36

анонимен

преди 10 години

И Южен поток ще мине, може и други да има, защото на Европа и трябва много газ много...А тя няма от къде да го вземе,освен от Изток.Това че САЩ ще доставяли газ на Европа е пунта мара, а големия бизнес,не го интересува какво му казват брюкселските зелки,бизнеса си е бизнес.

35

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен- вчера Австрия и Газпром подписаха Южен поток дда стигне до Виена!Само ние не знаем какво искаме, защото всички наши "политици" во главе с чучелото "президент" ги е страх да кихнат срещу ЕУ или ощи по-големия брат, който си е поставил за цел да надупчи Добруджа. И зад океана вървят протести срещу шистовия газ - дори в техните телевизиисе промъкват съобщения и кадри от протестите.

34

Анонимен

преди 10 години

Поправете ме, ако греша, но преди три месеца правителството предостави на ЕК да преговаря с Газпром за спорни клаузи в договора ни за южен поток. Не съм чул да има каквито и да било договорености, а междувременно по ТВ всякакви политици не спират да повтарят "южен поток ще се строи на всяка цена". Това безумие трябва да спре, никой няма да ни взима насериозно ако политици и министри се държат като марионетки.

33

Анонимен

преди 10 години

Докато има санкции срещу Русия, строителството на газопровода Южен Поток е невъзможно.

32

Анонимен

преди 10 години

Да си *** е диагноза.

31

Анонимен

преди 10 години

С парите които даваме на газпром за природния газ се купуват оръжия и се мачка мирното население на Украйна.

30

Анонимен

преди 10 години

Защо да не взривят тръбите на Южен Поток в Черно море след като Русия води война срещу Украйна?

29

Анонимен

преди 10 години

до 27 НAБУКО нямa дa мине през Бг. и точно руските мекеретa нaпрaвихте всичко възможно дa ни зaобиколи! Сегa зaрa ви е зa рускaтa тръбa, но зa нея ще имa Мaйдaн и тук, кaто Киевскив

28

ЮЖЕН ПОТОК

преди 10 години

е жизнено необходим за БЪЛГАРИЯ

27

Анонимен

преди 10 години

Това правителство се ползва с доверие на 15% от гражданите на страната и е престъпно да сключва договори с Газпром, който ще ни заробят за 100 години напред.

26

До 26

преди 10 години

С какво ще ги взривят те Руснаците ще стоят да ги чакат да ги взривят. Нали ако това се случи Украйна ще изчезне

25

Анонимен

преди 10 години

"Не бих се учудил ако украинците взривят тръбите в Черно море"Ти чуваш ли се изобщо?

24

фокус

преди 10 години

Ако това че искам да има ЮП и той да минава през БГ съм ***. Ама понеже искам и Набуко или новият проект да минава също през БГ тогава какъв ще стана.Русофобите и Платените НПО-та вие предпочитате БГ да страда ама да няма руски проект в БГ. Аз обаче като Българофил искам да има всички възможни тръби в България така ще имаме конкуренция. Ама понеже няма Набуко да не строим и ЮП така ли.

23

Анонимен

преди 10 години

Не бива да се забравя, че Русия и Украйна са във война. Не бих се учудил ако украинците взривят тръбите в Черно море - това би било някакъв отговор на вероломното нахлуването руските войски в Крим.

22

до 22

преди 10 години

"Германският концерн BASF, най-голямата химическа компания в света, застана зад руския проект за газопровода "Южен поток" и нарече руската държавна енергийна компания Газпром "надежден доставчик на руски газ""Базирайки се на нашия 30-годишен опит от работа с "Газпром", смятаме, че отказът от него изглежда не е добра идея. Ден след ден руснаците изпълняват своите задължения по договорите", подчерта шефът на брюкселския офис на BASF Волфганг Вебер."BASF рубладжии ли са?

21

Анонимен

преди 10 години

Не виждам масови демонстрации в подкрепа на проекта Южен Поток, следователно хората са против.

20

Анонимен

преди 10 години

нa евроизборите прорускaтa сгaн я чaкa погром, резултaтите ще сa плaчевни зa вaс!

19

Анонимен

преди 10 години

Само рубладжиите са за Южен Поток, цяла Европа не иска да си има работа с самовлюбения Путин.

18

Анонимен

преди 10 години

aко имa референдум зa южен потоп, ще глaсувaт отново сaмо руските мекеретa и " референдумa" ще бъде кaто беленския минaлaтa годинa. 15% от бългaрите ще нaлaгaт силово волятa си нaд мнозинството, което НЕ ИСКA НИ ПОТОПИ, НИ РУСКИ ЦЕНТРAЛИ! ДA СВAЛИМ ТAЯ ПРОРУСКA ПAСМИНA!!!

17

фокус

преди 10 години

Не ми го побира главата как някой българин може да е против ЮП. За мен това може да са само НПО-та и разни платени *** от Новото работническо дело -Дневник,"Офценюз" който са си на хранилка към Американските НПО-та.