132

Прав ли съм?

преди 10 години

"ЕС иска единна цена на руския газ за всички държави". А това не е ли уравниловка, администриране на цените - значи комунизъм!?!Ако аз имам 5 кг.круши, не е ли САМО моя работа на кого и за колко да ги продам!?!

131

Анонимен

преди 10 години

И аз искам в ЕС всички да получаваме еднакви заплати ама няма. Ей го на в България хората получава5 по 250 евро а цените по високи и от Мюнхен където получават 3000 евро.

130

Ето, това е "лошият" ЕС. Иска цената на газа за България да е ниска, както тази в Германия, Франция и т.н. Но любимата Русия ще каже НЕ, защото иска да смуче кинти от лековерните си фенове в източномизерния си сателит България. И те, понеже са слепи, да плащат скъпия природен газ и да пеят руски песни. Nice, а?

129

дядо

преди 10 години

започват да намирисва не на пазарна икономика ,а на централизирана... КОМУНИЗЪМ!!!Това което говори въпросния другар Йотингерчо си е чист популизъм за пред зомбираната тълпа

128

Анонимен

преди 10 години

Подобно решение само е в интерес на България.Нооо,това естествено не устройва нашенските ***!Долните предатели,за интереса на *** и Русия са готови да заколят и внуците си,долни ***!

127

Анонимен

преди 10 години

И ние в БГ искаме ЕС заплати, даже ни обещаха ама казаха друг път. Хааааахаха. Светът днес е пълна трагекомедия

126

vesko02

преди 10 години

Защо се разтревожиха изведнъж тези хора при новината ,че може драстично да намалее цената на газа.

125

Анонимен

преди 10 години

То и в СИВ бяхме с такива ценообразувания, а после казаха от европата че било грешно!Сега що така обръщаме пак назад? Нали цените са според търсенето и предлагането?

124

Анонимен

преди 10 години

Една цена?Това пазарна икономика ли е или планирано соц стопанство?Нещо друго ни учеха по време на прехода за цените и пазарите :)

123

кико

преди 10 години

143--Правилно......

122

144

преди 10 години

До до 144Живееш в Германия--А плюеш там откадето си пил вода.....меко казано-двуличник

121

Анонимен

преди 10 години

А, бе, хора,България купува най-скъпият газ, защото е малък пазар и защото има само едно място, откъдето да го вземе.Няма нищо по-изгодно за България от единно Европейско договаряне!!Това значи: купуваме на едро; плащаме здраво и искаме всички възможни отстъпки!Няма по-изгодно нещо за България!Как може човек въобще да спори с това и да коментира каквито и да било други щуротии?! Искаме ли да падне цената на газа или не? Ако не, какво искаме?

120

Анонимен

преди 10 години

До ЕС е правСпоред вас е нормално страни с различна консумация и различни пътища за доставяне на газ, да имат еднаква цена на газа и това е пазарно? При това положение, защо ни беше изобщо третия либерализационен енергиен пакет?

119

Анонимен

преди 10 години

България трябва да избира по - малкото зло! В случай по - малкото зло е ЕС, избора е ***, не бъдете продажни!

118

ЕС е прав

преди 10 години

Еднаквите цени е бизнес,различните цени са политика!

117

Анонимен

преди 10 години

До до 144"Властта не е централизирана" - ЕК и ЕП, не е централизирано, така ли? И създаването на все повече регулации, не е централизиране, така ли?"средствата не са централизирани" - а Еврото не съществува? Идеите за банковия съюз и единния регулатор, също ги няма?Разликите, които правите са в различни времена, които, нормално водят и своите промени. Да, има разлики в някои отношения, но определено скоро няма да са много големи.

116

4

преди 10 години

ЕС СССР бла бла бла кво направихте вие за 25 годни демокрация освен да си навиете часовника и да отидете на работа? истински спецялисти и в бг си искарват пари.

115

до 144

преди 10 години

хахах абсолютни глупости! Не сме в шенген, защото сме корумпирани и не можем да гарантираме никаква сигурност на ЕС! ЕС няма никакви допирни точки идеологически до СССР! Властта не е централизирана, средствата не са централизирани, пълна свобода на търговските обекти, саморегулиращ се пазар, свобода на словото, равни права за всички и пр. Разликите са огромни и на всякъде! Та вие изобщо живяли ли сте в СССР бе деца мой?? Аз съм учил там, сега живея в Германия и мога да направя разликите ...

114

Анонимен

преди 10 години

гледам доста *** коментари, направени от общаци без грам понятие от икономика и международни отношения. Аре да си спестите свръхтъпизмите, написани само на база емоционален афинитет към негърски сокс...

113

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 144Всъщност началото на ЕС е доста различно от СССР, по-скоро е като на СИВ, идеята е за единен пазар, но с времето на чиновниците от Брюксел им се хареса властта и сега се опитват да го преправят на проект стил СССР.