117

анонимен

преди 10 години

Блажени са вярващите, че на Русия могат да бъдат наложени санкции или да бъде разгромена. От векове много държави с коалиции са искали да победят и превземат тази страна но там никой не е успял и няма да успее да превземе тази страна, там всички са загивали - така ще бъде и сега с НАТО и ЕС а камо ли ние скапаните и *** българи които се перчим но без армия.

116

Анонимен

преди 10 години

Киевските власти също предприеха насрещна стъпка освободиха "народния губернатор" на Донецка област Павло Губарев. ----------------------------------------------------------------------------------------------Не са го освободили. Разменили са го него и още двама пленени срещу пленени трима офицери от службата за сигурност на Украйна. Така че сегашните власти в Киев до сега не са направили нито една отстъпка.

115

one

преди 10 години

До neoТа руската техника ли е ненадмината, бе? Явно вярваш че и Стелт-а в Юго-Сърбияго свалиха србете со помощта на русите Со що - со водка или со плескавица? Защо техническата експертиза е засекретена в Щатите - за да не си признаят човешка грешка.Да, и те лъжат като Русняците, ама техните машини са по-така...абе...KAMАЗ къмто МАCK.JEEP къмто Lada, General Electric и RCA къмто Рубин, Електрон, ВЕФ!

114

Казасов

преди 10 години

Честит празник 9 май,ден на победата над фашизма!Честит и ден на Европа!Със събитията в Украйна си направих преоценка на доста хора в България-партии,политици,журналисти,общественици.Тази сутрин много сполучливо А Райчев нарече някои хора-трици.Та видях доста трици.

113

руски демагози

преди 10 години

В края на втората световна война Ресия заграби чужди територии с помощта на Сащ.Сега трябна да ги /по/връща

112

муспи

преди 10 години

В Русия също гъмжи от евреи, тяхните правителства са еврейски като нашите. Всичко допира до тяхното избиване - тази работа не може да я свърши Путин, предвиден е следващия цар.

111

Тихомир Томов

преди 10 години

Чакат последната оферта от вивА Тел ! / Чети обратно за столицата /

110

югра

преди 10 години

ама кой те уче *** не си гледаш колко ти и твоята държава несщасна ти *** просто не знаеш за какво става вопрос русия се возродила пусна криле от сега нататок да му мисле господа елита на светъ ..До Анонимен

109

neo

преди 10 години

До 139: алоо ненормалник Русия малко ли поети писатели,композитори е дала на света. Военната техника е ненадмината. Не ми чети *** западни издания. Русия спаси Европа от нацистите и османските ***. РУСИЯ ДАДЕ 20 млн жертви бе кавал нещастен. Русия е единдтвения стожер на християнството. Или искаш да си с гейлордовете педофили дето искат 3 пол да въвеждат в училищата. Запсда е лицемерно хомо общество,което е до гуша в дългове.

108

Анонимен

преди 10 години

А как след 15 години разследване Международния съд в Хага призна, че в клането в Сребреницане е участвала Сърбия и тогавашното правителство. След злото което са сторили запада за разцепването на Югославия, ще я възтановят ли?

107

Анонимен

преди 10 години

Тъжно ми е как 300 милионна САЩ, правят 1 милиардна Европа за смях!

106

Анонимен

преди 10 години

Нищо добро не са донесли на света и човечеството алкохолизираните бляди и комунисти-плъхове.СССР - Империя на злото. 90 % от пищещите по форумите русофили сте нещастни, бедни, сиви и ниско грамотни плебей от калпави семейства и от крайните квартали.Болшевишка *** !

105

Анонимен

преди 10 години

VOISKITE NA KIEVSKATA HUNTA SA VECHE V BESSARABIA.KAK SHTE POMAGAME NA BQLGARITE TAM?

104

аха

преди 10 години

Покрай събитията съпътстващи руския "шовинизъм",някой българи почнаха да разбират кое,как и защо е ЕС в България,и че никак не прилича на ЕС в Белгия.Дано да се засили чисто българския партиотизъм,за да не опираме до там,да се стремим към руския шовинизъм.

103

Анонимен

преди 10 години

131Какви колеги,бе - ти цял ден работиш по форумите!

102

Анонимен

преди 10 години

Хайл, ***!!!

101

Анонимен

преди 10 години

122Имаше един Катин...Но има не един, а много лагери на фашистите в Полша, Германия, Авсрия - Освиенцим, Майданик, Маутхаузен - последният в Австрия, близо до родното място на Хитлер. А какво има в Русия! Раните от войната ги има!Няма смисъл да се мерим по злото!Не Русия нападна наполеонова Франция, не СССР нападна Европа през Втората световна война. Отвратителните японци нападат винаги в гръб - подло и жестоко, стил. Няма по-човеконенавистническа страна - палач от САЩ!

100

мълчание

преди 10 години

Смени ли се системата в Днепропетровск или само хората, с пари и власт,срещу които уж се борели майдановци?В Днепропетровс е преместена също главната квартира на"националистите"от Десен сектор. Bloomberg Businessweek"In this Ukrainian Region an Oligarch Governor Pays to Keep Peace"

99

Анонимен

преди 10 години

Фасисти, комунисти, империалисти и глобалисти са мошетата, а не Путин.

98

vesko02

преди 10 години

Ще се води ,като няма интелект у хората да се самоизбиват ,заради политици ***.