35

Анонимен

преди 10 години

NE SAM BEDNA, NO KRAKATA MI NQMA DA STUPQT NA TEHNITE HOTELI. IMAM MNOGO DOBRA PRIQTELKA PENSIONERKA OT NESSEBAR, KOIQTO JIVEE S 135LV PENSIA. SHTE I PLATIA S UDOVOLSTVIE. PO DOBRE V NEINATA GARCONIERA I KOMPANIA, OTKOLKOTO V MUTRENSKO OBKRAJENIE.

34

Анонимен

преди 10 години

на морето само храната на ден излиза 30 лв! умножено по 30 дни става 900 лв., даже и на миризливи банички да се кара, което е невъзможно, пак ще са толкова разходите заради пране, купуване на някоя и друга дреха, поне чифт обувки, особено за сервитьори. айде полека с тези 'работни места', хотелиерите да си взимат бабите, жените и братовчедите и сами да сервират.

33

Анонимен

преди 10 години

1100 работни места на минимална работна заплата или със 100 лв. отгоре, без храна и спане...и 100.000 да пуснете, *** такива, ще си останете с обявите...

32

Ф.С

преди 10 години

Който хотелиер плаща редовно и както трябва - той не си търси персонал - търсят персонал бизнесмени които не плащат имат големи претенции искат персонала да спи в хотела за да им гледа децата на тях и приятелите - готвачите да им готвят до късна доба --Тези хора тъсрят персонал - само че кръгът се затваря и хората избягват такива- ще ходят до Драгоман за кадри) Пълно е с ромки които искат работа - но уви после ще избягат с първото "намерено "портомоне - това е проблема на алчните хотелиери

31

.

преди 10 години

Има да търсят, копоите алчни!За същия труд и по- добри условия на друго място хората ще получат в пъти по- високи възнаграждения.

30

ББ

преди 10 години

До PetarМНОООООО СИ ПРАВ..

29

Анонимен

преди 10 години

Ще ни чистят женичките спе...а и ппв....тото на пияни *** и това за 3 месеца заплащане дето е реално двудневния надник.А тариката собственик само к..ни и коли ще сменя!По-добре на къра 5 корена да засее Добричлията от това на ку..а ,пет чаршава да смени.Тоя бранш е жив единствено заради хлапетиите дето си карат плажа !

28

ББ

преди 10 години

ТОЛКОВА ГОДИНИ ЦИЦАХТЕ МАМА ВИ ХОТЕЛИЕРСКА И РЕСТОРАНТЬОРСКА..ДЕЦАТА СЕ ЛЪЖАТ И ИДВАТ, НАКРАЯ НА МЕСЕЦА НАЯ ЗАПЛАТА, ИДВАТ СЛЕДВАЩИТЕ..СЪЩОТО Е ДЕРЕДЖЕТО И ОКОЛО СЛЪНЧЕВ БРЯГ ДАЖЕ ОЩЕ ПО-ТРАГИЧНО..НЯМА НАП И ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТРУДА... ТЕ СА ЗА КРАСОТА..ХА ДА ВИДИМ ТОВА ЛЯТО КОГО И С КОЛКО ЩЕ ИЗЛЪЖЕТЕ..ЗАТОВА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ХОДЯ НА МЕСТА НА КОИТО ЗНАМ КВО Е БЕЗ ЕКСПЕРИМЕНТИ .. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРА, ВСИЧКО Е ОБЕЩАНИЯ И ГОЛИ ПРИКАЗКИ..БЛИЗО СЪМ ДО ТОЯ БРАНШ И ГИ ГЛЕДАМ МНОГО ГОДИНИ

27

Анонимен

преди 10 години

За 3 месеца боина слава по 400 лв имат да си търсят!

26

Сервиз сервизив

преди 10 години

Абе тия луди ли са,или на луд капата носят а.да си бачкат измекярите долни....НЕ ХОДЕТЕ НА ЕЛЕНИТЕ,ТАМ ВЪЛЧО НЕ ПЛАЩА,НЕ ХОДЕТЕ НА ЕЛЕНИТЕ

25

Анонимен

преди 10 години

Братчеда държи заведение на Созопол и като седнеме на маса почва по български да се хвали, че като е добър сезона средно изкарва по 45 бона на месец от заведението. Естествено само един готвач и една сервитьорка са на минимална всичките други са без никакви договори и се плаща минимална на ръка, пък те колко си изкарат от бакишиши си е техна работа. Е сега се да се чудят откъде ще си намира хора. Ходат по училищата да залъгват децата докато са още наивни да им бачкат срещу обещания

24

Анонимен

преди 10 години

До RONALDOПодозирах ,че си *** ,но сега вече съм уверен !Занимавай се с топките си и остави писането - не е за тебе !

23

nina

преди 10 години

Северното Черноморие, разбира се! Където Красимир Станев /"Албена" АД/ се подиграва нахората като им подхвърля някакви минимални плащаниял. Вие бихте ли работили в "Перално стопанство", където температурата достига до 60-70 градуса, при грохота на перални машини, сушилни, центрофуги, изпарения от извадени мокро бельо и изсушени хавлии за някакви 300-400 лева? А РИОКОЗ засича показатели в 8-8.30 ч., когато описаното по-горе все още го няма.

22

Дай вар!

преди 10 години

А сега де...: "Едни че работат, други че лежат!" (на Варадеро или... на Варвара) Смеееех! :-)

21

Анонимен

преди 10 години

Да бе да, понеже камионите Мадар и автобусите Чавдар много се търсеха на запад, направо се избиваха да ги поръчват там,където се возят в МАН,Скания и Волво. Кви глупости дрънкаш.Предприятията работеха с държавно субсидиране повечето бяха губещи, а другите си продаваха *** на пазара в СССР. След като падна СССР нямаше кой да купува ***,които произвеждахме, при това неефективно със съветски машини.

20

Бръмбър

преди 10 години

Фалираха заради сините гении от Раковски 134, които изпратиха свои директори във всички големи предприятия за да отказват поръчки и да ги изкарат неефективни. Никакъв пазар не е намесен тука, а най-ми е намесен господин Максуел и ЦРУ. Ама ти г-н 25-ти едва ли знаеш кой е Максуел и какви "добрини" е свършил за България!

19

Анонимен

преди 10 години

То такава страхотна лека и тежка индустрия,че както излезе на свободния пазар фалира всичко. В западна Европа никой не искаше да купува производството ни. Или може би ще купят морално остарелите камиони Мадара или трамваите,които дрънкаха 5 преки преди да пристигне на спирката. каква индустрия говориш по-точно, тази по съветски модел,която харчеше повече ток,отколкото произвеждаше нещо ли.

18

ДАНС

преди 10 години

ДАНС да разследва произхода на инфестициите за стоежa на Хетелите на морето , тъкмо работа за служителите

17

на Анталия

преди 10 години

В Слънчев бряг на море , не благодаря заради фекалиите в морето , това лято на Анталия 100%

16

Бръмбър

преди 10 години

Брех след 25г. демокрация виждам израстнала е Българската икономика- от развита лека и тежка индустрия с изградени квалифицирани кадри, сега си търсиме обслужващ персонал. На това му викам просперитет! Ехххх блажени години бяха 90-те гато всички крякаха на Орлов мост песента "Последен валс" и "45 години стигат". Къде сте сега сини ентусиастчета, защо не пеете по мегданя, нали искахте да сте бизнесменчета?!