7

Анонимен

преди 10 години

Бях наскоро в Прага, валяха пороища, е как по улиците имаше само вода, колите са чисти, няма нужда да се мият. Чисто е, кофи не се виждат никъде, тревата окосена. Какво толкова трудно има да се пребори човек с калта, какво му е трудното??? За тези неандерталци вече 9 год. управляват София, бюджета е над 1 млрд.годишно, ефект близо до нулата. Това е само една КАЛ, не са някакви високи технологии да са трудни за неандерталците. Не е истина-кажете ми само, защо ги избирате такива,защо???

6

Анонимен

преди 10 години

По-*** и неугледна София НИКОГА не е била.Тази дали се е разхождала по улица,която и да е в София?Калта, ръждата, ламарините и бетона, наследство от соц-а не само не са премахнати, а и се множат.Градоустройството е на нулево ниво, никаква мисъл, никаква!И ги избирате тези неандерталци в София вече 9 години да я "управляват", просто не е истина.Оставка на некадърното управление на София! (Заб. Аз съм с изцяло десни, пазарни,либерални, антикомунистически убеждения!).Тази не ме представлява.

5

Анонимен

преди 10 години

Борисовата градина вече няма има безплатен паркинг и алеи по които се движат повече коли отколкото хора. Явно са решили да асфалтират алеите така че колите да могат да карат по-бързо и да газят децица и бабички.

4

Простосмъртен

преди 10 години

Когато слушам или чета нещо казано от Фандъкова, в душата ми нахлува жизнеността и възторга на песничката "Пред нас са блеснали житата".(Пред нас са блеснали житата окъпани от топъл дъжд, и ний вървим (4) нататъки няма край (2) на шир и длъж. Ехо! Ехо! Безкрайна шир и длъж.).По герберски вдъхновяващо! Знае си урока Йорданка.

3

анонимен

преди 10 години

София бързо се преобразява и изглежда все по-добре. да е жива и здрава кметицата и да продължава така

2

анонимен

преди 10 години

най-добрия кмет. червената *** се къса да лае срещу нея

1

Анонимен

преди 10 години

А кучетата? А *** каруци?! В Красна поляна вече ще станат повече от колите!