27

Георги

преди 10 години

До абе кулски влахМного си зле с географията, ***! НЯМА КУЛСКИ ВЛАСИ! Важно е да си излееш злобата, да влезеш в крак с останалата глутница ***. Река лом не е замръсена, познавам края. Когато дойде Голямата вода, всичко е безсилно. Пояснявам - там е една долина, отвсякъде заобиколена с планини. Всичко се събира на едно място и Лом побеснява. Когато това се случи в Чехия или Германия е бедствие, тук - повод да се псуват "комунистите". Запомнете, такива няма!Избиха някои, другите измряха.

26

Анонимен

преди 10 години

защо държавата ще помогне не е ли по - добре тези дето не са си свършили работата и не са почистили реките да бъдат глобени и с тези пари да подпомагат каква вина имаме всички че , общината не е почистила реките могат с програми за временна заетост да наемат безработни и да почистват редовно коритата на реките с есенните валежи пак ли за не свършена работа на някой селски кмет трябва цялата държава да плаща а Миков като е толкова дашен да събере по 500 лева от депутатите направо от заплатите им

25

абе кулски влах

преди 10 години

не ли е по добре да дадете по шише водка може и по две!!! за тебе едно кашонче да заседаваш и да биеш камбаната като пиян поп

24

а дано ама

преди 10 години

Ще раздаде на пострадалите по шише ракия или пари колкото да си я купят :)

23

лекар-пенсионер

преди 10 години

Всяка година една и съща простотия през пролетта. Селските реки са пълни с ***-гуми, печки , посуда и всичко което се сетите. Никой не почиства а само гледат сеир. Вчера по телевизията гледам как няколко мъже седят на един мост пушат и гледат наводнението. При това положение напълно си заслужават съдбата. Пост народ слаба Държава.

22

Старосел

преди 10 години

А ние дето сме наводнени от мизерия какво ще ни правиш??????????

21

Анонимен

преди 10 години

Държавата ще помогне на пострадалите от наводнениятаСоциалното министерство ще прецени как да стане това ------------Социалното министерство прецени:Оправяите се сами!

20

Анонимен

преди 10 години

Коя държава...каква държава...тоя какви ги бръщолеви?Пак ли се е наквасил?

19

Анонимен

преди 10 години

Ще им помогне... по едно малко! НАЗДРАВЕ!

18

Пострадал

преди 10 години

Пострадалите от наводненията отново ще помогнат на държавата!

17

див селянин

преди 10 години

верваме ти Мика и НИЕ от село Пуешивец те приветстваме с бурни аплодисменти за ОБЕЩАНИЯТА, ама питаме - обещанието има ли нещо общо с изпълнението

16

ДА ,БЕ ХА,ХА,ХАА...

преди 10 години

...ЩЕ ДАДАТ ПО 50-ЛВ. НА ЧОВЕК!ОСТАНАЛОТО ЩЕ ГУШНЕ ПАРТИЯТА И ОТГОВОРНИТЕ Й ДРУГАРИ!

15

do 13

преди 10 години

ponyakoga bg komandiri puskat bg armia v koritata na bg rekite - da testvat bg voenni znania na bg voiska i kak pluva v sluchai na nujda. posle im puskat voda ot yasovira...posle rezultatite po vestnicite.obiknoveno v suho korito imat visoki rezultati.

14

Анонимен

преди 10 години

Е ПАК СИ НАМЕРИХАЕ КРАДЛИВИТЕ И НЕНАСИТНИ КОМУНИСТИ ПОВОД ДА ВЗЕМАТ НОВ ЗАЕМ ДА ИМ ДАДАТ НА 10 ДУШИ ПО 100 ЛЕВА А МИЛИОНИ ДА ОТКРАДНАТ ! ТОВА ПРАВЯТ ВИНАГИ КОМУНИСТИТЕ !

13

художника

преди 10 години

Колкото помогнаха на нещастниците от Долни Богров след зверското наводнение през 2005г. Тогава министър председател беше Сергей Станишев!!!

12

наблюдател отвисоко

преди 10 години

явно е по евтино да се "помага" на 1-2-3-4 наводнили се отколкото да се подържат коритата на реките чисти

11

До 10,анонимен

преди 10 години

Е,сложи поне име бе,в опорните точки на Кутев не пише ли да сте с имена?Сложи там как беше...Пешо,Елена,жоро,Тодор,Габи,мишо,Петя,Мария...Така като "анонимен" си скучен.

10

Микоф

преди 10 години

Че помогнем уе,само да си допием вискито!Закуех се!

9

Анонимен

преди 10 години

БРАВО!!Ето това е отговорно правителство. Държава която се грижи за народа си!

8

Samo minavam

преди 10 години

Гащник, на колко водки си и на кого искаш да се харесаш.