196

мнозина си мислят,

преди 10 години

че като се откажат от ЕС и се лепнат за Русия, тя ще им "дава" за черните им очи

195

Анонимен

преди 10 години

EU citizen тая пропаганда е много ретро драги. Адски изветря. Един ден такива като теб ще ги осъдим за национално предателство. Предаване/продаване на националните интереси. Стискай с палци

194

Паметлив

преди 10 години

Евроскептицизма в България нараства пропорционално на нарастването на ***. От как почнаха да ги гонят от европата и да не им бутат гювеч за да крадат , *** стват все по-евроскептични. С другите етноси е същото, защото се вциганяват под комунистическата власт..

193

EU citizen

преди 10 години

До Анонимен Какви компенсации искаш, бе? Ти ги затваряш по вътрешни причини от икономически характер. Не ги затваряш за кефа на някой отвънка. Компенсация за това, че си си построил излишни реактори ли искаш да ти дадат?

192

Анонимен

преди 10 години

Но затварянето на реакторите не е обвързано с високи компенсации по договор ,както са го направили другите присъединяващи се държави.Просто сме си угаждащи за лична изгода.

191

EU citizen

преди 10 години

До фактДокога трябва да повтаряме за неразбралите - реакторите бяха спрени поради излишъци от ток.Нам смисъл да се зареждат и да работят на празен ход. Това не е пернишка печка, като изгорят дървата да си нарежеш нови. Едно зареждане с уран струва стотина милиона долара за всеки от блоковете.

190

EU citizen

преди 10 години

До Анонимен икономическото положение в България се влоши вместо да се подобри------------------Икономическото положение на България от 2007 насам само се подобрява.

189

EU citizen

преди 10 години

Евросъюзът нищо не е разрушил. България си беше на път да фалира в духа на общия фалит на социализма. Разграбването го извършиха руските агенти, защото се видя, че ни изпускат и отиваме в другия лагер. А като цяло българската икономика беше зле - и като материална част, и като структура, и като кадри.

188

анонимен

преди 10 години

Към 201, Вие сте *** и пълен *** - *** и *** западен гъзолизник и сляп към българсаката действителност

187

помнещ

преди 10 години

Мнооого преди ЕС предприятията се разпродадоха на безценица,"дъщерни" фирми се облажиха , тлъсти парчета се реституираха ,нови работни места не се създадоха.ЕС е необходим и полезен ,но не можем да сме там с прекупвачи и крадци.ЕС за България е еквивалент на СИВ ,но се изискват ясни правила и почтеност!!!

186

дълбок сън

преди 10 години

Момчета,вие нямате ли УМ ЗА ДА ГЛЕДАТЕ?Какво "ви дава ес"?Този ЕС,който като предварително условие за приемането ни,превърна икономическата полупустиня България в пустинята България.За допулнително доразграбване,настани банките,корпорациите и търговските си вериги.Ние се превърнахме в "територия България".Станахме роби,които чакат подаяния от ЕС,които подаяния са малка част от награбваното.Още по-лошото е,че "народът" заживя с очакванията от тези подаяния.Робът превърна робовладелеца в благодет

185

анонимен

преди 10 години

За евросъюза имаме три вида хора а именно: Първите са които чрез ЕС много забогатяха, Вторите са които като членове на ЕС могат без проблем да изчезнат и там да работят, а Третите са родолюбци останали тук безработни или с ниски заплати проклинат ЕС който съюз ни унищожи заедно с нашите продажни политици - Е, на третото се казва завишен евроскептицизъм !

184

Анонимен

преди 10 години

Основният проблем е че икономическото положение в България се влоши вместо да се подобри и емиграцията се засили след 2007 г.

183

Анонимен

преди 10 години

ЕС е лицемерен,а бюрукрацията е огромна.

182

Анонимен

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯТи пък кой си бе та пишеш така за българите. От такива като теб ,който не милеят за родина си ги имаме във властта,поставени лица за да работят не за държавата и народа.Ще дойде време когато ще ви изритаме от нашата мила България

181

Анонимен

преди 10 години

ЕС дава шанс за развитие, ако някой не се възползва от шанса е друга работа.

180

Анонимен

преди 10 години

Това твърдение за "евроскептицизъм" поредната ОПОРНА ТОЧКА ли е?

179

факт

преди 10 години

Калфин каза ,че повечето подписани договорености са били препоръчителни и без задължаващ характер.Пример- закриването на реакторите в Козлодуй.....що ли му е на обикновения българина евтин ток?!?!Каза още ,че при договарянията си другите присъединяващи се държави са си договорили в пъти по- големи компенсации..........

178

Анонимен

преди 10 години

Ха така...БРАВО!!! И какво излезе...ЕС дава..."еврофондове" а те парите са наши !!! Коментирайте...

177

Анонимен

преди 10 години

Много просто. За седем години членство резултатът е ужасяващ. Дали сме в бюджета на ЕС 8 милиарда лева, а сме получили седем милиарда. При това получените са усвоени така че все едно сме похарчили 2 милиарда от бюджета.