21

идиот

преди 9 години

До Анонименразписанието е съобразено с работещите нощем крадци, ***

20

Анонимен

преди 10 години

До АнонименСтарото разписание бе много удобно Тръгваш в 17 часа от София и пристигаш в 6 часа сутринта в Атина Използвах го редовно И обратно отАтина за София ТУКняма нищо конкретно за връзка с Атина Как може да си купиш билет ОТ България за Атина или друг град в Гърция

19

gg

преди 10 години

Аз просто не разбирам как те успяват да направят печалба с толкова ниски цени на билeти . Ако влакът е пълен със 120 пътници които плащат цялата цена от 35 лева за една посока , това е само 4200 лева. От тази сума трябва да се плати на гърците, заплати, гориво, амортизация на влака и инфраструктурата. Аз просто не го разбирам!

18

xr

преди 10 години

celia personal na bg transportnoto ministerstvo da ide s tosi vlak ot sofia do solun i obratno bez hotel na raznoski na bg narod za test-demonstracia na satvorenata ot tyah krasota. dokumentirano s video da e za bg narod.

17

rmv

преди 10 години

ako bulgarskiat vlak e otvatre, kakto e central sofia garata i hotela na garata, tolko zle e higienata...da se chudish kak HEI ne sa speli tesi mrasotii nasred "raste, no ne staree, a samo mrasnee". a moje bi e umishlena i planova tasi totalna mrasotia za masovo porazyavane i unistojavane na jiva bg voenna sila?!

16

Анонимен

преди 10 години

Ако на гарата има готини каки за по 20Е отивам още днес

15

Анонимен

преди 10 години

преди беше обратно, за Солун тръгваше към 7.00 сутринта и стигаше към 13.30-14.00 в Солун, и беше по-добрия вариант. А хотелите в Солун са скъпи и мръсни !

14

Аз 12-ти

преди 10 години

до владислав петров: Сега с Евростар ли ще правиш сравнението. Нали се сещаш, че всичко зависи от инфраструктурата. Тук в България е отделна компания от БДЖ. Повечето локомотиви и вагони на БДЖ могат да се движат със 130км/ч, а има и за 140, 150 и т.н. Нали може да смяташ с тази скорост тези 300км за колко време може да се изминат. Така, че не плюйте само по Бдж. Навсякъде се наливат пари за ЖП транспорт, а тук не е така. Плюйте по тези които са виновни за това!

13

Damon Hill

преди 10 години

Има пари само за магистрали. За линии няма, иначе нормално за 4 часа може да се стига.

12

владислав петров

преди 10 години

до 12Влакът Евростар взима разстоянието между Лондон и Париж (460км) за 2 часа и 15 минути, което е 260км/ч. Разстоянието между София и Солун е 300км и се взима за 7 часа, което е 45 км/ч. А влакът до Солун предишния път спираше три пъти в София, два пъти в Перник, на Батановци, на Радомир, на Бобошево, на Кочериново, на Симитли, на Кресна, на Струмяни и на Генерал Тодоров. И недей да хвърляш плюнки, че си смешен.

11

Damon Hill

преди 10 години

На 100 метра от гарата има много хубав хотел Капсис се казва, около него има още 2-3 но толкова късно освен в някоя таверна да се намери човек и сутринта обратно за София. Така се икономисват разходи за хотела.

10

Аз

преди 10 години

До 11. Как може изобщо да не мислиш. Къде мислиш че спира влака?? За два часа се взимало..... Защо не се застреляш. На такъв като теб и цял ден да му обясняваш, пак няма да разбере.

9

БДЖ идиоти

преди 10 години

Разстоянието между София и Солун е 300 км, а влакът пътува 7 часа. Това нормално ли е ??? В Западна Европа подобно разстояние се взима за не повече от 2 часа. Не трябва да се мерим със западноевропейците, но поне може да се направи така, че влакът между София и Солун на българска територия да спира единствено в София, Перник, Дупница, Благоевград, Сандански и директно на Кулата. Иначе кой нормален човек ще се клатушка 7 часа за 300 км ?!? Абсурдно е!

8

Анонимен

преди 10 години

С една дума българин трудно ще го ползва. Да не говорим, че още като прочетох и ми се завъртя мисълта за еднодневна екскързия до Солун без хотел. Тръгваш от тук в 03:00 часа през нощта, там си в 9-10ч, обикаляш града, забележителности и пазар до 18-19ч и си тръгваш към 20-23ч. Обаче като отида там в 22ч къв ще го диря?

7

Не им пука за нас

преди 10 години

Направили са го така, че да е удобно за гърците. Те ще пристигат в София рано следобед и ще се ориентират лесно, ще се настаняват навреме в хотелите. А когато се връщат, няма значение, че ще пристигат късно вечерта в Солун, защото ще си отиват направо вкъщи.Нашите, които са уговаряли разписанието, са карали по социалистически - българските граждани са без значение, важното е на чужденците да им е удобно.

6

Анонимен

преди 10 години

трябва по-рано да тръгва влака, защо са го измислили това в 3 следобед

5

Бояна

преди 10 години

По-добре щеше да е обратния вариант - сутринта от София, а следобед от Солун

4

До 3

преди 10 години

Около 6-7 часа се пътува, така излиза.Ако "Днес.бг" искат да са наистина полезни за своите потребители, нека да публикуват и някой материал относно надеждните начини човек да си резервира място в солунски хотел още от България, защото влакът пристига в Солун късно вечерта, а много хора се напатиха от калпави туристически агенции.

3

Анонимен

преди 10 години

колко време ще пътува, 15 часа (до границата)?

2

Анонимен

преди 10 години

Взимам еднопосочен билет