13

Анонимен

преди 10 години

Не ги купуват, съвсем безплатно си ги добавят/манипулират

12

Анонимен

преди 10 години

Гледах я тази Камелия Нейкова,ами тя хваната от гората. Две думи на кръст не можа да каже.Общи лафове и наизустени *** фрази.

11

политолог

преди 10 години

Много скоро всичките родоотстъпници Станишев, Местан, Доган , Сидеров , Пеевски ще се гърчат когато ГЕРБ се върне на власт. Това ще стане независимо, че политинженеринга готви Бареков за патерица на БСП-ДС и за заместник на Волен. На всички умни Българи вече се изясни, че само ГЕРБ ще изведе Държавата от блатото на БСП-ДПС-Атака-ДС.

10

TrollTerminator

преди 10 години

Първо никой не купува гласове още в началото на изборната надпревара, защото някой може да го надцака, второ айде бе не сте получили вие къде живеете в ЦИК на Луната?

9

www

преди 10 години

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ ЗА КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ И ТО НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ ДОСЕГА САМО В ЦИК НЕ ЗНАЯТ .. БРАВООО КОЛКО СМЕ НАПРЕДНАЛИ.

8

гном

преди 10 години

Спокойно,дори и да има все едно нищо не е станало.Не е като да не се е случвало :)

7

bolka

преди 10 години

А какво стана с наличието на "мъртви души" в избирателните списъци?Пак ли няма време, ами то е така от 20 години вече!Наличието им не е ли вид корупция и измама, и то започваща на централно ниво?Защо ли питам, кой ще каже!Ами че доста "мъртви души" осигуряват така желаната от политиците ни избирателна активност, както и по-големи субсидии.

6

В България!

преди 10 години

Така е тук където фашизоидните *** подкрепят и прокарват законодателство в угода на чужди интереси. ЦИК не знаят за купуване на гласове, но Цветанов купува, БОРКОР не знаят за купуване на общ. поръчки, но се купуват,ДАНС не знаят за застрашени национални интереси но ЕРП-тата ги застршават, МВР не знаят за битова престъпност но тя регистрира огромен растеж . Така е тук никой не знае това, което трябва да знае.НАРОД ОТ НЕЩАСТНИЦИ!!!

5

дълбок сън

преди 10 години

Политическата класа си е вързала гащите.Така си е структърирала политическото и институционално "пространство",че си е гарантирала безнаказано всякакви фалшификации,върхът на гаранцията е мущрования и обезмозъчен български народ.Именно,народ,а не само избирател.Приналичието на тези предпоставки,"класата",може да си върши каквито си иска "беззакония"(бъдете сигурни,че всичките са законно оправдани) и всичко ще си минава,както пожелае "класата".Спомнете си примера с бюлетините и номера с тях.

4

optimist

преди 10 години

Сериозно?! Нали никой не очаква, че шефа на ЦИК, човек на Станишев, ще обяви данни за купуване на гласове?!

3

:(

преди 10 години

Още е рано да ги купуват. Сега само се пазарят.

2

Анонимен

преди 10 години

С тази комисия няма и да има бъдете сигурни

1

60082

преди 10 години

С купуване и продаване на гласове стават изборите в България