15

Анонимен

преди 10 години

Околната среда загива и ако не се ограничи потреблението на горива и въглероден двуокис скоро всичко ще е пустиня.

14

Анонимен

преди 10 години

Наводнения стават не от вчера.Има лица, които получават заплати, за да не допуснат да бъде подложен на риск животът, здравето и имотът на хората.Може да е била в добро състояние язовирната стена и кранът да е бил нов, но явно не е изчислено какво точно да се направи в случай на такава приливна вълна.

13

аз

преди 10 години

Ей сега ще видите един голям социален К*Р от тройната коалиция. ГЕРБ даде пари от партийната си субсидия и за наводненията, и за хора засегнати от земетресенията. К*Р сега за вас, неблагодарни социалисти!Бат ви Бойко ЛИЧНО се озоваваше на място. Гея и куклата Орешко няма да ги видите! Гласувайте пак за БСП, обричайте се на мизерия. Социалистите сте ***, без изключения. Залсужавате си съдбата на мизерници.

12

Бивш член на БСП

преди 10 години

Вчера небългарина Сатанишев в тесен пиянски кръг в Кърджали е казал:- Дано повече балъци се вържат на моите приказки за благоденствието в бъдеще време и да гласуват за БСП. Аз да си отида в Брюксел пък тука да се оправят както могат. Моника си ме чака и ми е купила хубава къща.

11

do 7

преди 10 години

Това не е просто политика отвън, това е от извънземните. Искат да направят българина умишлено ***, защото като дойдат да завземат Земята, българите с техния интелект и невероятна физическа сила ще ги спрат. Това е план, който векове наред се прилага. Господ да пази Земята, ако България продължи да затъва, че няма кой да я спаси после. А американците и ЕС са преоблечени извънземни, които само ни подлъгват да живеем в гнилия Запад. В Колата има наркотици и с пристрастяваме. Страшна работа!!!

10

Анонимен

преди 10 години

Непочистени речни корита, неконтолирани язовири, липса на отводняваща инфраструктура. И малкото инфрастркутура, която има в България не се подържа. Важното е да се смучат здравни и пенсионни пари, пари от винетки и всякакви видове данъци и да се раздават кебабчета в решителния ден.

9

бат' Митко

преди 10 години

"Евакуирани хора и скъсани мостове във Видинско"Как ги евакуираха тия скъсани мостове?

8

Анонимен

преди 10 години

Причината да не се произвежда нищо в България не идва от ЕС а от тези които ни управляват - внасят *** от света които купуват за жълти стотинки а ни ги продават с 500% надценка.Нарочно унищожиха всичко за да ни накарат да им работим за мизерните заплати. Я Вие дето много ги разбирате нещата се огледайте и се замислете - има ли нещо в държавата което да е уредено като в Германия например?- аз не се сещам ! А иначе много обичам страната - България но изпитвам ужас от държавата !!!

7

Анонимен

преди 10 години

Съсипаха природата с тия коли и магистрали.

6

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЕ такива като теб ,който говорят така за българина са прости А задал ли си въпроса ,защо е така в България.Това е политиката от вън ,нищо да не се произвежда тук за да емигрираме на вън,но всеки емигрант милее за родината си и бащиния дом.

5

Гошо...Тъпото

преди 10 години

До *** номер 5Ти от где...знаеш,че България няма да се оправи,да не ти го е казала баба Ванга.Ти ако си...***,народът не е;хайде ходи емигрирай в Гаджалия и не замърсявай форума.

4

Анонимен

преди 10 години

За съжаление България няма да се оправи и да заприлича на европейска държава никога защотомасово народа е ужасно *** и задръстен. Затова тези които имат нещо в главите и искат да живеят нормално предпочитат да емигрират и да не търпят да ги управлява станишев и орешарски.

3

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Нема...страшноо;журналисттките от всички софиййски телевизии вече са...там и ще се изпотрепят да вземат интервюта на...терен.Току вижж,уплашили времето и то...спряло да вали.

2

Комунист

преди 10 години

Откакто си замина Бай Тошо, ВСЕКИ ДЪЖД - ПОТОП, 5 СМ сняг и вятър с 25 км/ч - природно бедствие.Истината е, че ДЕМОКРАТИТЕ ОКРАДОХА ПАРИТЕ ЗА ИНФРАСТРУКТУРА и затова всеки каприз на природата съсипва хората, все едно живеем в каменната ера.бТИКВУНЯ СИ НАПРАВИ МАГИСТРАЛА ОТ СОФИЯ ДО ВИЛАТА В БАНКЯ, а народа - кучета го яли, в буквалния смисъл, да има откъде да крадат пари Екоравновесие.ВЪРНИ СЕ БАЙ ТОШО,ЧЕ БЕЗ ТЕБЕ ОТ ДЕН НА ДЕНСТАВА ВСЕ ПО-ЛОШОИ ПО-ЛОШО

1

Анонимен

преди 10 години

Добре е при Орешарски нали?