263

Анонимен

преди 9 години

До rumen221Аха.. Затова, като гледам, САЩ вече е пустиня. Защото там се добива шистовия газ вече в огромни количества. САЩ спря да внася газ (преди внасяше от Катар). Моля, дайте снимките от пустинните области в САЩ, станали такива от газодобива.

262

Румен

преди 9 години

Наясно ли сте, какво представлява добива на шистов газ?! Технология, при която чрез взрив се нагнетяват хиляди тонове вода, примесена с крайно отровни химикали (над 500 елемента) дълбоко в земната ***, което води до тежко отравяне на почвата и подпочвените води, и превръщане на района в негодна за обитаване пустиня, в която всичко живо измира. Точно интересите на Шел и Шеврон са в основата на американската агресия в Украйна.rusofili.bg/%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0

261

rumen221

преди 9 години

ХА-ХА-ХА Хънтър Байдън, син на американския вицепрезидент Джо Байдън, влезе в борда на директорите на най-голямата украинска частна газодобивна компанияБурисма Холдингс. съобщава УНИАН- Още ли има полу и пълни ***, които не разбират кой и защо подпали *** и избива украинският народ и леви и десниhttps://youtube/watch?v=Fs1BsfWMmpA&feature=youtu.be.

260

Анонимен

преди 9 години

Прохамерикански дрънканици - находището в Черно море до Крим е 2+ трилиона куб.м при това без дупчене и други разходи.Цялата дандания е кой да плати 17трн$ дълг на щатите.Те сами не могат растежа на дълга с лихвата изпреварва погасяването с 1.5трн$А Европа се дърпа и от тук хватката е ясна блокаж на руския газ и внос от САЩ, същото със стоманата т.н.

259

луд умора няма

преди 9 години

И тъй и тъй запяхте любимата американска шистова песен,я се заинтересувайте,какво ,аджеба стана с разработката на "богатите шистови находища" в Полша,които щяха да залеят Европа с евтин газ.Позаинтересувайте се джорналисти ,стига сте мълчали така гръмогласно.То и румънците се засилиха,ама нещо и те се умълчаха.Сега е ред да се реве в посока Украйна.

258

офф

преди 9 години

До майкопродавниками освен да ти пратя директен линк към снимка на сонда за добив ПОСРЕД ГОРАТА .Да вдиш как едно дърво няма изсъхнало.

257

!

преди 9 години

Ако беше вярно с Русия нямаше да се преговаря, щеше вече да е заграбила каквото и трябва. Този може да лъже някой друг.

256

майкопродавник

преди 10 години

Добива на шистов газ унищожава земята!След него остава лунна територия!Потърсете в нета,има много материали!

255

гео

преди 10 години

Където има икономически интереси се запалва война.Винаги е било така, и за съжаление тоя ад продължава и през 21 век.Да се молим по-скоро да се изпълнят думите на пророк Исая: "Вместо мед ще донеса злато, И вместо желязо ще донеса сребро, Вместо дърво мед, И вместо камъни желязо; Тоже ще направя мирът да бъде твой надзирател, И правдата твое началство.Няма вече да се чува насилие в земята ти, Опустошение и разорение в пределите ти; А ще наречеш стените си Спасение И портите си Хвала."

254

От САЩ

преди 10 години

290. В щата Пенсилвания , всички тези химикали са отишли във водата , която е станала черна и с миризма на развалени яйца . Има пострадали хора , та чак заразена вода е проникнала в съседен щат. Правителството се намесва и спира фирмите, които произвеждат и дупчат земята . В Ню Йорк , също е спряно производството през 2011 на шистов газ. Сенатора на Пенсилвания е бил подкупен. Но след скандалното разкритие на щетите - шистовия газ е спрян . Спрян е и в Германия !

253

Анонимен

преди 10 години

290. Искат да дупчат точно където са ЖИТНИЦИТЕ на държавите ! Ще им унищожат земята , но ще им внасят ГМО продукти . Двойна зараза !

252

Анонимен

преди 10 години

newmedia21.eu/izsledvaniq/tyutyunev-dim-i-oblatsi-ot-shistov-gaz-v-tra-bite-na-profesionalni-zama-gliteli/

251

Анонимен

преди 10 години

Gasland/Газланд е филмът,който разкрива истината за Шистовия газ,препоръчвам на всеки да го гледа!!! Има го в колибка... newmedia21.eu/izsledvaniq/tyutyunev-dim-i-oblatsi-ot-shistov-gaz-v-tra-bite-na-profesionalni-zama-gliteli/ И този материал по темата е интересен.Истината трябва да се знае!!!

250

БКП

преди 10 години

До Боби--285 ;Стига си писал Глупости.Газпром плаща затия ИДИОЩИНИ. Технологиите се менят бързо.Руснаците да му мислят че са 100 г след маймуните.те ни пречат и не искат да знаем какво имаме.Плащат на продажната русофилска зган.

249

Bhimavajte

преди 10 години

Tova e absoljutna laja. No ne e laja fakta, 4e sa zapo4nali dejstvija za otkaz ot valutnija bord i za priemane na evroto v BG. Tova 6te e kraja na kolonizacijata na darjavata ni. Opitvam se da si otgovorja na edin vapros. Moje li njakoj da mi pomogne? Ako 4lenstvoto na BG v NATO i ES e goljamoto dobro", to za6to togava 6vejcarija ne e nito 4len na NATO, nito na ES? S kakvo tazi strana se otli4ava ot ostanalite evropejski darjavi?

248

не_данъкоплатец

преди 10 години

До Анонимен 291Съгласен на 100 % с теб !!! Бих добавил и Донбаския въгледобивен басей, който е най богатия в цял свят. Янките откога му се точат и пишат врели-некипели за шистов газ...

247

stoyan.hlebarov

преди 10 години

А вие,които защитавате Газпром,не сте ли руски ***!?Колкото и да омаловажавате с глупавите си писания,опасността за Газпром и Русия-тя не може да се скрие,нито може да накара света да се подвежда под *** писания на уж"екологични"организации,за"опасността"от добива на шистов газ!Защото-каквато и да е тази опасност,тя не може да бъде по голяма от ползите,които ще донесе шистовия газ!Те са толкова големи,че от тези ползи,ще могат да се отделят средства и за рекултивация на терените,от които се

246

1001 нощ

преди 10 години

Журналисти са провели свое разследване за тайната ...1) И открили древен космически кораб на 30 млн години2) злато колкото луната3) вечен енергиен двигател4) портал към други измерения5) неква невероятна друга глупост!Абе това новини ли са или измислици -премислици?

245

0т 291

преди 10 години

... и вижте къде дупчат в САЩ- само в пустинята!

244

Анонимен

преди 10 години

Шистовия газ е само за камуфлаж, реално целта е да се укриват ТОКСИЧНИ ХИМИЧНИ И РАДИОАКТИВНИ отпадъци, това е далаверата, това е голямата далавера, тук са големите печалби, за това химичната съставка е "секретна", а газът е само страничен ефект и не носи печалба за компаниите дето го добиват. Най-голямото набутване за домакина е унищожаването на природата. Не напразно, добива се насочва към най-плодородните земи, вижте къде искаха да дупчат у нас, вижте къде искат да дупчат в Украйна.