41

Анонимен

преди 10 години

набухваелЕЕ не ти л иомръзна да пишеш на всеки едно и също?

40

Анонимен

преди 10 години

До НаблюдателЕEповтаряш се ... и си изключително неприятен

39

Apple

преди 10 години

До Анонимен (34)Не мисля, че са ограничения, занимавам се с ремонт на мобилни устройства и имам възможност да добия впечатления от доста модели. Не смятай, че придавам кой знае каква стойност устройствата си, просто споделям виждане, дали ще е Apple или Android ми е абсолютно все тая, важното е да работи по-добре, а за сега това за мен със сигурност е Apple !!!Поздрави!

38

НаблюдателЕE

преди 10 години

...и сега:- за все същото тримесечеие Apple e спечелила 65% от цялата печалба на производителите на мобилни телефони (57% преди година)- а Samsung за същото тримесечие 41% (43% преди година)което ни кара да приемем, че:- Apple произвежда все по-хубави и достатъчно скъпи smartphone, които се купуват- а осъденият Samsung произвежда все по-евтини smartphones, които се купуват все по-малкоВсъщност, тенденцията е известна отдавна... :)

37

НаблюдателЕE

преди 10 години

И за да актуализирам темата за оригинала Apple и осъдените Samsung, още малко факти: - през миналото тримесечие Apple e продала само 15.5% от всички smartphones в света (17.1% преди година)- през същото тримесечие Samsung e продал 30.2% от всички smartphones в света (толкова и преди година), два пъти повече от Apple!!!!

36

НаблюдателЕE

преди 10 години

@ Беднички ми Анонимен 34:За да си ми последовател и да се влачиш по форумите след мен има необходими и достатъчни условия:- достатъчно е умееш да пърдиш: удовлетворяваш го- достатъчно е да не пишеш по същество и по темата: и тук удовлетворяваш- и други разнообразни достатъчни условия имаНо има и едно необходимо условие за да се класираш като последовател:- да имаш ниско IQ и да си примитивен: тук си сред лидерите на последователите ми!Все така да се влачиш, докато поумнееш!

35

Анонимен

преди 10 години

До Apple"вече като хвана който и да е андроид (само от Galaxy S5 нямам впечетление) ми се струва просто смешно и досадно и се чудя как съм го ползвал въобще :)"очевидно говорим за вид ограничения, които те правят някакси ограничен.ползвай си телефоните със здраве :)

34

Анонимен

преди 10 години

"Тъй-като съм експерт и в последователите си, очаквам да запърдиш на медицински теми, и на следващ етап да запърдиш и психарски. Щом на това са те учили и това са ти способностите, пърди на воля..."така е, на всички го повтаряш, вече си до болка познат, не си интересен... А точно 1вото изречение, което съм цитирал си го пишеш на всеки, който те обижда. Явно го имаш за особено остроумно и "затапващо". Лично мен ме боли шпека за епъл и това колко телефона са продали на о*ни

33

Apple

преди 10 години

вече като хвана който и да е андроид (само от Galaxy S5 нямам впечетление) ми се струва просто смешно и досадно и се чудя как съм го ползвал въобще :)

32

Apple

преди 10 години

Абсурдно е да сравняваш Iphone, с който и да е от андроидските телефони. Ползвал съм Galaxy S 3 Galaxy S4 Lenovo A800 и още много други видове андроиди, е казвам ви от както съм с Iphone 5 осъзнах какво е истински смартфон. Да, може да е малко по затворен като софтуер, но разликата в бързодействието, ориентирането в менютата, изработката на корпуса и като цяло усещенето при ползването е на светлинни години пред който и да е андроидски телефон. Параметрите очевадно са само на хартия, защото

31

НаблюдателЕE

преди 10 години

@ 30 Анонимен:Виждам, че оставаш верен на себе си и на думите ти, всяка дума ти е пръдня, всеки израз ти е голяма пръдня. Тъй-като съм експерт и в последователите си, очаквам да запърдиш на медицински теми, и на следващ етап да запърдиш и психарски. Щом на това са те учили и това са ти способностите, пърди на воля...Apple е обрал каймака на печалбите и през първото тримесечие на 2014г с 65% от печалбата на всички производители на мобилни телефони. Така е като имаш хубави smartphones!

30

Анонимен

преди 10 години

До НаблюдателЕEти ако беше възпитан, както твърдиш, нямаше да се държиш като ***!

29

НаблюдателЕE

преди 10 години

@ 27 Анонимен:Кой каквото си знае, аз за възпитание, ти за *** от възпитание...Хаха!

28

ахахаха

преди 10 години

Наблюдателя пак изпълзя. :-)

27

Анонимен

преди 10 години

изобщо не бъркам, никого не си обучил, нямаш последователи и колкото и да ти се иска, не си нищо по-различно от обикновена мишка с лека шизофрения говореща редовно за майки ...нямам въпроси към теб, мисля да пръдна в устата ти, макар и виртуално

26

НаблюдателЕE

преди 10 години

До АнонименТук вече се обърка в предположенията си!Главната ми цел е да имам последователи! И ти си един от тях!Умните последователи ги обучавам и пускам да обучават останалите, а тези, на които интелигентността им е по ниска, като теб, ме следват по-дълго...Тези дни станаха ясни два факта:- през април Apple е продала 7% повече iPhone 5S, отколкото през март- през април Samsung e намалил поръчките си за smartphones с 15%Не ми изглеждаш компетентен, способен ли си да зададеш въпрос?

25

Анонимен

преди 10 години

До НаблюдателЕE Дотук си обучил точно "0" хора, каквито претенции имаш. Ако *** те е възпитала да бъдеш толкова неприятен "учител", очевидно не се е справила, понеже освен особено досаден, не даваш много информация. Да са живи и здрави наистина :) тук няма спор.

24

НаблюдателЕE

преди 10 години

@ 23 Анонимен:О, да пич, как добре схвана разликата между нас, че и майките ни:- моята е разочарована от мнението ми, макар да ме е научила да си го изразявам- твоята се гордее с възпитанието ти, на което се любуваме във форума Да са живи и здрави майките ни и да се радват на това, което са посяли :)Горките нещастници от Samsung, така бяха тряснати от процесорa Apple A7 (макар, че го произвеждат), че цяла година още ще са зашеметени и няма да имат процесор, с който да са конкурентни :)

23

Анонимен

преди 10 години

До НаблюдателЕEa аз нямам съмнения, че твоята е разочарована от евангелистките ти простотииколкото и да го твърдиш, повтаряш, потретваш, продължава да не се случва, а ти продължавваш да си го повтаряш ...

22

НаблюдателЕE

преди 10 години

@ 20 Анонимен:И пак твърдя, същото, че скоро Samsung няма да произвежда процесори за Apple:- наредили са се много кандидати да произвеждат за Apple- освен това, в САЩ се строи специален завод, койото ще произвежда основно процесори за Apple Вярвам, че *** се гордее с възпитанието ти! И ти също, нали?