45

муспи

преди 10 години

Следващият път в банана ще бъдат напъхани натрошени бръснарски ножчета.

44

Анонимен

преди 10 години

еми нормално..слоед толкоз бъхтене по терена..трябват бързи въглехидрати...

43

Анонимен

преди 10 години

До 45Не, само майкатилюб.

42

до 44

преди 10 години

Ами нали уж си против расизма, следователно си циганолюб.

41

Анонимен

преди 10 години

До 43Можеше и без интимностите на семейната ти стреда ама както и да е. Та, кажи една друга държава в Европа с толкова много ***. Точно така, няма такава. Кой е циганолюб, а?

40

до 42

преди 10 години

Не, господин циганолюб, проблемът не е в размера на инструмента ми, той си е добре, проблемът е, че хралупата ти е прекалено широка, заради негърските паламарки, които е поемала, затова нищо не усещаш когато проникват в теб. Въпрос на гледна точка, какво да се прави. :)

39

Анонимен

преди 10 години

До 35Малкото пишленце какво отново се дразни там?

38

Готино

преди 10 години

Мразя расизма и ***.. :D

37

do 37

преди 10 години

Tapanar, *** i evropeicite sa ot edna i sa6ta rasa , obidata e na intelektualna a ne na rasova osnova

36

Анонимен

преди 10 години

Много е жалко се обижда на расова или културна основа.

35

Анонимен

преди 10 години

Интелектуална тема за футболни запалянковци

34

до 37

преди 10 години

Като не можеш да четеш не мога да ти помогна. ***.

33

Анонимен

преди 10 години

"Много си оборотен в нета, циганино."Използваш *** като обида? Ха! Нали беше против расизма бе ***?

32

до 34

преди 10 години

*** май си ти, като те гледам колко злобно защитаваш събратята си от тъмната боя. Кажи ми като се ухилиш венците ти сини ли са?

31

Анонимен

преди 10 години

До 33"Дупедаващи мърщи"Много си оборотен в нета, циганино.

30

до 30

преди 10 години

Научи правописа, неграмотнико и тогава учи другите на морал. Изписа толкова тоалетна хартия, а един път не спомена нещо за испанците (току виж си казал нещо против чужденците). За българите иначе много ти знае лайномета, ти си от хората, които обичат да изплюят нагоре и после с чело да си посрещнат храчката. Дани Алвес не го мразя, напротив, обичам да се забавлявам (да, случката е забавна)под подобни статии и само дупедаващи *** като тебе се хвърлят едва ли не с телата си да го защитават.

29

LethianDream

преди 10 години

Изключително противен ми беше Алвеш до този момент заради безкрайните си симулации, но голям респект за това, което направи в тази ситуация. Повечето негроиди щяха да се обидят и да искат смяна, Дани обаче си похапна, явно феновете са се притеснили, че не е ял преди мача и няма да има достатъчно power и са му го хвърлили да го нахранят :D

28

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е българинът да разбере, че никой друг освен самият той не е виновен за жалкото състояние на държавата. Прави се на "патриот" и реве срещу демографската криза, ама деца на жена си не може и не иска да прави. Предпочита да реве по кръчмите и стадионите и да се напива като ***. Този на снимката ли ни е избрал управниците? Този ли катапултира *** през терасата и след това се прави на "европеец"? Този ли е ос*ал детските площадки в България с бутилки спирт и тротарите с урина?

27

Анонимен

преди 10 години

До 28Напротив, точно ти си избиваш комплексите. Чакам все още да ни обясниш Дани Алвеш какво ти е причинил, че да го мразиш с такава люта страст. Или го мразиш само заради фактът, че не е бял. Ако е така пак се връщаме към твойте лични комплекси за малоценност. "Свикнал да боготвори чужденците"... това пък где го извади? По-скоро точно на такива псевдо-националисти и жалкарчета като теб все им трябва някой да им каже кого да мразят и какво да правят, че просто не ви достига мозъкче за друго.

26

Анонимен

преди 10 години

Криворазбраната толерантност гласи: не е расизъм, когато тъмнокож каже на друг тъмнокож "***" (често го използват помежду си), не е расизъм, когато *** нарича белите "белчо", "сиренце" и така нататък. Расизъм е когато бял нарече тъмнокожия такъв какъвто е- ***.