61

Анонимен

преди 10 години

Къде е Лазаров?!!?

60

извод

преди 10 години

навсякьде по света има мафия но тукашната е кокошкарска както и оделни полицейски служители Чеснто казано страх ме е от избори, на пред изборно време всички политици ухажват тарторите а те от своя страна се чувстват с развьрзани рьце и се чувства конфортно

59

Анонимен

преди 10 години

Мой познат имаше същото премеждие преди няколко години, но му предложили 150 лв. завели го в офис на м-тел, но не около женския а чак на Красно село, след което го накарали да подпише два договора за апарати с карти, прибрали си телефоните дали му картите като естествено му казали, че няма да има никакъв ангажимент, та мое мнение е че тази мрежа си съществува и има и други жалби, но МВР не си изп лнява задължанията да уведомява гражданите както за телефонните измами

58

морския

преди 10 години

Сега полицията пак ли ще си дреме? Всички скъпи, а и не толкова скъпи могат да се проследят!

57

Гневен

преди 10 години

do 86 ако искат и нокиа 3310 ще засекат така че... Да притиснат продавачконсултанта и ще стигнат до измекярите, ако това беше моя дядо н ми се мисли... Е*ал съм ги и в операторите (няма значение кой е ) ще потроша всичко...Първо ще започна от мутрата на консултанта.

56

бг

преди 10 години

До Анонимен 76-много манипулативен и подвеждащ коментар! Стига с това бай Тошово време,че ми писна да го повтаряте като мантра! Мутренските години,ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКИЯТ ПРЕХОД,ограбването на народа и олигархията са с КОМУНИСТИЧЕСКИ КОРЕНИ!Статията е за тормоз,който от години се упражнява над българите и е срамно за полицията,че оставя да бъдат тормозени и ограбвани толкова много възрастни хора!

55

вн

преди 10 години

Кой е мобилният оператор?

54

Анонимен

преди 10 години

Офисите на мобилните оператори са ЗАБИТИ с камери за наблюдение. Вътре е Биг Брадър, че и отвън- няма как хората да не са записани на камерите. Дори в Елин Пелин със сигурност са сложили камери, няма как да имаш стока за 20 000 ? в магазина и да не сложиш елементарна инсталация със СОТ. Сега служителката да дава показания за начините с които си изкарва бонусите за таргета. Щом се е полакомила да обработва стареца как телефон за 1200лв. е в негов интерес...

53

!!!!

преди 10 години

Как не ги е срам, бе?! Нагляри!

52

Анонимен

преди 10 години

кои взе ТЕЛЕФОНА да се проследи бе и в затвора

51

АНТИ

преди 10 години

На времето инспектор Гешев, държеше айдуците в желязна ръка, без ДНК лаборатории и мощни компютри, без ЕС, НАТО и т.н.

50

Никой

преди 10 години

До попа,ОК де да гласуваме. И за кой? Ти май всичките ги изброи в графата на която не трябва да се дава право да управляват ;).

49

Народна Некадърна Ми

преди 10 години

В Бг полицията пет пари не става!Много са ми смешни куките в България.Хора облечени в униформа които получават заплата ей така.

48

попа

преди 10 години

Знам, че всички констатирате сериозността на случая и давате идеи какво трябва да се направи, но всъщност това, което трябва да направи всеки един от вас, е да гласува на изборите - за да не позволи купените *** и турски гласове, бабичките-комунисти, герберастите и т.н. да потопяват още надолу тази изстрадала държава. Виждате докъде я докарахме, щото самите ние нехаем и се оставихме на беззаконие и анархия. Затова умната и на изборите не да ви мързи да идете од урните.

47

ген.Луков

преди 10 години

"Полицията се е заела със случая. Засега обаче липсват следи от похитителите. Ако отвличането не бъде доказано, Любен Минев ще трябва да изплати телефона."-ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ЕДИНСТВЕНО,ЕДИНСТВЕНО,ЕДИНСТВЕНО В БЪЛГАРИЯ!!!В страните със свястни управници договорът моментално ще бъде анулиран,а служителката незабавно подведена под съдебна отговорност!Най-много до седмица ще бъдат открити похитителите, и за отвличане,може и доживот да ги "наградят"!ТОВА Е!!!

46

Борислав

преди 10 години

До dИ договора е невалиден, защото е записано, че дядото е на трудов договор. Служителката злоупотребява с положение и изготвя неверни документи. Никой няма да даде кредит на 81-годишен пенсионер, служителката трябва да бъде приведена под наказателна отговорност за съучастие и изготвяне на договор с невярно съдържание с цел облагодетелстване.

45

Българи

преди 10 години

До Турчинтака е аркадаш, делим се на кви ли не марсианци , зерги и други , и си прават с нас квот си искат. Неграмотноста ни е най-големия враг не нацианалност и религия.

44

RUMEN

преди 10 години

КОЙ Е МОБИЛНИЯТ ОПЕРАТОР?ТОЗИ ТРЯБВА ДА МУ ВЗЕМАТ ЛИЦЕНЗА. КАКВО ПРАВИ КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ? ОБЕДНА ПОЧИВКА? НЯМА ЛИ ДА СЕ СЕЗИРАТ И ДА ГЛОБЯТ ПОНЕ ОПЕРАТОРА ЗА ТЕЗИ ПРАКТИКИ. ТО ТАМ ШЕФА ГИ Е НАЛОЖИЛ НЕ СЛУЖИТЕЛКАТА!

43

marsian

преди 10 години

В самолета няма пилот !Пропадане ,пропадане ,пропадане .

42

Турчин

преди 10 години

Така е в ***. Само кражби, далавери, убийства. Държава няма. Комунисти, псевдо националисти, турци агенти на ДС гледат да откраднат колкото може и да живеят охолно в чужбина. Който избяга се спасява.