дано само за сега го скрият от хората.

95

trafoPOST

преди 10 години

Защо цитирате ИНТЕР ФАКС, а не напишете истината? Директорът на полицията се е противопоставил на сепаратистите при превземането на сградата на полицията в града и е бил отвлечен от тях на 9 май. 2 дни по-късно е намерен обесен. Това се е случвало и след 9 септември тук. Убийства, отвличания, всяване на страх така действат комунистите, така управляват.

94

До 142

преди 10 години

Абе я не му се коси! Той 140 явно по погрешка се е родил човешко същество. То такова мозъчно затъмнение даже и при маймуните го няма, то и те интелегентни, могат и зъбите да си мият и да се пощат взаимно. Но не съм чула да са се изгаряли и да се радват на убийствата си.

93

До 140

преди 10 години

Ами псувай си, то нали това е най-голямото достойнство на каруцарите. А и краварите, от всички краища на земята. А що се отнася до истината, трябваше да слушаш Елена Йончева току що говори от Донецк. То и от луната се вижда, че твоите "кравари" са виновни за целият този ад, но се надявам да стигнат до съда. Макар че не съм сигурна, американците никой още не ги е осъдил, дано да има кой да ги накаже.

92

Анонимен

преди 10 години

Кацнал на едно дърво. Да бе мирно стояло, не би чудо видяло казват. Както е тръгнало банеровците ще гризнат дръвцето в най-скоро време.

91

Анонимен

преди 10 години

Как превръщат хората в зверове да се изтребват едни други в името на някаква кауза.И тази кауза изчезва кагато стане дума за пари.

90

#$%

преди 10 години

До 125:Я, бе я ни разкажи за истината:) да ти се посмеем.. пази боже кьораво да прогледа казват хората на това..

89

Георги

преди 10 години

Айде псувай бе анонимни юнако. Украйна е толкова европейска, колкото и ти си европеец.

88

Анонимен

преди 10 години

Слaвa Богу Бългaрите сме съвсем нaясно със ситуaциятa в Укрaйнa, въпреки неистовото русофилско грухтене, целящо скривaне нa ИСТИНAТA! Долу русия, СЛAВA НA ЕВРОПЕЙСКA УКРAЙНA! Aйде дa не продължaвaм, че ще е якa псувня по руски aдрес!!!!!

87

Александър Йорданов

преди 10 години

Шефът на милицията се е самообесил, както се самозапалиха, самоизгоряха, самоотровиха, самозадушиха, самопребиха и самозастреляха тези в Одеса. Днес е хубав ден за българската демокрация.