22

sasha.koen.9

преди 10 години

Така така. Направо ще ги вземат там та да си харчат паритем ( Просто погледни: iconomicabg.blogspot/p/blog-page_2.html )

21

пеню пенев

преди 10 години

Човека е човек когато е на път. Жената е жена когато е на гръб. Мъжът е мъж когато е на пъп.

20

Васил

преди 10 години

До хмДобре е малко да прочете и да видите кога се пише НА път и в кои случаи правилното изписване е НАпът.

19

Васил

преди 10 години

До НеграмотнициНапът е една дума според речника, но в масовото съзнание се тръгва на път?Напът се пише слято, както и други съчетания от предлог и съществително име насън, начело, отстрана, подръка, присърце, при които съществителното не се променя граматически. Това правило е формулирано в уводните части на същия речник.

18

Познавач

преди 10 години

Словаците са страхотни хора и са ни като братовчеди, за разлика от надутите скапани чехи, които се мислят за голямата работа!

17

Georgi

преди 10 години

Vijdam, che mnogo komentari ima za koi turisti sa dobri i koi loshi za stranata ni i napraktika loshi turisti nqma. Ako shte da sa nai golemite narkomani te idvat s pari za harchene i v nikakav sluchei nqma da ima poveche negativi ot kolkoto pozitivi. Angliiskite turisti verno terorizirat slunchev brqg i piqnstvat i drusat no harchat ludi pari po kurortite ni, a da ne govorim, che kato se nasvirkat i im trqbva lekarska namesa to za da doide lekar i opravi im kostva edno 1000lv.

16

бучук

преди 10 години

До ZERRИ кой ще дойде, пияни ингилизи и шваби, бах ти и освобождаването на място, пък като ти гледам акъла и ти ще си в групата.

15

Неграмотници

преди 10 години

НЯМА ДУМА "НАПЪТ"! Толкова ли нямате един коректор?

14

Гого

преди 10 години

Тия комунисти, почнаха да ме учудват!!! Мизерници са, но някой неща които правят заслужават похвала!!1

13

хм

преди 10 години

Пише се На път бе, *** такива! Как не се научихте досега.

12

Анонимен

преди 10 години

Словаците са единствените,които ни уважават от държавите в което съм бил.Даже в Братислава има 2 паметника на българи,единият е на българските партизани.По принцип в края на втората световна война,при изтеглянето на немците от Словакия там са влезнали български войски.И даже има загинал български танков екипаж,който след повреда на машината им хвърля танка в Дунав за да не изпогазят събрали се в края на моста по който се движат словаци.

11

Анонимен

преди 10 години

е сега ще се изсипат поне 10-15 трола да ти обясняват как по-Убаво от руските туристи нема :)------------Тебе е излишно да ти обяснявам щот си *** :)За останалите, като приходите от прецаканата ни икономика спаднат с още 700-800млн покрай проваления сезон, веднага ще се усети. *** така и така отрепките с хотели са все другари като *** и мутрата и др. филилаи на БКП минали през атлантическо кръщение, те ще го ядат най-голям.

10

Досие

преди 10 години

За съжеление България пропусна възможноста да стане качествена дестинация с красива и чиста природа и спокойни хотели а избра мутренския туризъм тип несебърски битак

9

Анонимен

преди 10 години

Ей тия деца ако не дойдат тука да ударат по една лимонада и един сладолед направо ще ни фалира туристическия бранш.

8

Анонимен

преди 10 години

До ZERRе сега ще се изсипат поне 10-15 трола да ти обясняват как по-Убаво от руските туристи нема :)

7

ZERR

преди 10 години

И като не дойдат у нас руски и беларуски туристи кво? Голяма работа!Ще се отвори място за други. Ще дойдат повече европейски туристи. Дори и за нас, българските туристи ще ни е по-гот, защото няма по-гадно за една почивка да си в един хотел с руснаци наоколо - викове, блъскане край блок масите и т.н.

6

Анонимен

преди 10 години

Маршрутът е добър само от гледна точка на качество на пътя, иначе си е доста като време, предпоагам, че няма да имат 1 нощувка по пътя, а това е много изморително за когото и да е, не само за деца.

5

Анонимен

преди 10 години

Украинците вече няма да ходят на море, защото американците са им вдигнали цените на всичко два пъти.

4

Анонимен

преди 10 години

До 2Всъщност това е доста по-бърз вариант, тъй като реално те ще преминат през един граничен контрол, а тоя под мене се е изказал абсолютно неподготвен

3

Анонимен

преди 10 години

Последното лято (2013) нашето черноморие беше пълно с украинци.Сега българите ще гладуват, защото *** поздрави новото им ръководство, за снижаването на жизнения им стандарт.